Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن رستگارپناه در بخشی از کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس خود با عنوان «کردستان در بحران امنیت و محرومیت» که توسط انتشارات مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در اواخر سال ۱۳۹۸ منتشرشده است درباره حضور جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان در مناطق کردنشین نقل می‌کند:

در اواخر سال ۵۹ و اوایل سال ۶۰، هنگام پاکسازی جادۀ سنندج به مریوان از سمت روستای سروآباد و نگِل که در شصت کیلومتری جادۀ سنندج به مریوان قرار دارد حادثه‌ای رخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سمت گاران، جاده‌ای بود که ما از آنجا تردد می‌کردیم، ولی مسیر تردد اصلی مردم از جادۀ سنندج به مریوان بود و به تعبیری، بیشتر مردم علاقه‌مند بودند از آن جاده تردد کنند. روستاهای زیادی در آن مسیر بود. برای پاکسازی آنجا، طرح نظامی‌مان را ریختیم.

جاده طوری بود که می‌توانستیم راحت برویم عملیاتمان را انجام بدهیم و برگردیم، ولی ما اصرار داشتیم که آن جاده باید ترمیم شود. در شورای تأمین غرب کشور مطرح شد جاده‌ای که دارد برای رفاه حال مردم باز می‌شود، باید سریع ترمیم و آسفالت شود. من و رسول یاحی به مریوان رفتیم. وقتی به آنجا رسیدیم، احمد متوسلیان را با محمدعلی مهرآسا، استاندار کردستان، در آنجا دیدیم. متوسلیان با لحنی تند به مهرآسا گفت: «پس کِی می‌خواهید جادۀ سنندج - مریوان را آسفالت کنید؟ مردم دارند زجر می‌کشند. چرا پیگیری نمی‌کنید آسفالت این جاده انجام شود؟» قسمت ابتدایی جاده از سمت ما، یعنی از سه‌راهی تیژتیژ به سمت نگل داشت پاکسازی می‌شد.

معاونت عمرانی استاندار، آن موقع مهندس سپهر بود. تصمیم گرفتیم بعد از پاکسازی آنجا با او جلسه‌ای بگذاریم و بررسی کنیم که وزارت راه و استانداری برای ترمیم، تعریض و آسفالت جادۀ سنندج - مریوان چه کمکی می‌توانند بکنند.

قرار بود جلسه داخل ستاد لشکر ۲۸ کردستان تشکیل شود و من و علیرضا تمیزی هم در آن جلسه باشیم تا بحث کنیم جاده را چه‌کار کنیم. حرف ما این بود که ما جاده را پاکسازی می‌کنیم، شما بیایید راه مردم را درست کنید. زمانی که قرار بود به جلسه برویم، در آن محور، بچه‌ها با ضدانقلاب درگیر شدند، من به‌جای اینکه به جلسه بروم، سمت آن درگیری رفتم. دوستانم خبر نداشتند چه اتفاقی افتاده است. به اتاق جلسات رفته بودند و یک گوشۀ میز نشسته بودند تا من برسم. به آن‌ها بی‌سیم زدم و ماجرا را تعریف کردم. گفتم: «من نمی‌توانم بیایم. بدون من جلسه را برگزار کنید.» آن‌ها همان گوشۀ میز که نشسته بودند، جلسه را برگزار کرده و جایشان را تغییر نداده بودند.

آن‌طرف میز، یکسری دستگاه فکس و وسایل ارتباطی و بی‌سیم بود که برای شارژ آن‌ها از یک باتری ماشین استفاده می‌شد. گروهک‌ها – احتمالاً منافقین - داخل آن باتری مواد منفجره کار گذاشته بودند. هنگام جلسه، باتری منفجر شد. خوشبختانه بچه‌ها در گوشۀ دیگر میز بودند و آسیبی ندیدند.

کد خبر 4965519 مریم علی بابایی

منبع: مهر

کلیدواژه: سنندج احمد متوسلیان مریوان رایزنی فرهنگی ویروس کرونا کتاب و کتابخوانی بازار نشر ترجمه تازه های نشر ادبیات جهان مرکز فرهنگی شهر کتاب ادبیات داستانی گردشگری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ادبیات کودک و نوجوان رمان ایرانی خبرگزاری مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۵۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حلقه مفقوده مدیران عدم پیگیری و نظارت بر تصمیمات است

به گزارش خبرگزاری مهر، تراب محمدی در جلسه کمیسیون دانشجویی دانشگاه‌های استان افزود: انجام برنامه‌های فرهنگی توسط دانشگاه‌ها با جدیت دنبال و تجربیات و نتایج آن با سایر دانشگاه‌های استان به اشتراک گذاشته شود.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی گفت: یکی از حلقه‌های مفقوده مدیران، عدم پیگیری و نظارت بر تصمیمات اتخاذ شده است که ضروری است برای رسیدن به نتایج مطلوب باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

محمدی در پایان تاکید کرد: نظام مسائل مشترک دانشگاه‌های استان احصا و در کمیسیون دانشجویی مورد بحث و بررسی گیرد.

در این جلسه مدیران دانشگاه‌های استان نکته نظرات و مطالب خود را بیان کردند.

کد خبر 6086566

دیگر خبرها

  • استاندار لرستان: عملکرد بانک‌های استان مطلوب نیست
  • رفع آب شستگی جاده امرآباد به شانق اراک تا ۲۴ساعت آتی انجام می شود
  • لزوم انجام کار مطالعاتی دقیق بر روی پل‌ها و جاده‌ها
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • بهبود جاده های روستایی و شهری پاکدشت به سرعت پیگیری شود
  • حلقه مفقوده مدیران عدم پیگیری و نظارت بر تصمیمات است
  • پاکسازی محور هراز پس از ریزش سنگ
  • ترویج فرهنگ مطالعه رسالت همگانی است
  • جاده بقمچ در چناران پاکسازی شد
  • پاک سازی ۱۰ کیلومتر از جاده میامی در بخش رضویه