Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد خدابخشی برضرورت نقش رسانه ها ، در انعکاس و حل مشکلات مناطق محروم تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری برنااز لرستان؛ خدابخشی در این گفت وگو با اشاره به سفر اخیر وزیر راه و شهرسازی به لرستان وشهرستان الیگودرز ، اظهار کرد:تلاش خواهیم کرد مسئولان عالی رتبه کشور را در حوزه های مختلف به استان لرستان دعوت کنیم تا از نزدیک در جریان مشکلات قرار بگیرند؛ اما به دلیل محدودیت زمانی این امکان وجود ندارد که یک مسئول در تمام نقاط استان حضور پیدا نماید؛ اگر چه حق طبیعی مردم است که مسئولین در مناطقی نظیر ذلقی یا ززوماهرو بعد از ۴۰سال از سپری شدن عمر پربرکت انقلاب حضور پیدا کرده و از نزدیک مشکلات آنها را لمس کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس اول کمیسیون برنامه و بودجه از رسانه ها ، صدا و سیما و بخشداران درخواست کرد با تمرکز در این حوزه ها مشکلات مناطق محروم را بررسی و رسانه ای نمایند به طور مثال در حوزه راه و شهرسازی محورهایی نظیربزنوید_دستگرد_وارک_لیروک،الیگودرز_گله بادوش_شول آباد،پیر امام_گلی، روستای سِران با اهدای ۱۴ شهید و.... در الیگودرز وجود دارند که گمنام واقع شده اند و با جزئی ترین بارش برف و باران مسیر آنها ماه ها قطع شده و زندگی برای روستائیان و عشایر بسیار سخت و دشوار می گردد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه وبودجه گفت:  از صدا و سیما و رسانه ها که مسئولیت اجتماعی دارنداستدعا دارم با تمرکز روی مشکلات استان و انعکاس آنها قدرت چانه زنی نمایندگان را بالا ببرند تا بهتر بتوانیم از حق و حقوق مردم دفاع نموده و مسئولان ارشد را قانع نماییم تا نگاه ویژه ای به لرستان داشته باشند .

او خاطر نشان کرد:  انعکاس این مشکلات باعث خواهد شد مسئولان کشور و استان از حالت انفعال خارج شده و به مردم خدمت نمایند.

خدابخشی در پایان از ضمن تقدیرازمسئولینی که به لرستان سفر می کنند ،گفت :مشکلات الیگودرز به دلیل محرومیت تاریخی بیشتر از حد تصور است و درگذشته به آن توجه نشده است ونگاه ویژه مسئولین را طلب می نماید.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نماینده مجلس شورای اسلامی الیگودرز خدابخشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۳۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی رشته های پزشکی در مرز بحران/ صندلی های خالی دستیاری

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رئیس زاده، در مراسم روز علوم آزمایشگاهی که در سالن همایش رازی برگزار شد، نسبت به مسائل و چالش‌های جدی جامعه پزشکی کشور هشدار داد و خطاب به مسئولین کشور یادآور شد: چنانچه فرصت حل چالش‌ها و مسائل مرتبط با وضعیت جامعه پزشکی کشور را از دست بدهیم، نظام سلامت کشور در بسیاری از حوزه‌های پزشکی و سلامت دچار بحران خواهد شد و در چنین شرایطی حل این بحران‌ها به سادگی امکان پذیر نخواهد بود.

وی در ادامه آمار ورودی دستیاری برخی رشته‌های تخصصی مانند (اطفال، بیهوشی و طب اورژانس) را بسیار نگران کننده توصیف کرد و گفت: مفهوم هر کدام از این آمارها این است که ما در آینده دچار چالش خواهیم شد و باید هر چه سریع‌تر چاره اندیشی کنیم.

رئیس زاده، افزایش ظرفیت‌های پزشکی را ساده‌ترین و کم اثرترین روش چاره جویی در حوزه کمیت و کیفیت مسائل جامعه پزشکی عنوان کرد و افزود: همه مسئولین و عزیزان بدانند چاره مشکلات جامعه پزشکی فقط در افزایش ظرفیت‌ها نیست بنابراین به همه مسئولین عزیز کشور و به بزرگان جامعه پزشکی عرض می‌کنم؛ پیش از آنکه این کلان چالش‌ها به بحران لاینحل تبدیل شود چاره‌ای بیاندیشند.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران با بیان اینکه طرح چنین مباحثی از سوی جامعه پزشکی از منظر حفظ سلامت مردم است، اظهار داشت: مسئولین مسائل و چالش‌های جامعه پزشکی را واکاوی کنند و مشکلات حوزه‌های مختلف از جمله دارو، علوم آزمایشگاه، پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و همه رشته‌های علوم پزشکی را در یابند ما هم در این مسیر مساعدت شأن می‌کنیم چرا که وظیفه ما بازگویی و هشدار به موقع مسائل و چالش‌ها است.

رئیس زاده در ادامه جامعه علوم آزمایشگاهی را چشم بینا و تیزبین جامعه پزشکی در تشخیص انواع بیماری‌ها دانست و به انجمن‌های فعال و هیأت مدیره های انجمن‌ها در این حوزه یادآور شد که از رصد تحولات آینده در حوزه علوم آزمایشگاهی غافل نشوند. در واقع از نقش بیگ دیتاها، بیومارکرها، پرسیژن مدیسن، پرسنولایز، مدیسن هوش مصنوعی و نقشه ژنتیک هر فردی که به تشخیص زودرس بیماری‌ها کمک می‌کند، غافل نشویم.

وی با بیان اینکه مجموعه این مباحث علوم آزمایشگاهی دنیا را دچار تغییرات جدی و بنیادین خواهد کرد، گفت: اگر ما از رصد این تحولات غافل بمانیم جایگاه خوبی را در آینده علوم آزمایشگاهی نخواهیم داشت. بنابراین استدعا دارم متناسب با نیاز کشور در این حوزه‌ها آینده نگاری شود و در دانشگاه‌ها بحث کنند و نسبت به بحث و پیگیری این تغییر و تحولات در کنگره‌ها و کنفرانس‌ها مبادرت لازم به عمل آورید.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به جایگاه حکیم اسماعیل جرجانی به عنوان یکی از مفاخر بزرگ کشور در بخشی از صحبت‌هایش در این مراسم حفظ و زنده نگه داشتن یاد مفاخر کشور را بسیار ارزشمند خواند و گفت: جامعه علوم آزمایشگاهی از اینکه خودشان را منتسب به طبیب همه اعصار وقرون می‌دانند باید بدان افتخار کنند و ادامه دهنده مسیر این مشاهیر بزرگ باشند. بنابراین اعضای علوم آزمایشگاهی به میمنت این نامگذاری و شکرانه این رخداد بزرگ زندگی نامه این حکیم بزرگ ایرانی را که از افتخارات ما است، مطالعه کنند.

وی گفت: حکیم جرجانی اولین پزشک در دوران اسلام است که کتاب عظیم و «ذخیرهٔ خوارزمشاهی» را به عنوان جامع‌ترین متن پزشکی به زبان فارسی کتابت کرد. ایشان حق بزرگی به کردن ما ایرانیان و فارسی زبانان در سراسر دنیا دارد، این کتاب بعد از «الحاوی» و «قانون ابن سینا» جامع‌ترین کتاب دوره خودش بوده است.

کد خبر 6084252 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • لاستیک‌سازی خرم‌آباد در مرحله دریافت تسهیلات
  • فعال شدن صنایع راکد لرستان نیازمند نگاه ویژه دولت
  • فعال کردن ۳۵۰ هزار میلیارد ریال صنایع راکد لرستان نگاه ویژه دولت را می‌طلبد
  • کشف لودر ۵۰ میلیاردی قاچاق در الیگودرز
  • امضای اسناد رسمی بین ایران پاکستان در حوزه‌های مختلف
  • تحلیل جایگاه دانشگاه تهران در حوزه‌های علوم‌ مختلف
  • تقویت زیرساخت های کشاورزی در حوزه جنوب ایلام یک ضرورت است
  • برخی رشته های پزشکی در مرز بحران/ صندلی های خالی دستیاری
  • برخی رشته های پزشکی در مرز بحران/ توصیه به مسئولین کشور
  • ۳۰ دانشگاه برتر رتبه بندی ملی ISC مورد حمایت ویژه قرار می‌گیرند