Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-فولادوند گفت: با توجه به استخدام‌های بی‌رویه در سال‌های گذشته، آموزش و پرورش امکان استخدام نیروی متخصص را ندارد.

عبدالرضا فولادوند، مدیرکل آموزش و پرورش تهران در برنامه تلویزیونی پرسشگر درباره اهمیت موضوع هدایت تحصیلی اظهار کرد: هدایت تحصیلی فرآیندی است که باید مقدمات آن فراهم شود؛ اکنون در مقطع متوسطه اول فقط می‌توانیم از مشاوره کمک بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: استخدام‌های بی رویه کسانی که سال‌ها در حق التدریس و آموزشیار نهضت بودند، باعث شد آموزش و پرورش به جای نیروی متخصص، نیرو‌های دیگری را استخدام کند و همین موضوع بخشی از فعالیت‌ها را تحت تاثیر قرار داده است.

امکانات هنرستان‌های تهران، به روز است

مدیرکل آموزش و پرورش تهران گفت: البته از حیث تجهیزات در شهر تهران هنرستان‌ها به روز هستند، حتی آموزش وپرورش در این حوزه توانسته است بخشی از نیاز بازار کار را داشته باشد.

فولادوند با اشاره به اینکه ۹۸ درصد بودجه آموزش و پرورش صرف حقوق و پرسنل می‌شود، گفت: موضوع هدایت تحصیلی یکی از تکالیف آموزش و پرورش است. باید به نوعی تلاش کنیم که بودجه‌های آموزش و پرورش را افزایش دهیم البته دولت کمک‌هایی داشته است، ولی کافی نیست هرچند موضوع خرید خدمت و برون‌سپاری داریم و بخشی از کارگاه‌های ما از موسسات غیردولتی خرید خدمات می‌کنند.
اهمیت بالای شناسایی استعداد‌ها در دوره ابتدایی

در ادامه مرتضی شکوهی مدیرکل سابق معاونت ابتدایی گفت: در دوره ابتدایی شناسایی استعداد‌های دانش آموزان از اولویت بالاتری برخوردار است و اگر بخواهیم هدایت تحصیلی مطلوبی داشته باشیم باید شناسایی دانش آموزان انجام گیرد که البته در این زمینه در قالب برنامه شهاب اقدامات خوبی داشتیم که از پایه چهارم ابتدایی آغاز می‌شود.

او ادامه داد: در دوره ابتدایی بیشتر زمان باید صرفا شناسایی استعداد‌ها شود، تا موضوع هدایت تحصیلی در پایه نهم منجر به انتخاب شاخه و رشته تحصیلی شده و مبتنی بر استعداد و علاقه کار دنبال شود. در دوره ابتدایی اگرچه تلاش‌های خوبی داشتیم، اما برای آنکه استعداد‌ها شناسایی شود به شکل نظام‌مند انجام نشده است.

شکوهی تصریح کرد: اگرچه معلمان در تلاش برای کمک به دانش آموزان هستند، اما باید نظام جامعی در آموزش و پرورش آماده شده باشد تا معلم ابتدایی از ابتدا به طور نظام‌مند به کار بپردازد ؛ اما این مهم اکنون وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دوره ابتدایی آموزش و پرورش هدایت تحصیلی استعداد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۳۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد

حمید طریفی حسینی اظهار کرد: ما امسال موافقت اصولی راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری را در سه استان خوزستان، آذربایجان غربی و گلستان دریافت کردیم. یک مدرسه سمپاد عشایری هم در استان فارس داریم که از سال‌های گذشته فعالیت دارد، اما در بقیه مناطق کشور مدرسه سمپاد عشایری نداشتیم.

وی ادامه داد: برای نخستین بار بود که پس از سال‌ها با راه‌اندازی این مدارس موافقت شد و برای سال تحصیلی پیش رو یکی از استان‌ها توانسته زیرساخت لازم را فراهم کند تا ما بتوانیم از مهر حدود ۴۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در گروه پسران در آذربایجان غربی داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اکنون هم ثبت‌نام این مدرسه ادامه دارد و دانش‌آموزان عشایر استان آذربایجان غربی می‌توانند این مدرسه را انتخاب کنند.

به گفته طریفی حسینی این مدرسه به صورت شبانه‌روزی اداره خواهد شد و یک فضای آموزشی خوب و کاملا استاندارد است که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: در بین دانش‌آموزان عشایر، دانش‌آموزان بسیار بااستعداد و بسیار باهوش و نخبه‌ای وجود دارد که گاه به خاطر مناطق عشایری و شرایط خاص زندگی آن‌ها، امکان تحصیل‌شان در مدارس شهری، سخت است و ما می‌خواهیم چنین مدارسی به صورت شبانه‌روزی در حوزه عشایر داشته باشیم تا ‌بتوانیم این دانش‌آموزان بااستعداد و نخبه را وارد و متناسب با استعدادشان زمینه مناسب و امکانات لازم را برای‌شان فراهم کنیم.

وی اضافه کرد:ان شالله از مهربرای این مدرسه دانش‌آموز جذب می‌کنیم و سال به سال پایه‌های این مدرسه تکمیل خواهد شد، در دوره دوم متوسطه و همینطور برای گروه دختران برنامه‌ریزی خواهیم کرد که تکمیل شود.

طریفی حسینی گفت: استان خوزستان و گلستان هم موافقت اصولی دارند و از سال تحصیلی آینده با توجه به تمهید مقدماتی که باید انجام شود و حساسیتی که ما در مدارس سمپاد داریم از نظر فضای آموزشی و معلم و ... که باید تامین شود، برای سال آتی این دو استان هم دانش‌آموز جذب می‌کنند و به تدریج در بقیه استان‌ها نیز این مدارس راه‌اندازی خواهد شد.

منبع: پانا

دیگر خبرها

  • ورود بیش از ۳۸۰۰ معلم به مدارس ابتدایی در استان
  • استخدام نخبگان قرآنی به عنوان معلم از مهر امسال
  • اولویت نخست آموزش و پرورش تامین نیروی انسانی است
  • میزان افزایش حقوق فرهنگیان و استخدام معلم جدید در ۱۴۰۳
  • جزئیات اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزگاری و حضور در مراحل مختلف استخدام
  • سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • نکات مهم درباره گزینش استخدام معلمان
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی از چند روز آینده
  • آغاز طرح ملی مهارت آموزی رشته‌های ورزشی در مدارس شهرستان گناوه