Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار شهرقدس از ۳ اقدام مهم شهرداری برای ساماندهی مشاغل شهری خبر داد و گفت: افزایش بازارچه های سیار به ۷ نقطه از شهر، تکمیل مجتمع صنف خدمات خودرویی و احداث مجتمع صنف آهنگران در دستور کار قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛مهندس مسعود مختاری، شهردار شهرقدس با اشاره به اینکه برای داشتن شهری زیست‌پذیرتر باید تمامی بخش‌های مربوطه به کمک شهرداری بشتابند، اظهار کرد: اقشار آسیب پذیر و یا دستفروشانی که به صورت سد معبر در سطح منطقه مشغول فعالیت هستند می توانند برای فروش محصولات خود در بازارچه های سیار که به این منظور راه اندازی شده اند مستقر شوند و شهروندان می توانند با مراجعه به این بازارچه ها مایحتاج خود را تامین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 وی افزود: این طرح در راستای ساماندهی فعالیت وانت بارها و بساط گستران و کلیه کسبه با شرط بومی گزینی اجرا می شود.

به گفته مختاری، این بازارچه ها با هدف کاهش پدیده سد معبر و جلوگیری از پراکندگی دستفروشان در  حال حاضر روزهای شنبه هر هفته در میدان مادر، خیابان شهید ابریمن، دوشنبه ها در سی متری شورا، کوچه زین الدین و چهارشنبه ها در خیابان شهید بهشتی، خیابان نبوی،  در محل زمین خاکی از ساعت ۱۳ الی ۲۱ دایر است.

شهردار قدس افزایش بازارهای سیار به ۷ نقطه از شهر را ضروری دانست و گفت: این بازارها بزودی پس از اخذ مجوز شورا، به ۷ نقطه افزایش خواهد یافت که همه روزه در یکی از نقاط شهر برپا می گردد. از تمامی بساط گستران و وانت بارها درخواست می شود با ارائه مدارک و دریافت مجوز در این بازارچه ها مستقر شده و فعالیت نمایند. وی ادامه داد: از این عزیزان درخواست می کنیم به قانون تمکین کرده و از سد معبر و اختلال در معابر جلوگیری کنند.

 

شهردار قدس در بخشی دیگر از سخنانش به ساخت مجتمع های صنفی در حریم شهر اشاره و بیان کرد: با توجه به تکمیل پروژه احداث مجتمع صنف خدمات خودرویی واقع در انتهای بلوار امامزاده، از کلیه فعالان صنف مذکور دعوت می شود جهت انتقال کسب و کار خود به این مجتمع اقدام نمایند. در غیر این صورت طبق بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری ها نسبت به جلوگیری از فعالیت این صنف در سطح شهر اقدام خواهد شد.

مختاری با ابراز تاسف نسبت به تصور فعالان صنف خدمات خودرویی مبنی بر زیان ده بودن این جا به جایی بیان کرد: برخلاف این تصور، مجتمع مذکور پس از بهره برداری تبدیل به قطب خدمات خودرویی در غرب استان خواهد شد و به عنوان برندی برای شهرقدس مطرح خواهد شد.

وی تاکید کرد: تصمیم و اراده مسئولان شهرستان بر اجرای این طرح می باشد تا با ساماندهی شاغلین شریف و زحمتکش این صنف، مشکلات ناشی از این کسب و کار برای شهر و شهروندان برطرف گردد.

شهردار قدس ساماندهی مشاغل شهری را اقدامی دانش بنیان و علمی عنوان کرد و ادامه داد: همچنین مجتمع آهنکاران و آهنگران در انتهای بلوار شهدای اصناف، جهت ساماندهی تراشکاران، آهن فروشان و مشاغل مشابه در نظر گرفته شده است.

مختاری افزود: فعالان این صنف که در محل احداث مجتمع فوق، قطعاتی را خریداری نموده اند برای اخذ پروانه و احداث بناهای خود با همکاری هیات امنای مجتمع و شهرداری اقدام نمایند و در این مجتمع مستقر شوند.

وی خاطرنشان کرد: هدف از اجرای این پروژه، ساماندهی فعالان صنف آهنگران و رفع مشکلات ناشی از فعالیت این صنف در سطح شهر از قبیل آلودگی های زیستی، صوتی و بصری و همچنین سد معبر می باشد. فعالان این صنف نیز بر اساس بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری ها ملزم به انتقال کسب و کار خود به محل در نظر گرفته شده می باشند.

بنا بر این گزارش، شهردار قدس درباره وصول عوارض کسب و پیشه نیز اظهار کرد: از کلیه کسبه و صنوف فعال در سطح شهر جهت پرداخت عوارض سالانه کسب و پیشه دعوت می شود به سازمان ساماندهی مشاغل شهری مراجعه کرده و نسبت به پرداخت عوارض سالانه کسب و پیشه اقدام نمایند.

مختاری با بیان اینکه عوارض کسب و پیشه بخشی از درآمد پایدار شهرداری است و مبالغ آن صرف هزینه های عمرانی شهر می‌شود، افزود: عدم وصول به موقع عوارض باعث کندی خدمت‌رسانی شایسته به شهروندان می‌شود، از این رو انتظار می‌رود فعالان صنفی با پرداخت به موقع عوارض خود مدیریت شهری را در ایجاد زیرساخت های شهری و ارائه خدمات مطلوب تر به شهروندان یاری نمایند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهردار قدس ساماندهی مشاغل خدمات خودرویی بازارچه ها فعالان صنف شهردار قدس کسب و پیشه سد معبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۷۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وصول ۹۸۴ هزار میلیارد تومان مالیات و عوارض در سال گذشته

رئیس کل سازمان امور مالیاتی اعلام کرد: سال گذشته در مجموع ۹۸۴ هزار میلیارد تومان مالیات و عوارض توسط سازمان امور مالیاتی کشور وصول شد.

به گزارش مشرق، محمد هادی سبحانیان رئیس کل سازمان امور مالیاتی در نشست هم اندیشی با نخبگان تصریح کرد: سال گذشته ۸۰۵ هزار میلیارد تومان مالیات، ۱۳۵ هزار میلیارد تومان عوارض وصولی و واریزی به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و وزارت کشور و ۴۵ هزار میلیارد تومان وصولی و واریزی موضوع ماده ۴۸ قانون محاسبات عمومی به سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، محقق شد.

سبحانیان بیان کرد: حدود ۹۸۴ هزار میلیارد تومان مجموع مالیات و عوارض وصولی توسط سازمان امور مالیاتی کشور بوده است.

وی افزود: تحقق رشد وصولی علی رغم افزایش معافیت‌ها و مشوق های مالیاتی صورت گرفته به نحوی که در این رابطه می‌توان به کاهش ۷ درصد نرخ محاسبه مالیات برای شرکت های تولیدی با هدف رونق فعالیت تولیدی در کشور، اعطای معافیت‌های مالیاتی به شرکت‌های بورسی در صورت سرمایه‌گذاری مجدد از محل سود سالانه در شرکت با هدف ترغیب شرکت‌ها و کارآفرینان به سرمایه‌گذاری در فعالیت‌های مولد و همچنین افزایش دوبرابری معافیت حقوق بگیران به منطور کاهش فشار اقتصادی اشاره کرد.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور بیان کرد: در دهه ۹۰ حدود ۶۴ درصد منابع عمومی و هزینه های جاری از طریق منابع نفتی و سایر بوده و تنها ۳۶ درصد از طریق مالیات بوده است در حالی که در دولت سیزدهم ۵۲ درصد درآمدها از طریق مالیات و تنها ۴۸ درصد از طریق نفت تامین می‌شود.کیفیت و پایداری درآمدهای مالیاتی و حفظ رضایت مردم، اولویت نظام مالیاتی است.

سید محمد هادی سبحانیان رئیس کل سازمان امور مالیاتی در نشست هم اندیشی با نخبگان، اظهار کرد: امروز دو وظیفه مهم را به عنوان نظام مالیاتی برعهده داریم که باید به نتیجه برسانیم؛ نخستین وظیفه ما تامین مالی پایدار و غیر تورمی برای دولت است.

وی افزود: کشور ما طی دهه‌های اخیر با منابع نفت اداره می‌شد که یکی از دلایل چالش اقتصاد امروز، همین امر بوده و مسئله تورم نیز ریشه در اقتصاد نفت محور دارد.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: مسائل اقتصادی امروز در حوزه ناترازی‌های انرژی، افزایش نقدینگی، چالش های صندوق بازنشستگی ریشه در اقتصاد نفت محور دارد. به همین خاطر است که رهبری بارها تاکید داشته که در تامین نیازهای جاری کشور باید از اقتصاد نفتی فاصله گرفت.

سبحانیان دومین وظیفه نظام مالیاتی را حفظ رضایت مردم خواند و تاکید کرد: باید شرایط مالیات ستانی را برای مردم تسهیل کنیم و یکی از نارضایتی هایی که در مسئله پرداخت مالیات وجود دارد، بحث تبعیض در اخذ مالیات است.

وی گفت: به منظور مالیات ستانی عادلانه، زیرساخت‌های هوشمندسازی نظام مالیاتی را فراهم کردیم تا به سمت کنترل فرار مالیاتی حرکت کنیم.

سبحانیان بیان کرد: همزمان با تحقق درآمدهای مالیاتی دولت، مسئله کیفیت و پایداری درآمدهای مالیاتی و حفظ رضایت مردم را در دستور کار قرار دادیم.

وی یکی از راهکارهای اصلی تداوم افزایش با کیفیت و پایدار را مبارزه با فرار مالیاتی خواند و گفت: این امر از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان محقق شده به نحوی که ۲.۷ میلیون پرونده جدید شناسایی شده، همچنین ۱۸ هزار میلیارد تومان مالیات از طریق رهگیری تراکنش‏های مشکوک و بازرسی‏های مالیاتی وصول و ۶۰۰ هزار اظهارنامه برآوردی نیز برای اولین بار در کشور به صورت سیستمی و به صورت هوشمند صادر شده است.

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی بیان کرد: فرایند حسابرسی مالیاتی با استفاده از سامانه مودیان تقویت شده، همچنین فرآیند دادرسی مالیاتی بهبود یافته است.

سبحانیان در ادامه گفت: میزهای خدمت را در سراسر کشور به شدت افزایش دادیم؛ در پذیرش اظهارنامه پیشرفت چشمگیری داشتیم به نحوی که ۸۸ درصد از اظهارنامه ها بدون رسیدگی پذیرش کردیم، بیش از ۴ میلیون پرونده مالیات بر ارزش افزوده به طور سیستمی محاسبه شده است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مصادیق نظام مالیات عادلانه تمرکز بر دانه درشت ها است، ۵۰ درصد از مالیات تنها از یک درصد از مودیان پرداخت می‌شود.

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی بیان کرد: در اسفند ۱۴۰۲ به نسبت فروردین ۱۴۰۲ رشد ۶۰ برابری تعداد اشخاص حقیقی و حقوقی را در سامانه مودیان شاهد هستیم. تعداد صورتحساب‌ الکترونیک دریافتی روزانه در سامانه مودیان رشد ۴۰ برابری داشته و از ۴۵۰ هزار صورتحساب در روز به ۱۸ میلیون عدد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه ۱.۴ میلیارد صورتحساب الکترونیکی از طریق سامانه مودیان جمع آوری و پردازش شده است، گفت: سامانه مودیان موجب افزایش پیش بینی پذیری اقتصاد، جلوگیری از شکل گیری شرکت‌های صوری و فرار مالیاتی، تسهیل و تسریع در فرایند استرداد اعتبار مالیاتی، کاهش هزینه‌های حسابرسی و وصول مالیات خواهد شد.

دیگر خبرها

  • وصول ۹۳۵ میلیارد تومان از معوقات حق آلایندگی خوزستان
  • ۹۳۵ میلیارد تومان از معوقات حق آلایندگی خوزستان وصول شد
  • وصول بیش از ۸ هزار میلیارد تومان از معوقات حق آلایندگی خوزستان
  • ۸ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از معوقات حق آلایندگی خوزستان وصول شد
  • پرداخت ۲۱ هزار میلیارد تومان حق آلایندگی استان بوشهر
  • آغاز طرح جهادی خدمات رسانی در مناطق هشت گانه شهرداری
  • ۱۹ هزار میلیارد تومان حق عوارض آلایندگی استان بوشهر وصول می‌شود
  • فعال شدن ۴ بلوک از شهرک خودرو قم
  • وصول ۹۸۴ هزار میلیارد تومان مالیات و عوارض در سال گذشته
  • نگرانی شهروندان درباره ریزش آب از طبقه فوقانی بزرگراه امام خمینی (ره) رفع شد