Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- تلاش‌های آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران با مخالفت شدید چین و روسیه و همچنین بی میلی کشور‌های اروپایی برای حمایت از این تصمیم همراه شده است. تاریخ انتشار: 12:05 - 14 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۴۴۱۱

خبرگزاری میزان - هفته گذشته نشست شورای امنیت سازمان ملل با موضوع اجرای برجام برگزار شد و این نشست بار دیگر به صحنه انزوای آمریکا تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن مخالفت قاطع چین و روسیه با تصمیم آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران، کشور‌های اروپایی نیز تمایل چندانی برای حمایت از این تصمیم از خود نشان ندادند.

پایگاه «اکسپرس» در مطلبی به این موضوع پرداخته و می‌نویسد «آمریکا امیدوار است که بتواند تحریم‌های تسلیحاتی ایران را که در روز ۱۸ اکتبر (۲۷ مهر) به پایان می‌رسد، تمدید کند، اما روسیه و چین این اقدام را در نشست شورای امنیت سازمان ملل رد کردند.»

این گزارش می‎گوید «دیگر اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل شامل فرانسه و انگلیس نیز با وجود هشدار مستقیم مایک پمپئو، از تمدید تحریم‌های ایران خودداری کردند.»

بیشتر بخوانید: انزوای آمریکا در طرح تمدید تحریم تسلیحاتی ایران هذیان گویی‌های پمپئو در نشست شورای امنیت

این پایگاه در ادامه به استدلال بی اساس آمریکا مبنی بر فعال کردن مکانیسم ماشه پرداخته و می‌افزاید «نمایندگان انگلیس، آلمان و فرانسه در حالی که حمایت خود را از توافق هسته‌ای ابراز داشتند، مخالفت ضمنی خود را با رویکرد آمریکا مبنی بر تهدید به فعال کردن مکانیسم ماشه اعلام کردند.»

در بخشی از این گزارش به مخالفت روسیه و چین با این استدلال آمریکا اشاره شده و گفته می‎شود «روسیه و چین به عنوان ۲ عضو شورای امنیت که دارای حق وتو نیز هستند، بر این عقیده اند که تحریم‌های شورای امنیت باید پایان یابد و آمریکا نیز حق فعال کردن مکانیسم ماشه را ندارد.»

«اکسپرس»، در بخش دیگری از گزارش خود به نقل از «ژانگ جون»، نماینده آمریکا در سازمان ملل، می‌نویسد «چین با اقدام آمریکا مبنی بر تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران مخالف است؛ آمریکا با خروج از برجام، دیگر عضوی از این توافق نیست و حق فعال کردن مکانیسم ماشه را ندارد.»


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تحریم های تسلیحاتی ایران تحولات بین الملل تحریم تسلیحاتی ایران تمدید تحریم تسلیحاتی ایران فعال کردن مکانیسم ماشه شورای امنیت روسیه و چین سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۲۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌سازی بسته کمک تسلیحاتی جدید آمریکا به اوکراین

جنگ اوکراین گرچه در نیمه دوم سال ۲۰۲۲ با پیروزی‌هایی برای کی یف همراه بود، اما از سال ۲۰۲۳ ارتش روسیه دست بالا را در جبهه‌های نبرد دست گرفت و روز به روز بیشتر در حال تسلط نظامی بر اوکراین است. با این وجود، مقامات غربی در تلاش هستند با تامین تسلیحات لازم، مانع از شکست مطلق کی یف شوند. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، ۲ مقام آگاه آمریکایی که نخواستند نامشان فاش شود امروز (سه شنبه) اعلام کردند ایالات متحده در حال آماده سازی یک بسته کمک نظامی به ارزش یک میلیارد دلار برای اوکراین است. این بسته کمک‌های نظامی نخستین بخش از لایحه کمک‌های تخصیص یافته از سوی کنگره به ارزش ۶۱ میلیارد دلار به کی یف است. 

این مقامات با اشاره به جزئیات این بسته کمک نظامی، افزودند: این کمک‌های نظامی شامل خودرو‌های نظامی، مهمات سامانه دفاع هوایی استینگر، مهمات مربوط به سیستم هیمارس، توپ‌های ۱۵۵ میلی متری، مهمات ضدتانک جاوالین و تاو و دیگر تسلیحاتی می‌شود که می‌توان به طور فوری در جبهه‌های نبرد مورد استفاده قرار داد. 

مقامات اوکراینی می‌گویند قدرت توپخانه‌ای فعلی روسیه ۱۰ برابر کی یف است و برای مقابله با پیشروی ارتش این کشور، اوکراین نیازمند سامانه‌های پدافند هوایی، موشک‌های دوربرد و نیز تقویت واحد توپخانه‌ای خود است. 

جمهوریخواهان در کنگره گرچه در مسیر تصویب کمک‌های آمریکا به اوکراین سنگ اندازی می‌کردند، اما در نهایت به دلیل آنکه کاخ سفید بسته کمک‌ها به اسراییل و اوکراین را در یک لایحه گنجانده بود، مجبور شدند برای حمایت از تل آویو هم که شده، با این لایحه موافقت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • رویترز: آمریکا به صورت مخفیانه به اوکراین موشک دوربرد ارسال کرده است
  • فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد
  • انتقاد نماینده بلژیکی از رویکرد اتحادیه اروپا در قبل نسل کشی غزه
  • یورونیوز: پهپادهای مهاجم ایران به اسرائیل تسلیحاتی ویرانگر و مخوف هستند
  • آماده‌سازی بسته کمک تسلیحاتی جدید آمریکا به اوکراین
  • وال استریت ژورنال: آمریکا طرح تحریم برخی بانک‌های چینی را در دستور کار قرار داد
  • تأکید قاطع «مادورو» بر مخالفت با قیمومیت آمریکا و تحریم‌های جدید
  • انگلیس از بزرگ‌ترین بسته کمک نظامی به اوکراین رونمایی می‌کند
  • واکنش آنکارا به خبر رهگیری موشک های ایران توسط ترکیه/ هدف قرار دادن ۲ پایگاه نظامی آمریکا در شرق سوریه/  رایزنی شورای اروپا برای تشدید تحریم‌ ها علیه ایران‌/ افزایش بی‌سابقه هزینه‌های نظامی در جهان