Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسوی با تاکید بر اینکه اجرای طرح های اشتغالزا در مناطق روستایی مرزی در اولویت ستاد اجرای فرمان حضرت امام خمینی (ره) خراسان جنوبی است، گفت: ارائه تسهیلات تا سقف ۴۰ میلیون تومان به روستائیان در دستور کار است که اولویت هم با عشایر و مرزنشینان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، «سید مجتبی موسوی» امروز (۱۴ تیر) در دیدار با فرمانده مرزبانی خراسان جنوبی با عنوان اینکه این ستاد از سال 1388 در استان راه اندازی شده است و بیش از 800 ملیارد تومان درخصوص اشتغال روستایی، ساخت مساجد و مدارس، ساخت خانه های بهداشت و امور خدمات بهداشتی، آب رسانی به روستاه های فاقد آب هزینه کرده است، اظهار داشت: ستاد اجرای فرمان امام خمینی (ره) کمک کار دولت هست و با افتخار در نقاطی که کمبود وجود دارد ورود می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه اجرای طرح های اشتغال زا در مناطق روستایی مرزی در اولویت ستاد اجرای فرمان حضرت امام خمینی (ره) خراسان جنوبی است، افزود: ارائه تسهیلات تا سقف 40 میلیون تومان به روستائیان در دستور کار است که اولویت هم با عشایر و مرزنشینان است.

 

وی همچنین در خصوص پروژه های مشارکتی با مرزنشینان و عشایر در مناطق مرزی هم عنوان کرد: ۲۵ هزار رأس دام سبک و 8 هزار دام سنگین توسط ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) به روستائیان تحویل شده است که محصولات لبنی و پروتئینی حاصله نیز توسط خود ستاد خرید تضمینی می شود.

 

سردار «علی اصغر مسروری» فرمانده مرزبانی خراسان جنوبی هم با بیان اینکه حضور مرزنشینان و عشایر در مناطق مرزی باعث تقویت امنیت مرزها و قوت قلب مرزبانان است، اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) خدمات زیادی در راستای اشتغالزایی و محرومیت زدایی در حوزه های پژوهش، تولید و اقتصاد انجام می دهد که مردم از خیلی از این خدمات بی اطلاع هستند.

 

وی افزود: با توجه به ظرفیت و پتانسیلی که در مناطق مرزی و عشایری خراسان جنوبی وجود دارد و همچنین تأکیدات سلسله مراتب فرماندهی نیروی انتظامی در بحث مردم یاری و خدمات رسانی به مرزنشینان می شود از توانمندی های ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) در روستاهای حاشیه نوار مرز در راستای توسعه کشاورزی، دامپروری و معادن اقدامات خوبی انجام پذیرد.

 

فرمانده مرزبانی خراسان جنوبی همچنین مهاجرت مرزنشینان و عشایر به شهرها با توجه به خشکسالی هایی که در چند سال گذشته بود را یک آسیب برشمرد و ادامه داد: باعنایت پروردگار و نزولات آسمانی که در دو سال اخیر رخ داد خوشبختانه این مهاجرت ها معکوس شده است و مردم هم این رغبت و انگیزه را دارند که در مناطق بکر مرزی از حوزه های آب، معادن و مراتع استفاده کنند.

 

 

 

 

پایان پیام/70

منبع: شبستان

کلیدواژه: فرمانده مرزبانی خراسان جنوبی خراسان جنوبي ستاد اجرایی فرمان امام خمینی ستاد اجرای فرمان خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۸۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل تقاطع امام خمینی (ره) اراک اولویت اقدامات مسؤولان شهری باشد

به گزارش خبرنگار مهر، محسن خیرمند پیش ازظهر سه شنبه در جریان بازدید از نقاط حادثه خیز ترافیکی شهر اراک اظهار کرد: هفدهم آذرماه سال گذشته، زیرگذر پروژه تقاطع غیر همسطح امام خمینی (ره) افتتاح شد همچنین در بهمن ماه پارسال، مسؤولان شهری وعده تکمیل پروژه تقاطع غیرهم سطح امام خمینی (ره) را تا پیش از اتمام سال دادند که تکمیل آن با گذشت یک‌ماه از سال جدید، همچنان در هاله‌ای از ابهام است.

وی افزود: در بازدید اخیر از این پروژه، وضعیت نابسامان همزمان فعالیت کارگران با عبور خودروها از زیرگذر را شاهد هستیم که هر لحظه احتمال بروز خطر جانی برای کارگران وجود دارد که باید نسبت به آن تدابیر ویژه ای اندیشه شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی گفت: هر پروژه جاده‌ای که زیربار ترافیکی می‌رود مستلزم برخورداری از روشنایی، آسفالت و سایر پیش‌نیازهای عبور و مرور است که در خصوص این پروژه، این مهم به طور کامل رعایت نشده است و در صورت بروز هرگونه حادثه‌ای مسئولیت کیفری و مدنی متوجه شهرداری خواهد بود.

خیرمند ادامه داد: امید است شهرداری در خصوص پیشبرد این پروژه اهتمام بیشتری داشته باشد و مواردی نظیر آسفالت مطلوب، کانال‌های عرضی آب سطحی را با کیفیت مطلوب و مدت زمان سریع‌تری انجام دهد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی گفت: انتظار است مسؤولان شهری در خصوص زمان‌بندی افتتاح پروژه‌ها، وعده واهی ندهند و اعتماد عمومی را خدشه دار کنند و تمامی اظهار نظرات و وعده‌های آنها باید براساس نظرات و اقدامات کارشناسی و تخصصی باشد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی تاکید کرد: پیشبرد صحیح و بی نقص پروژه‌های شهری، ضرورتی بی بدیل است و شهرداری به عنوان دستگاه مسؤول در اجرای پروژه‌های شهری باید نسبت به اجرای آن اهتمام ویژه داشته باشد.

کد خبر 6086498

دیگر خبرها

  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • مصلای امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه کتاب تهران شد
  • مصلی امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه کتاب تهران شد
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توسط ستاد اجرایی فرمان امام
  • توزیع بسته‌های معیشتی در مناطق سیل زده جنوب
  • ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در خط مقدم امداد رسانی به سیل‌زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • تکمیل تقاطع امام خمینی (ره) اراک اولویت اقدامات مسؤولان شهری باشد
  • امدادرسانی ستاد‌اجرایی فرمان امام به ۱۶۰ روستای سیل زده سیستان وبلوچستان
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید محصولات زراعی دیم در لرستان