Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@04:54:43 GMT

کرونا ویژه سن خاصی نیست/ همه فکر می‌کردند می‌میرم

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۱۶۱۶۳

کرونا ویژه سن خاصی نیست/ همه فکر می‌کردند می‌میرم

رئیس اورژانس کشور در خصوص روزهای ابتلای خود به کرونا و شرایط کنونی شیوع این ویروس در کشور توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیرحسین کولیوند رئیس اورژانس کشور، درباره روزهای نخستین شیوع ویروس کرونا گفت: زمانی که دانشجویان ایرانی برای قرنطینه از ووهان چین به ایران منتقل شدند، هتلی اجاره کردیم که مدیر و عوامل از ترس ابتلا هتل را ترک کردند اما تکنسین‌های اورژانس در صف اول مقابله با کرونا حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: تکنسین‌های اورژانس خط‌شکن بودند اما گمنام و کسی از آن‌ها یاد نکرد. کمتر کسی از فعالیت و زحماتِ پرسنل آزمایشگاه و سی‌تی‌اسکن اسم نبرد. در تمام مدتی که دانشجویان در هتل بودند، هتل‌داری و صفر تا صد کارها را تکنسین‌های اورژانس انجام دادند.

رئیس اورژانس کشور در ادامه با اشاره به نحوه ابتلای خود به ویروس کرونا بیان کرد: من احساس خستگی داشتم، دکتر امیری تست سنجش اکسیژن خون انجام داد و متوجه افت سطح اکسیژن شد؛ به او گفتم دستگاهت اشتباه کار می‌کند، اگر سرم بزنم بهتر می‌شوم، با دستگاهی دیگری تست کرد که سطح اکسیژن ۵۵ درصد بود. اکسیژن گرفتم اما بهتر نشدم و سی‌تی‌اسکن انجام دادم‌. نتیجه سی‌تی‌اسکن را که دیدم، تمام ریه سفید بود. پرسیدم این برای کدام بیمار است که پاسخ دادند برای شما است. باورم نمی‌شد و آنجا بود که پذیرفتم بستری شوم‌.

کولیوند درخصوص علایمی که زمان ابتلا به کرونا همراه داشت خاطر نشان کرد: فقط احساس خستگی داشتم اما زمانی که خواستم برای نماز مغرب وضو بگیرم بی‌حال شدم و افتادم که از آن به بعد شرایطم سخت‌تر شد. سرفه‌ها و علایم تنگی نفس شروع شدند. وقتی به مرحله کاهش سطح هوشیاری رسیدم متوجه شرایط بحرانی خود شدم. برای اینکه هذیان نگویم از دوستم خواهش کردم به من قرآن بدهد، شروع کردم به خواندن و بعد بی‌هوش شدم.

وی افزود: ۱۴ روز بی‌هوش بودم. در این مدت سه روز سطح اکسیژن خون من به ۳۴ درصد رسید که همه فکر می‌کردند، می‌میرم‌. شرایط سختی برای خانواده، دوستان و همکاران بود. بعد از آن سه روز همکاران تصمیم گرفتند که علی‌رغم ممنوعیت به من کورتون تزریق کنند که بعد از آن سطح اکسیژن تا ۵۰ یا ۶۰ درصد بالاتر آمد. البته من جانباز شیمایی هم هستم که این عارضه ریوی در وخامت حال تاثیرگذار بود.

رئیس اورژانس کشور گفت: بعد از ۱۴ روز که به هوش آمدم گفتم: چرا من را به آی‌سی‌یو منتقل کرده‌اید، من دیشب هم در بخش بودم. تمام مدت برای من شبیه به خوابی عمیق سپری شده بود.

وی در برنامه «ترانه باران» با اشاره به تصورات اشتباه از ویروس کرونا تاکید کرد: کرونا ویژه سن خاصی نیست که بگوییم بچه‌ها مبتلا نمی‌شوند. اگر به بیمارستان مفید تهران(بیمارستان کودکان) سر بزنید با کودکانی که بستری هستند، مواجه می‌شوید. در استان هرمزگان هم کودکان گرفتار شده‌اند. خطر کرونا و عوارض آن برای افرادی که بیماری زمینه‌ای نظیر دیابت، مشکلات قلبی و ریوی، فشار خون و غیره دارند و یا برای خانم‌های باردار بیشتر است. شاید برای جوانانی که بیماری زمینه‌ای ندارند تحمل بیماری راحت‌تر باشد.

انتهای پیام/ا

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس اورژانس کشور سطح اکسیژن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۶۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • مراسم استقبال از ملی‌پوشان تیراندازی استان تهران برگزار شد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • جهانپور: قلیان اکسیژن دیگر سرگرمی نیست بلکه مخدر است + فیلم
  • قلیان اکسیژن پرتگاهی جدید برای جوانان/ جهانپور: قلیان اکسیژن دیگر سرگرمی نیست بلکه مخدر است + فیلم
  • فرهاد قائمیان: رشد کمی و کیفی خاصی را در بخش های مختلف جشنواره امام رضا(ع) شاهدیم/ اعطای جایزه ویژه «غزه» برای نخستین بار
  • توزیع مدل خاصی از قلیان تحت نظارت وزارت بهداشت | دسترسی به قلیان اکسیژن در این ۱۰ استان
  • قلیان اکسیژن طرح مطالعاتی وزارت بهداشت است
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا