Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوه نامه ارائه دروس عملی ناتمام سال تحصیلی ۹۹- ۱۳۹۸ اعلام شد، دانشجویانی که در دوران کرونا موفق به اجرا یا اتمام دروس عملی نشده‌اند، در ترم تابستان می‌توانند آن را اجرا کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شیوه‌نامه ارائه دروس عملی ناتمام سال تحصیلی ۹۹- ۱۳۹۸ دانشگاه پیام نور اعلام شد. با توجه به شرایط ناشی از ویروس کرونا و سیاست دانشگاه مبنی بر استمرار فعالیت‌های آموزشی، اجرا یا اتمام برخی از دروس عملی یا بخش عملی برخی دروس نظری- عملی که در سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ ارائه شد، میسر نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بر این اساس، اجرا یا اتمام این دروس با رعایت مفاد این شیوه‌نامه در دوره تابستانی امکان پذیر است. مفاد این شیوه‌نامه به شرح ذیل است:

ماده ۱: تعریف

دروس عملی، دروسی‌اند که به ازاء هر واحد عملی یا آزمایشگاهی، کارگاهی یا میدانی، کارآموزی و کارورزی یا کار در حوزه کاربرد بر طبق برنامه مصوب درسی مطابق آیین نامه فعالیت‌های علمی، ساعات درسی معینی برای ارائه آن تعریف شده است.

این دروس در برنامه و سرفصل مصوب رشته و نیز در فهرست ارائه دروس دانشگاه به صورت عملی و یا عملی- نظری در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مشخص شده است. چگونگی اجرای دروس ناتمام عملی یا بخش عملی دروس نظری- عملی دوره دکتری به تشخیص گروه آموزشی پژوهشی استان و مرکز مجری خواهد بود.

شرایط حاکم بر چگونگی ارائه پایان‌نامه و رساله براساس بخشنامه شماره ۴۴۶۲/۳/د مورخ ۱۲اردیبهشت ۹۹ است.

ماده ۲: انواع دروس عملی به لحاظ اجرایی

باتوجه به روش اجرا، دروس عملی به یکی از صورت‌های زیر دسته بندی می‌شود و بر اساس آن، اقدامات، شیوه‌ها و توصیه‌های مربوط ارائه شده است.

نوع اول: (دروس عملی به روش مطالعات کتابخانه‌ای و اسنادی)، دروسی که به صورت انجام مطالعات و پژوهش‌های کتابخانه‌ای و اسنادی (مجلات، نشریات، کتاب‌ها و مقالات دیجیتال، اینترنت و...) بدون نیاز به حضور فیزیکی دانشجو امکان‌پذیر است.

در این حالت دانشجو موظف به ارائه گزارش تحقیق به صورت کتبی و یا شفاهی (حسب درخواست استاد درس) است. این دروس مطابق با ماده ۹ آیین نامه فعالیت‌های علمی (دروس پروژه کارشناسی) یا دروس عملی یا عملی– نظری روش تحقیق و نیز دروس موضوع ماده ۱۰ آیین نامه فعالیت‌های علمی (دروس سمینار عملی یا عملی- نظری مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد) است.

در صورت ضرورت برگزاری کلاس درس برای این دروس، ساعات ارائه درس از طریق سامانه یادگیری الکترونیکی و همچون سایر دروس نظری دانشگاه اجرا می‌شود. در این حالت توصیه می‌شود به منظور حداقل حضور فیزیکی دانشجو در مراکز کتابخانه‌ای و اسنادی و بهره‌مندی از فضای الکترونیکی و مجازی کتابخانه‌ها مانند کتابخانه دیجیتال و مراکز اسنادی دیجیتال، راهنمایی‌های لازم از سوی اساتید برای دانشجویان ارائه شود.

نوع دوم: (دروس مطالعات میدانی)، دروسی که نیازمند بررسی و تحقیقات میدانی توسط دانشجو است و با حضور در یک موسسه، سازمان، نهاد یا آموزشگاه، با همراهی و یا بدون همراهی استاد انجام می‌شود.

در این حالت تا حد امکان جامعه آماری مطابق با محدوده مجاز (طبق ابلاغیه‌های ستاد ملی مقابله با کرونا) فعالیت موسسات و سازمان‌ها باشد و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و پیشگیرانه از سوی استاد و دانشجو مورد توجه جدی قرار گیرد.

نوع سوم: (دروس کارآموزی و کارورزی): در اجرای این دروس مفاد بخشنامه ۸۲۵۴/۳، ۳۰ فروردین۱۳۹۹ معاون پژوهش و فناوری وزارت عتف رعایت شود.

نوع چهارم: (دروس آزمایشگاهی و کارگاهی قابل اجرا به صورت غیر حضوری)، دروس آزمایشگاهی یا کارگاهی و عملی که می‌تواند به صورت غیرحضوری یا با اجرای انفرادی استاد در آزمایشگاه و با ابزار‌های کمک آموزشی مانند فیلم، صوت، عکس یا محتوای الکترونیکی ارائه شود. در این حالت دانشجو نسبت به تنظیم گزارش داده‌ها و اطلاعات یا گزارش تحقیق خود اقدام کند.

نوع پنجم: (دروس آزمایشگاهی و کارگاهی مستلزم حضور دانشجو)، دروسی که ضرورت دارد دانشجو تمام ساعات درس یا بخشی از ساعات درس را در محل آزمایشگاه یا کارگاه حاضر شود. در این حالت برای رعایت حداقل زمان حضور دانشجو در محل آزمایشگاه یا کارگاه، رعایت موارد زیر ضروری است:

دانشجویان با رعایت ضوابط بهداشتی از وسایل و تجهیزات مورد نیاز از فضای آزمایشگاهی یا کارگاهی استفاده کنند. ضرورت دارد به منظور پرهیز از تجمع، ساعات کاری آزمایشگاه یا کارگاه بین دانشجویان توزیع و برنامه حضور دانشجویان زمان‌بندی و از تجمع دانشجویان در زمان ورود و خروج دانشجو از آزمایشگاه و کارگاه خودداری شود. قبل و بعد از حضور دانشجو، تجهیزات و قسمت‌های مورد استفاده در آزمایشگاه و کارگاه به نحو موثر ضد عفونی شود.

درصورت ضرورت کارشناس آزمایشگاه یا کارگاه با حفظ ضوابط بهداشتی و پیشگیرانه به منظور انجام وظایف محوله در آزمایشگاه حضور خواهد داشت. اساتید می‌توانند این نوع ارائه را با بهره‌مندی از سایر انواع دیگر به صورت ترکیبی نیز ارائه دهند.

نوع ششم: (فعالیت‌های عملی دانشجو محور)، دروسی که دانشجو موظف است فعالیت یا عملی را مانند تمرینات ورزشی، ساخت وسایل ساده کارگاهی، انجام فعالیت‌های هنری، اجرای انواع طراحی‌ها و ... را انجام و نتیجه آن را جهت ارزیابی به استاد ارائه دهد.

در این حالت دانشجو با راهنمایی و هدایت استاد در صورت امکان نسبت به انجام تکلیف عملی و تهیه مستندات از فعالیت‌های انجام شده در قالب فیلم، عکس یا به صورت صوت و سایر مستندات با رعایت موازین و مقررات اقدام نماید.

نوع هفتم: (دروس عملیات صحرایی و کشاورزی)، دروسی که نیازمند حضور گروهی دانشجو به همراه استاد در فضای میدانی و انجام عملیات صحرایی است.

این قبیل دروس در صورت امکان به تشخیص استاد با توجه به هدف‌های آموزشی و با استفاده از فضای الکترونیکی و ارائه فیلم و سایر رسانه‌های ارتباطی در فضای مجازی برای دانشجویان ارائه شود. درصورت الزام به برگزاری کلاس عملیات صحرایی، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و با کاهش زمان آموزش و حضور دانشجویان و با حداکثر پنجاه درصد ظرفیت اجرا شود.

استادان می‌توانند در اجرای هر یک از انواع دروس فوق حسب تشخیص از شیوه‌های ترکیبی هر یک از موارد فوق استفاده کنید. بدیهی است کلیه اقدامات با توجه به شرایط موجود با رعایت موازین بهداشتی، ایمنی و اخلاقی براساس هدف‌های آموزشی درس مربوطه انجام پذیرد.

در صورت الزام‌آور بودن حضور فیزیکی دانشجو، مطابق تشخیص گروه‌های آموزشی پژوهشی مربوطه و شورای آموزشی استان با رعایت سایر مقررات و مصوبات ستاد استانی مقابله با کرونا و رعایت حداقل حضور دانشجو تصمیم‌گیری و اجرا شود.

ماده ۳: مهلت ثبت نمرات دروس ناتمام

نمره دروسی که در نیمسال اول ۱۳۹۸ اجرا شده و درج نمره آن به ارائه گزارش تحقیق یا ارائه فعالیت عملی توسط دانشجو موکول شده است، باید حداکثر تا تاریخ ۱۰ شهریور۹۹ثبت شود.

ماده ۴: مستندات و تاریخ اجرا

این شیوه نامه براساس بخشنامه‌های وزارت عتف آیین‌نامه‌های آموزشی کارشناسی ارشد و کارشناسی و سایر مقررات و ضوابط مربوط تنظیم شده و در جلسه ۲ تیر۹۹ شورای آموزشی دانشگاه به تصویب رسیده است. این شیوه نامه از زمان ابلاغ لازم الاجرا است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه پیام نور کلاس های عملی وزارت عتف سال تحصیلی ۹۹ شیوه نامه حضور دانشجو ارائه دروس دروس عملی آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۱۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش دانشجوی دکتری به شیوه استادمحور برای اولین بار کلید خورد

به گزارش خبرنگار مهر، آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ در چهارم اسفندماه سال ۱۴۰۲ برگزار شد. از ۱۵۱ هزار و ۶۴۳ داوطلب شرکت کننده در آزمون دکتری ۱۴۰۳ تعداد ۱۲۵ هزار و ۱۷۴ نفر مجاز به انتخاب رشته شده اند. از تعداد بیش از ۱۲۵ هزار نفری که مجاز به انتخاب رشته شده‌اند ۶۸ هزار و ۷۶۵ نفر مرد و ۵۶ هزار و ۴۰۹ نفر زن هستند.

کارنامه نتایج اولیه آزمون دکتری از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور از ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ منتشر شده است و افرادی که بر اساس مندرجات کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشته‌ شده اند تا ساعت ۲۴ چهارشنبه ۵ اردیبهشت فرصت دارند نسبت به ثبت کدرشته محل‌های انتخابی خود حداکثر تا ۵۰ کدرشته محل در صورت وجود اقدام کنند.

دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی این آزمون در درگاه سازمان سنجش آموزش کشور در اختیار داوطلبان قرار گرفته است.

داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته بوده و علاقه‌مند به انتخاب رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی هستند، لازم است به درگاه دانشگاه مذکور به آدرس www.azmoon.org مراجعه و بر اساس اطلاعیه‌های مربوط که در درگاه اطلاع رسانی آن دانشگاه منتشر می‌شود، اقدام کنند ضمن اینکه کد دسترسی برای انتخاب رشته‌محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در انتهای کارنامه درج شده است.

اسامی معرفی‌شدگان دارای حدنصاب به منظور شرکت در مرحله دوم شامل مصاحبه، بررسی سوابق علمی و پژوهشی و … در دهه اول خردادماه ۱۴۰۳ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد.

از امسال شیوه جدیدی برای پذیرش در دوره دکتری اعمال می شود که از آن به عنوان پذیرش استاد محور نام برده می شود.

بر اساس شیوه نامه پذیرش دانشجو به روش استاد محور ابلاغی طی نامه شماره ۲/۵۱۱۳۰ به تاریخ ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ پذیرش دانشجو به شیوه استاد محور در برخی کد رشته محل ها انجام می شود.

اعضای هیات علمی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که حائز شرایط شیوه نامه استاد محور هستند، می توانستند نسبت به اعلام پذیرش دانشجو به این شیوه اقدام کنند.

ممنوعیت پذیرش استادمحور برای بستگان اعضای هیات علمی پذیرنده دانشجو

برای کد رشته محل های استاد محور در قسمت ستون توضیحات مقابل هر کد رشته محل، نام استاد و موضوع رساله درج شده است. عضو هیات علمی نمی تواند پدر، مادر، برادر، خواهر، همسر، پدر بزرگ، مادر بزرگ، عمو، دایی، خاله، عمه دانشجو و پدر و مادر همسر دانشجو باشد. در صورت اثبات تخلف از این موضوع دانشجو در هر مرحله از تحصیل باشد از ادامه تحصیل محروم می شود.

پذیرش به شیوه استاد محور پس از طی مراحل و فرایندهای مربوطه، بر اساس اولویت انتخابی داوطلبان و متعاقب آن شرایط و ضوابط اعم از حدنصاب، نمره کل نهایی و ... همانند شیوه آموزشی و پژوهشی انجام می شود.

بر اساس آنچه در دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ درج شده است تعداد ۱۸۷ نفر در کدرشته محل با این شیوه پذیرش می شوند. تعداد ۲۹ دانشگاه در این طرح حضور دارند.

جدول کد رشته محل های استاد محور در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳

گروه علوم انسانی
رشته دانشگاه دارای پذیرش استادمحور ظرفیت
زبان و ادبیات فارسی دانشگاه ارومیه. دانشگاه بیرجند. دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره). دانشگاه رازی کرمانشاه ۴ نفر
زبان و ادبیات فارسی گرایش ادبیات عرفانی دانشگاه اصفهان یک نفر
علوم اقتصادی گرایش اقتصاد بین الملل دانشگاه شهید باهنر کرمان ۲ نفر
مدیریت ورزشی دانشگاه رازی کرمانشاه یک نفر
فیزیولوژی ورزشی دانشگاه اصفهان. دانشگاه شیراز ۳ نفر
جامعه شناسی گرایش جامعه شناسی اقتصادی و توسعه دانشگاه فردوسی مشهد یک نفر
جامعه شناسی گرایش جامعه شناسی مسائل اجتماعی ایران دانشگاه یزد یک نفر
آموزش عالی گرایش مدیریت آموزش عالی دانشگاه ارومیه یک نفر
روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی دانشگاه اصفهان ۲ نفر
مدیریت صنعتی گرایش تولید و عملیات دانشگاه اصفهان یک نفر
گروه علوم پایه
رشته دانشگاه دارای پذیرش استادمحور ظرفیت
شیمی گرایش شیمی فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان یک نفر
شیمی گرایش شیمی تجزیه دانشگاه اصفهان. دانشگاه الزهرا (س) (ویژه خواهران). دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره). دانشگاه رازی کرمانشاه. دانشگاه سمنان. دانشگاه شهید باهنر کرمان. دانشگاه شیراز. دانشگاه علم و صنعت ایران. دانشگاه یزد ۱۱ نفر
نانوشیمی دانشگاه شهید باهنر کرمان یک نفر
شیمی گرایش شیمی آلی دانشگاه ارومیه. دانشگاه تبریز. دانشگاه صنعتی اصفهان. دانشگاه علم و صنعت ایران. دانشگاه یاسوج ۸ نفر
شیمی گرایش شیمی معدنی دانشگاه اصفهان. دانشگاه رازی کرمانشاه. دانشگاه علم و صنعت ایران ۴ نفر
میکروبیولوژی دانشگاه الزهرا (س) (ویژه خواهران) یک نفر
ریاضی گرایش آنالیز دانشگاه سمنان یک نفر
ریاضی گرایش جبر دانشگاه تربیت مدرس یک نفر
فیزیک گرایش اپتیک و لیزر دانشگاه اصفهان. دانشگاه خوارزمی (محل تحصیل کرج) ۲ نفر
فیزیک گرایش گرانش و کیهان شناسی دانشگاه شیراز یک نفر
علوم کامپیوتر گرایش محاسبات نرم و هوش مصنوعی دانشگاه شهید باهنر کرمان ۲ نفر
گروه فنی و مهندسی
رشته دانشگاه دارای پذیرش استادمحور ظرفیت
مهندسی برق گرایش الکترونیک دانشگاه رازی کرمانشاه. دانشگاه سمنان. دانشگاه لرستان ۳ نفر
مهندسی برق گرایش مخابرات سیستم دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان. دانشگاه تربیت مدرس ۳ نفر
مهندسی برق گرایش مخابرات میدان و موج دانشگاه سمنان. دانشگاه علم و صنعت ایران ۳ نفر
مهندسی برق گرایش قدرت دانشگاه اصفهان. دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان. دانشگاه تربیت مدرس. دانشگاه رازی کرمانشاه. دانشگاه سمنان. دانشگاه شهید مدنی آذربایجان. دانشگاه شیراز. دانشگاه صنعتی سهند. دانشگاه علم و صنعت ایران ۱۵ نفر
مهندسی کنترل و علایم راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران یک نفر
مهندسی عمران گرایش سازه دانشگاه ارومیه. دانشگاه سمنان. دانشگاه علم و صنعت ایران. ۴ نفر
مهندسی راه آهن گرایش خط و سازه های ریلی دانشگاه علم و صنعت ایران یک نفر
مهندسی عمران گرایش مهندسی آب و سازه های هیدرولیکی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان یک نفر
مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید دانشگاه اصفهان. دانشگاه علم و صنعت ایران ۲ نفر
مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی دانشگاه اراک. دانشگاه اصفهان. دانشگاه شهید باهنر کرمان. دانشگاه شیراز ۶ نفر
مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی دانشگاه اراک. دانشگاه ارومیه. دانشگاه اصفهان. دانشگاه سمنان. دانشگاه شهید باهنر کرمان. دانشگاه شهید مدنی آذربایجان. دانشگاه شیراز. دانشگاه علم و صنعت ایران. دانشگاه محقق اردبیلی. دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان. دانشگاه یاسوج ۱۶ نفر
مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی دانشگاه سمنان. دانشگاه شیراز. دانشگاه علم و صنعت ایران. ۵ نفر
مهندسی راه آهن گرایش ماشین های ریلی دانشگاه علم و صنعت ایران یک نفر
مهندسی سیستم های انرژی دانشگاه صنعتی همدان یک نفر
مهندسی هوافضا گرایش آیرودینامیک دانشگاه شیراز یک نفر
مهندسی معدن گرایش استخراج مواد معدنی دانشگاه ارومیه یک نفر
مهندسی معدن گرایش فرآوری مواد معدنی دانشگاه شهید باهنر کرمان. دانشگاه یزد ۲ نفر
مهندسی معدن گرایش مکانیک سنگ دانشگاه یزد یک نفر
مهندسی پزشکی دانشگاه تربیت مدرس. دانشگاه علم و صنعت ایران. دانشگاه صنعتی اصفهان ۴ نفر
مهندسی صنایع گرایش لجستیک و زنجیره تامین دانشگاه علم و صنعت ایران یک نفر
مهندسی نفت گرایش مخازن دانشگاه شیراز یک نفر
مهندسی متالورژی و مواد دانشگاه شیراز. دانشگاه صنعتی اصفهان. دانشگاه علم و صنعت ایران ۶ نفر
مهندسی شیمی دانشگاه تبریز. دانشگاه رازی کرمانشاه. دانشگاه سمنان. دانشگاه شهید باهنر کرمان. دانشگاه شیراز. دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل. دانشگاه علم و صنعت ایران. دانشگاه علم و فناوری مازندران. دانشگاه محقق اردبیلی. دانشگاه یاسوج ۲۰ نفر
فناوری نانو گرایش نانومواد دانشگاه صنعتی اصفهان. دانشگاه علم و صنعت ایران ۲ نفر
گروه کشاورزی و منابع طبیعی
رشته دانشگاه دارای پذیرش استادمحور ظرفیت
علوم و مهندسی محیط زیست دانشگاه تربیت مدرس (محل تحصیل دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی شهرستان نور) یک نفر
علوم و مهندسی باغبانی گرایش فیزیولوژی تولید و پس از برداشت گیاهان باغبانی دانشگاه ارومیه. دانشگاه صنعتی اصفهان ۲ نفر
علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی دانشگاه ارومیه. دانشگاه شیراز ۳ نفر
مدیریت حاصلخیزی و زیست فناوری خاک گرایش شیمی، حاصلخیزی خاک و تغذیه گیاه دانشگاه صنعتی اصفهان یک نفر
مدیریت منابع خاک گرایش فیزیک و حفاظت خاک دانشگاه شیراز یک نفر
علوم دامی گرایش فیزیولوژی دام و طیور دانشگاه اراک یک نفر
علوم دامی گرایش ژنتیک و اصلاح دام و طیور دانشگاه شهید باهنر کرمان ۲ نفر
علوم و مهندسی آب گرایش آبیاری و زهکشی دانشگاه صنعتی اصفهان یک نفر
علوم و مهندسی آب گرایش سازه های آبی دانشگاه لرستان یک نفر
ژنتیک و بهنژادی گیاهی دانشگاه ارومیه یک نفر
آگروتکنولوژی گرایش اکولوژی گیاهان زراعی دانشگاه شهرکرد ۲ نفر
توسعه کشاورزی دانشگاه یاسوج ۳ نفر
حشره شناسی کشاورزی دانشگاه یاسوج ۲ نفر
علوم و مهندسی جنگل گرایش علوم زیستی جنگل دانشگاه تربیت مدرس (محل تحصیل دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی شهرستان نور) یک نفر
علوم و مهندسی شیلات گرایش فراوری محصولات شیلاتی دانشگاه تربیت مدرس (محل تحصیل دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی شهرستان نور) یک نفر
علوم و مهندسی آبخیز گرایش حفاظت آب و خاک دانشگاه تربیت مدرس (محل تحصیل دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی شهرستان نور) یک نفر
گروه هنر
رشته دانشگاه دارای پذیرش استادمحور ظرفیت
مدیریت پروژه و ساخت دانشگاه هنر (تهران) یک نفر
معماری دانشگاه هنر (تهران). دانشگاه علم و صنعت ایران ۲ نفر
شهرسازی دانشگاه هنر (تهران). دانشگاه علم و صنعت ایران ۲ نفر
پژوهش هنر دانشگاه هنر (تهران) یک نفر
تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنرهای اسلامی دانشگاه هنر (تهران) یک نفر
مرمت گرایش مرمت اشیای فرهنگی و تاریخی دانشگاه هنر (تهران) ۲ نفر
مرمت گرایش مرمت و احیای بناها و بافت های تاریخی دانشگاه هنر (تهران) ۲ نفر
گروه دامپزشکی
رشته دانشگاه دارای پذیرش استادمحور ظرفیت
پاتولوژی دامپزشکی دانشگاه شیراز یک نفر

اسامی اساتید و هر موضوع رساله دکتری در دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ به تفصیل درج شده است. این پذیرش صرفا در دوره روزانه انجام می گیرد.

کد خبر 6085881

دیگر خبرها

  • دفترچه سوالات هنر و زبان‌های خارجی نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد + لینک سایت sanjesh.org
  • بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • آغاز ثبت نام آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند
  • شیوه حضور پوتین در فیلم زندگی خودش | تصویر
  • هشدار برای تغییر تعادل جنسیتی دانشگاه‌ها
  • مرخصی تحصیلی برای مادران دانشجو و دارای فرزند
  • پذیرش دانشجوی دکتری به شیوه استادمحور برای اولین بار کلید خورد