Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-16@07:12:10 GMT

کمیته تخصیص ارز به قطعه‌سازان تشکیل می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۱۴۲۲۹

کمیته تخصیص ارز به قطعه‌سازان تشکیل می‌شود

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت دستور تشکیل کمیته تخصیص ارز قطعه‌سازان برای قطعه‌سازان را صادر کرد تا نیاز این گروه از طریق ارز حاصله از صادرات صنایع معدنی تامین شود.

به گزارش ایسنا، با توجه به اینکه عملا از پایان سال گذشته ارز نیمایی به قطعه سازان و خودروسازان تعلق نگرفته است و مشکلات عدیده‌ای را برای قطعه سازان ایجاد کرده است، قطعه‌سازان نسبت به بازگشت خودروهای ناقص خودروسازان پیش از این بسیار هشدار داده‌اند اما اکنون مجدد تعداد خودروهای ناقص کف کارخانه‌های خودروسازان زیاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

  به گفته دبیر انجمن قطعه‌سازان پس از قطع تخصیص ارز نیمایی و جایگزینی ارز اشخاص و ارزهای صادراتی برای قطعه‌سازان، بانک مرکزی در تامین این ارزها هم با قطعه‌سازان همکاری نمی‌کند؛ بنابراین با وجود اینکه اکثر قطعات وارداتی الکترونیکی هستند، خودروها به لحاظ مکانیکی روزانه تولید می‌شوند اما به دلیل نبود قطعات الکترونیکی، ناقص کف پارکینگ کارخانه باقی می‌مانند.

در این زمینه، با دستور حسین مدرس خیابانی- سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت  کمیته‌ی تخصیص ارز قطعه‌سازان به منظور بررسی نیاز آن‌ها به ارز و تامین ارز برای آن‌ها تشکیل شد که زیرمجموعه کمیته تخصیص ارز وزارت صمت بوده و برای رفع کمبودهای ارزی قطعه‌سازان در تامین مواد اولیه از محل ارز حاصل از صادرات صنایع معدنی ایجاد شده است.   قرار است تامین ارز لازم برای مواد اولیه برخی قطعات در این کمیته مورد بررسی قرار گیرد.

 طبق آخرین گزارش شرکت‌های خودروساز به وزارت صمت، قطعات لازم برای تکمیل ۴۵ هزار دستگاه خوردوی ناقص از گمرک که از جمله مهمترین آن‌ها کاتالیست بوده، ترخیص شده است. با تکمیل خودروهای ناقص، قرار است که تحویل خودروهای فروش فوق‌العاده ایران‌خودرو تا پایان ماه جاری (تیرماه) به پایان برسد.  

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ارز قطعه سازان قطعه سازی صنعت قطعه سازی سرپرست وزارت صنعت معدن و تجارت ارز صادراتی قطعه سازان تخصیص ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۴۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۱.۷ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاها در سال جاری

مدیرعامل مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: از ابتدای سال جاری تا امروز یک میلیارد و ۷۸۸ میلیون دلار ارز از سوی مرکز مبادله تامین شده است و این مرکز از این پس آمار تفکیکی تامین ارز را به صورت منظم منتشر می‌کند.

به گزارش ایسنا، علی سعیدی در یک برنامه تلویزیونی ضمن ارائه گزارش از عملکرد مرکز مبادله ارز و طلا در سال جاری گفت: از ابتدای امسال تا امروز (۲۵ فروردین ماه) در چهار گروه ارزهای تخصیصی شامل کالاهای اساسی، نیازهای بازرگانی، ارز اشخاص و ارز خدماتی در مجموع یک میلیارد و ۷۸۸ میلیون دلار ارز از سوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران تخصیص داده شده است.

سعیدی اظهار کرد: در حوزه کالاهای اساسی که شامل مواد غذایی از جمله گندم، ذرت، دانه‌های روغنی و دارو می‌شود، ‌۳۹۳ میلیون دلار ارز تامین شده است. همچنین در حوزه نیازهای بارزگانی که ارز آن به ارز نیمایی موسوم است و شامل مواد اولیه، ابزارآلات و ماشین آلات می شود، ۹۲۳ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفته است.

وی افزود: در این مدت در حوزه ارز اشخاص که تامین ارز از محل صادرات صورت می‌گیرد، ۳۹۶ میلیون دلار و همچنین در بخش ارز خدماتی که شامل ۶۳ ردیف مانند ارزهای درمانی، نیاز شرکت‌های هواپیمایی و دانشجویان است، معادل ۷۶ میلیون دلار ارز تخصیص داده شده است.

مدیرعامل مرکز مبادله ارز و طلای ایران خاطر نشان کرد:‌ این تامین ارز با استفاده از ارزهای مختلف مانند یورو، درهم، یوان و دلار صورت گرفته، اما معادل دلاری آن محاسبه و اعلام می‌شود و از این پس، آمار تفکیکی مربوط به تخصیص ارز در این مرکز به صورت منظم منتشر می‌شود.

سعیدی در ادامه با ارائه آمار حراج شمش طلا و سکه پرداخت و گفت: از تاریخ ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۲ که آغاز معاملات شمش در مرکز مبادله صورت گرفت، تا امروز ۲۰۸۵ کیلوگرم معاملات شمش طلا انجام شده که عرضه کنندگان در این بازار شامل صادر کنندگانی هستند که برای رفع تعهد صادراتی خود اقدام به واردات شمش طلا کرده‌اند.

وی ادامه داد: در بازار حراج سکه مرکز مبادله ۹ حراج غیر حضوری از طریق سامانه‌ها صورت گرفت و خریداران به صورت مستقیم امکان واریز وجه و ثبت سفارش داشتند، در مجموع ۱۱ هزار و ۵۲۴ سکه شامل ۸۰ هزار و ۳۸۳ ربع سکه، ۱۶ هزار و ۱۳۳ نیم سکه و ۱۴ هزار و هشت عدد سکه تمام بهار آزادی عرضه شد.

مدیرعامل مرکز مبادله ارز و طلای ایران در پایان با اعلام میزان ارز تخصیص شده در دو سال اخیر گفت: در سال ۱۴۰۱ در مجموع ۶۵.۵ میلیارد دلار ارز تخصیص داده شد که این عدد در سال ۱۴۰۲ به ۶۹.۵ میلیارد دلار رسید که نشان دهنده شش درصد رشد ارز تخصیصی برای بازار ارز و تولیدکنندگان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات اولین حراج سکه در سال جدید/ ۷۲۱۸ سکه فروخته شد
  • جزئیات اولین حراج سکه در سال جدید/ ۷۲۱۸ سکه فروخته شد+قیمت
  • تخصیص ۷۲۱۸ قطعه سکه در دهمین حراج مرکز مبادله ایران
  • هدف‌گذاری بهبود ۴۰ درصدی کیفیت قطعات خودرو در زنجیره تامین
  • ۱۵ هزار ‬قطعه از تاسیسات مورد نیاز شرکت نفت گچساران از سوی متخصصان داخلی ساخته شد
  • تشکیل ۳۰ هزار پرونده در طرح نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از پولیش رنگ نانویی در شرکت‌های تامین‌کننده قطعات خودرو
  • تخصیص ۱.۷ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاها در سال جاری
  • تخصیص ۱.۷ میلیارد دلار ارز در سال جاری
  • بدهی ۵۰ هزار میلیارد تومانی خودروسازان به قطعه سازان