Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان با حضور مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران و جمعی از مسئولین‌ استانی و شهرستانی ۲ محصول دانش بنیان در دانشگاه ولیعصر رفسنجان رونمایی شد.

یکی از این‌ محصولات نانو پودر مس است که رضا رنجبر توتویی مجری این طرح در این‌ آیین‌ اظهار کرد: تکنولوژی تولید این محصول در اختیار ۲ کشور در دنیا است و شرکت نانو فناوران  ثمین‌ آرمان در مرکز رشد دانشگاه ولیعصر رفسنجان موفق به تولید این پودر با ۱۰ درصد قیمت تمام شده تولیدکنندگان در جهان شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: مس یکی از مهمترین فلزات‌ در صنعت است و استان  کرمان مهد معادن به ویژه مس است و نانوپودر مس دانش بنیان ترین صنعت پایین‌ دستی مس است‌ و پودر این فلز خواص آنتی‌ باکتریالی دارد که شرکت ما در بهمن سال گذشته توانست به این تکنولوژی دست یابد.

رنجبرتوتویی‌ افزود: هر یک کیلو گرم‌ پودر نانو مس‌ ۱۵۰۰ تا ۳۰۰۰ دلار ارزش ریالی دارد و محصولی است که با بهترین برند تولیدات‌ نانو در دنیا برابری‌ می کند در حال‌ حاضر ۴۰۰ کیلوگرم‌ از این پودر تولید کردیم که در صورت حمایت قادر به تولید ۷ تن از این ماده در ماه هستیم.

 وی تصریح کرد:  خلوص‌ این محصول ۹۹/۹۹ تا ۱۰۰ درصد است و کاربری های متعدد این محصول در صنایع الکترونیک و ریزپردازنده‌ ها، در متالورژی پودر و قطعه سازی، در صنایع مختلف به عنوان آنتی‌ باکتریال، صنایع دارویی، کشاورزی و ... است.

رنجبرتوتویی ادامه داد: موارد مصرف آن هم در تولید پارچه و البسه های پزشکی مانند ماسک و گان، تولید لعاب کاشی و سرامیک، تجهیزات پزشکی، مکمل‌ های غذایی ، کارخانجات جوهر رسانا و .... است ضمن اینکه می توانیم زیر ۲۰۰ دلار در بازار آن را عرضه کنیم.

محصول دیگر هم دستگاه تصفیه و ضدعفونی کننده هوا بود که با توجه به نیاز کشور در زمینه تجهیزات تصفیه و ضدعفونی کننده هوا به علت شیوع بیماری های ویروسی و تنفسی مانند آنفلوآنزا و کرونا شرکت دانش بنیان پلاسما تصفیه دانشگاه ولیعصر رفسنجان اقدام‌ به طراحی و ارایه محصولی برای حل این مشکل کرده است که قادر است هوای محیط به ویژه محیط های شلوغ را ضدعفونی و هرگونه ویروس و باکتری و میکروب‌ را نابود و غیرفعال کند.

این دستگاه دارای ویژگی هایی همچون عدم ایجاد حساسیت، عدم پخش گاز اوزون و مواد مصر در محیط و دیگر ویژگی هاست‌.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه ولیعصر رفسنجان شرکت های دانش بنیان شرکت ملی مس استانی علمی و آموزشی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۶۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات فناورانه دانشگاه آزاد یادگار امام افزایش می‌یابد

علیرضا لادن‌مقدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در تشریح برنامه‌های این واحد دانشگاهی در سال 1403 در حوزه علم و فناوری و دانش‌بنیان اظهار کرد: واحد یادگار امام در تلاش است تا امسال با افزایش تعداد هسته‌ها، واحد‌ها و تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در دانشگاه، سطح تعدادی از هسته‌های فناور و واحد‌های فناور را به شرکت‌های دانش‌بنیان ارتقا و مجموع تعداد محصولات فناورانه را افزایش دهد.

به گفته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری، درصدد هستیم با ایجاد زیرساخت‌های جدید و توسعه آن زمینه جذب و استقرار شرکت‌های بزرگ را فراهم آوریم.

وی ادامه داد: اکنون تعداد ۱۱ هسته فناور، هفت واحد فناور و سه شرکت دانش‌بنیان از نوع نوآور و نوپا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام مستقر هستند که حوزه‌های فعالیت آنها شامل مواد شیمیایی، خوشبو کننده‌ها، منسوجات تمیز، تاسیسات ساختمان، انرژی‌های تجدیدپذیر، مواد نانوشیمیایی، اسپری‌های خود تمیزشونده، حوزه نساجی و پوشاک ورزشی، مواد سوپر جاذب رطوبت و دستگاه‌های مکانیکی نانوحباب ساز می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام درباره فعالیت و محصول ویژه فناورانه این واحد دانشگاهی گفت: شرکت انرژی سبز صدر واقفی با تولید داکت اسپیلت و چیلر و ارائه خدمات در حوزه تأسیسات برودتی و انرژی‌های تجدیدپذیر، توسط اعضای هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک اداره می‌شود. این شرکت فناور در تلاش است تا روی تعدادی از محصولات خود گرید دانش‌بنیانی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اخذ کند. 

لادن‌مقدم با بیان اینکه مهم‌ترین عامل برای توسعه زیست بوم فناوری در کشور ایجاد و توسعه زیرساخت مناسب(پردیس‌های علم و فناوری، پارک‌های علم و فناوری، سرا‌های نوآوری، مراکز رشد و ...) و فراهم آوری شرایط حمایتی لازم از هر لحاظ برای افراد فناور است، عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام در نظر دارد تا با توسعه زیر ساخت‌های اشاره شده و جذب حداکثری(شرکت‌ها و واحد‌های فناور، اعضای هیئت علمی فناور و دانشجویان علاقه‌مند و مستعد) در این مسیر مهم حرکت کند.

وی با اشاره به اینکه تعدادی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام در قالب طرح پویش توانسته‌اند جذب شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان شوند در تشریح فعالیت‌های این واحد دانشگاهی در حوزه علم و فناوری در سال گذشته مطرح کرد: واحد یادگار امام در سال گذشته در حوزه فناوری و تولید دانش‌بنیان توانست با استقرار و حمایت از اعضای هیئت علمی فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در واحد به تعداد ۱۶ محصول فناورانه و دانش‌بنیان دارای مجوز دست یابد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از مینی‌بوس دانش‌بنیان با ظرفیت ۲۱ نفر در سمنان
  • ۶ محصول پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان رونمایی شد
  • افتتاح خوابگاه دانشجویی و رونمایی محصولات دانش بنیان در سمنان
  • رونمایی ۶ محصول دانش بنیان پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان
  • محصولات فناورانه دانشگاه آزاد یادگار امام افزایش می‌یابد
  • پارک علم و فناوری سلامت سمنان افتتاح شد
  • رونمایی از دستگاه پرس گرم عایق بندی شینه‌های ژنراتور‌های نیروگاهی
  • طراحی دستگاهی برای آنالیز توزیع فشار در کف پا
  • امسال سال سرنوشت‌سازی برای شرکت‌های دانش‌بنیان است
  • تالاب «میقان» در مسیر مرگ خاموش!/ شرکت دانش‌بنیان در حوزه ایزوگام راه‌اندازی می‌شود