Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ علی‌محمد نمازی، نماینده ادوار مجلس درباره سرانجام شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان پس از استعفای محمدرضا عارف گفت: تا آنجایی که من خبر دارم نشست و جلسه‌ای در این زمینه نبوده و صحبتی هم درباره ادامه یا قطع کار شورای عالی و نحوه آن صورت نگرفته و گفت‌وگویی هم در این باره نبوده است.

او ادامه داد: قطعا تصمیم درباره ادامه کار شورای عالی بسیار مهم است و باید حتما اعضا دعوت شده و در این باره صحبت کنند، اما تا جایی که من اطلاع دارم تا به حال صحبتی در این باره صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نمازی درباره علت استعفای عارف گفت: از مدت‌ها قبل اعتراضات زیادی به نحوه عملکرد عارف در شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان بود و خیلی‌ها اعتقاد داشتند که او در این ۴ سال نمایندگی مجلس سرمایه گذاری درستی در این زمینه شکل نداده و اعضای این شورا از عملکرد عارف راضی نبودند.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی افزود: البته ممکن است که او در فکر کاندیداتوری برای انتخابات ۱۴۰۰ باشد و بیشتر هم خود او باید درباره علت استعفایش توضیح دهد و خبرنگاران باید از او بپرسند که علت اصلی استعفایش چه بوده است.

فعال اصلاح طلب در پاسخ به این سوال که درصورت کاندیداتوری عارف اصلاح طلبان از او حمایت خواهند کرد یا خیر گفت: من نمی‌توانم موضع تشکل‌های عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان را بگویم، زیرا هنوز بحثی در این باره نبوده است، اما اگر قرار باشد نظر شخصی خود را عنوان کنم باید بگویم که من شخصا با کاندیداتوری آقای عارف برای ریاست جمهروی موافق نیستم؛ زیرا مشکلات کشور بسیار زیاد است و مطالبات مردم روز به روز بیشتر می‌شود و فضای اقتصادی کشور و معیشت خانواده‌ها هم هر روز سخت‌تر می‌شود.

نماینده ادوار مجلس اضافه کرد: از همین رو عارف نمی‌تواند قوه مجریه‌ای تاسیس کند که با هماهنگی قوه مقننه مشکلات را حل کند؛ کما اینکه رای آوردنش هم امری مشکل است و اگر هم رای بیاورد نمی‌تواند با همکاری این مجلس قطار مشکلات اقتصادی را متوقف کنند.
بیشتر بخوانید: اصلاح‌طلبان در انتخابات ۱۴۰۰ شرکت نکنند، از صحنه سیاسی کشور حذف می‌شونداو درباره احتمال کاندیداتوری علی لاریجانی گفت: تا جایی که من اطلاع دارم به هیچ وجه اصلاح طلبان به سمت آقای لاریجانی نخواهند رفت و اصولگرایان هم اقبالی به او ندارند؛ البته او هم فرد بسیار زیرکی است و مطمئنا در این عرصه ظاهر نخواهد شد.

نمازی با اشاره به استعفا‌های مداوم در طیف اصلاحات بیان کرد: معتقدم که این استعفا‌ها اقدام بسیار خوبی است، ما هم همیشه خواسته مان از دولتمردان این بوده که اگر جایی نارضایتی وجود دارد، استعفا دهند پس این اقدام بسیار ارزنده‌ای است.

او در پایان گفت: اگر قرار است شورایی به نام شورای اصلاح طلبان ادامه پیدا کند، بحث جایگزینی مطرح خواهد شد و با این حساب معلوم می‌شود که دلیل این مشکلات چیست، پس راهکار پیدا می‌کنند و گزینه مناسب تری را نیز پیدا خواهند کرد. منبع: باشگاه خبرنگاران جوان لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اصلاح طلبان انتخابات 1400 اصلاح طلبان شورای عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۱۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروه های ذینفع از سنگ اندازی برای مصوب نشدن لایحه اصلاح «قانون مالیات های مستقیم» دست بر نخواهند داشت

ایجاد جذابیت برای تولید و از جذابیت انداختن اقدامات سوداگرانه یکی از اقداماتی است که دولت ها با استفاده از ابزارهای تشویقی و تنبیهی می توانند در کشور انجام دهند. در همین ارتباط باید بگوییم که در شرایط فعلی، تولید در کشورمان نسبت به فعالیت های سوداگرانه با اقبال کمتری روبروست. زیرا تولید با مشکلات عدیده ای مواجه است، در حالی که فعالیت های مخرب و واسطه ای پرسود هستند.

به منظور حل مشکلی که در بالا به آن اشاره کردیم، دولت لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم را به مجلس فرستاده است. بر اساس این لایحه، مالیات عملکرد تولید از 25 به 15 درصد کاهش می یابد و مالیات بر دارایی و سرمایه افزایش پیدا می کند.

دولت پیشنهاداتی در خصوص جذب سرمایه های خرد مردمی نیز مطرح کرده است. ایجاد مشوق در این زمینه از جمله کارهایی است که در دستور کار قرار دارد. به زعم بسیاری، تصویب این لایحه در مجلس و اجرای آن می تواند زمینه ساز جذب سرمایه های داخلی و خارجی باشد.

 آلبرت بغزیان، کارشناس اقتصادی در خصوص لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم که توسط دولت به مجلس ارائه شده است، تصریح کرد: اصلاح قانون مالیات های مستقیم می تواند مفید باشد. به این ترتیب، می توانیم انگیزه افراد را برای سرمایه گذاری افزایش دهیم. در این روند اصلاحی به سمتی می رویم که بیشترین مالیات را از سرمایه ها و دارایی های راکد بگیریم و مالیات تولید را به حداقل برسانیم.

 لایحه ای با هدف ایجاد انگیزه  برای سرمایه گذاری های مولد

وی ادامه داد: این روند معقولی است که فعالیت های سوداگرانه و واسطه گری مشمول مالیات بیشتری شوند و تولید کمترین مالیات را بپردازد. در این صورت است که اقتصاد را به سمت و سوی درستی سوق می دهیم.

این کارشناس اقتصادی توضیح داد: در وهله اول این موضوع مهم است که هر چه سریع تر لایحه در مجلس مورد بررسی قرار بگیرد و مصوب شود. البته احتمالاً گروه های ذینفع بیکار نمی نشینند و تلاش خود را برای سنگ اندازی انجام خواهند داد. در مرحله بعدی، باید دقت کنیم که در عمل این قانون به درستی اجرا شود و بتواند انگیزه های لازم را برای افزایش سرمایه گذاری های مولد ایجاد کند. تشخیص دقیق درآمد افراد و مالیات ستانی عادلانه و هوشمند می تواند کمک فراوانی به اقتصاد کشور بکند.

بغزیان گفت: سرمایه های خرد در کشور وجود دارد که در کانال های غیررسمی به کار می افتند، جذب این سرمایه ها به بخش های مولد مفید خواهد بود. ایجاد مشوق های سرمایه گذاری که در لایحه پیش بینی شده است، می تواند به جذب این سرمایه ها از بین مردم کمک کند.

مهم ترین لایحه دولت در راستای تحقق شعار سال و جهش تولید 

وی در خصوص پیشنهاد لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم مبنی بر اخذ مالیات از سرمایه های غیرمولد خاطرنشان کرد: مسلماً این روش می تواند کارساز باشد. به این ترتیب، برای تولید جذابیت ایجاد می کنیم. وقتی افراد متوجه شوند که برای سرمایه های راکدشان باید مالیات بیشتری بپردازند، به فکر می افتند که از آن دارایی و سرمایه استفاده کنند و آن را در چرخه اقتصاد کشور به کار بیندازند.

این کارشناس اقتصادی گفت: به هر روشی بتوانیم به کاهش مالیات بخش تولید و افزایش مالیات بخش های غیرمولد بپردازیم، به نفع کشور است. از این طریق می توانیم برای تولید جذابیت ایجاد کنیم. در حال حاضر، رکود سرمایه سود بیشتری برای افراد دارد و تولید صرفه اقتصادی ندارد. باید سیاست ها را طوری تغییر دهیم که این روند معکوس شود.

بغزیان خاطرنشان کرد: تولید نیاز به سرمایه دارد و سرمایه ها متاسفانه در حال حاضر در بخش های غیرمولد به کار انداخته می شوند. با توجه به پیشنهادات مهم و کلیدی که در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم در زمینه کاهش 40 درصدی مالیات بخش تولید و رسیدن مالیات تولید به 15 درصد مطرح شده است، این لایحه را می توان مهم ترین لایحه دولت در راستای تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم بدانیم.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • الگری: از عملکرد کیه زا راضی هستم؛ در این مقطع از فصل، هر برد به اندازه دو برد ارزش دارد!
  • فعالیت نشریه «پیام شهر» منطبق بر سیاست‌گذاری شورا پیش رود
  • اعضای شورای شهر تهران معترض به توهین‌های باند زاکانی
  • شورای تحقیق جذب هیات علمی تشکیل می‌شود
  • انتقاد یک اصلاح‌طلب از مواضع صهیونیستی رادیکال‌ها
  • گروه های ذینفع از سنگ اندازی برای مصوب نشدن لایحه اصلاح «قانون مالیات های مستقیم» دست بر نخواهند داشت
  • واکنش شورا به توهین یک مدیر زاکانی /خط قرمز ما ادب است
  • سرمربی پورتو روی این چهار اسم خط کشید!
  • رأی اعتراضی مردم این استان به اصولگرایان است یا اصلاح طلبان؟
  • وکیل مدافعان شیطان در تهران!