Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@22:37:19 GMT

افزایش 50 درصدی مشاوره‌های اورژانس نیشابور

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۱۳۴۴۵

افزایش 50 درصدی مشاوره‌های اورژانس نیشابور

مصطفی افشار نیک گفت: طی ماه گذشته شاهد کاهش 50 درصدی در مزاحمت‌های تلفنی و افزایش 50 درصدی مشاوره‌های تلفنی بوده‌ایم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی افشار نیک، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی نیشابور در گفت‌وگو با صبح توس در رابطه به عملکرد این دستگاه در خردادماه گفت: طی این ماه 12 هزار و 44 تماس با مرکز فوریت‌های پزشکی شهرستان نیشابور برقرار شده که از این میزان 868 مورد معادل حدود هفت درصد مزاحمت تشخیص داده شده است که نسبت به دوره مشابه سال قبل 50 درصد کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این بین هزار و 314 تماس جهت انجام مشاوره بوده که نسبت به دوره مشابه سال قبل 50 درصد افزایش یافته است و باقی تماس‌ها منجر به دو هزار و 396 مأموریت شد که هزار و 466 مصدوم مورد اعزام به بیمارستان و 166 مصدوم به‌صورت سرپایی مورد مداوا قرار گرفتند.

افشارنیک ادامه داد: همچنین هزار و 587 مأموریت درون شهر نیشابور و 809 مأموریت در مسیرهای جاده‌های محدوده استحفاظی اورژانس نیشابور بوده است.

وی تأکید کرد: طی این یک ماه هفت مورد اعزام اورژانس هوایی به سر صحنه‌های گزارش شده اتفاق افتاد.

 رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی نیشابور خاطرنشان کرد: از این تعداد حادثه 665 مورد تصادف بوده است که 420 مورد تصادف شهری و 245 مورد جاده‌ای گزارش شده است.

افشارنیک ادامه داد: هزار و 221 مورد نیز موارد غیر تصادفی بوده است که منجر به 564 مأموریت جاده‌ای و هزار و 167 مأموریت شهری گردیده است.

وی ادامه داد: اختلال هوشیاری با 207 مورد بیشتر موارد خدمات‌رسانی ما بوده است که پس از آن به ترتیب مشکلات قلبی با 178 مورد، سقوط با 170 مورد، مشکلات تنفسی با 106، مورد تشنج با 88 مورد، زنان و زایمان با 43 مورد، حوادث ویژه با 18 مورد و مسمومیت با گاز مونوکسید کربن یک مورد بوده است.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی نیشابور تأکید کرد: در پایان از مردم می‌خواهیم در هنگام بروز حادثه با حفظ خون سردی ضمن تماس با مرکز فوریت‌های اورژانس به شماره 115، به راهنمای‌های اپراتور دقت داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فوریت های پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۳۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۵ درصدی خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال وبختیاری، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان از فعالیت ۳۰۸ خانه بهداشت، ۹۴ پایگاه سلامت، ۱۳۱ مرکز خدامات جامع سلامت و ۲۴ مرکز شبانه‌روزی در مناطق شهری و روستایی استان خبر داد.
علی‌ضامن صالحی‌فرد گفت: سلامت خانواده و جوانی جمعیت دو اولویت مهم استان در حوزه بهداشت است که در این رابطه برنامه‌‎های متنوعی در طول سال اجرا می‌شود.
وی افزود: راه‌اندازی سه شبکه بهداشت و درمان نوپا در شهرستان‌های خانمیرزا، فلارد و فرخشهر، افتتاح دو مرکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی در لردگان و اردل، افزایش ۳۵ درصدی ارائه خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی، اجرای نظام ارجاع و نسخه‌نویسی الکترونیک در برنامه پزشکی خانواده از جمله برنامه‌های اجرا شده در سال گذشته بود.
صالحی فرد از افزایش یک درصدی موالید در استان در سال گذشته خبر داد و گفت: برنامه‌های جوانی جمعیت در استان در سال جاری با شدت بیشتری اجرا می‌شود.
وی با بیان اینکه شاخص دقیقی از میزان سطح سواد سلامت مردم استان در دسترس وجود ندارد، گفت: مقرر شده تا امسال ارزیابی در این خصوص انجام گیرد.
صالحی فرد میزان دسترسی مردم به شاخص‌های سلامت را بیش از ۹۵ درصد اعلام کرد و گفت: تمامی جمعیت استان تا حد زیادی به امکانات بهداشتی دسترسی دارند و امسال هم هشت کانکس بهداشتی برای عشایر استان پیش‌بینی شده است.
وی با اشاره به اجرای پویش ملی سلامت در استان در سال گذشته، افرود: در این پویش بیش از ۹۷ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال در غربالگری دیابت و فشار خون شرکت کردند که در آگاهی افراد از وضعیت سلامت و پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها هچون دیالیز کمک کننده بوده است.

دیگر خبرها

  • ️پوشش ۱۰۰ درصدی طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • واژگونی تانکر حمل سوخت در محور شادمهر به مهنه
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در استان کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق کردستان در سال گذشته  
  • واژگونی اتوبوس در میمه با ۱۲ مصدوم
  • افزایش ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا
  • افزایش ۳۵ درصدی خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی در چهارمحال و بختیاری
  • انتقال کارگر مصدوم شهر موچش با بالگرد اورژانس هوایی به بیمارستان
  • یک کشته در برخورد تریلر با پراید در جاده نیشابور -فریمان
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان