Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دادگاه روحانیت کلیسای ارتدوکس روسیه کشیشی را که بیماری کرونا را نفی کرده و صومعه ای را تحت کنترل در آورده بود خلع لباس کرد. تاریخ انتشار: 18:42 - 14 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۴۳۴۹

خبرگزاری میزان - دادگاه روحانیت کلیسای ارتدوکس روس در شهر یکاترینبورگ مرکز استان سوردلوفسک در منطقه اورال روسیه، طی حکمی کشیش سرگئی را که از بستن کلیساها در دوره شیوع کرونا انتقاد کرده بود از پوشیدن لباس روحانیت محروم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیکلای مالت رئیس دادگاه روحانیت کلیسای ارتدوکس روسیه در یکاترینبورگ در این باره گفته است: مراحل محاکمه سرگئی به پایان رسیده و براساس حکم وی در نقض ادای سوگند کشیشی مقصر شناخته و خلع لباس شده است.

گفتنی است سرگئی که کشیش و رهبر صومعه زنان در منطقه اورال روسیه بود اوایل اردیبهشت ماه، طرفداران بستن کلیساها بخاطر شیوع کرونا در این کشور را نفرین کرد و از مردم خواست با شکستن قرنطینه به خیابان‌ها بیایند.

کشیش سرگئی که رهبر صومعه زنان سردنواورالسک بود روز هشتم اردیبهشت ماه در سخنانی که در یوتیوب منتشر کرد، گفت: علت اصلی بستن کلیساها بزدلی و ترس رهبران روسیه است.

وی پیشنهاد کرد کسانی که خواستار خانه نشینی و ارتباط با کلیسا و خدا از راه اینترنت هستند به منطقه بیرابیجان (پایتخت منطقه خودمختار یهودیان در خاور روسیه) یا جزایر مارتینیک یا اسپینالونگ این کشور مهاجرت کنند.

به گفته کشیش سرگئی، چنین تصمیمی به پایان شیوع کرونا که (از نظر او) وجود واقعی ندارد کمک می‌کند.

وی تلویحا مردم را به شورش تشویق کرد و گفت: مردم نباید از پلیس وحشت داشته باشند و باید به خیابان‌ها بیایند چرا که حرکت آزادانه در خیابانها حق آنان است.

این کشیش تندرو روس همچنین مدعی شد که تنها کلیسا است که می تواند مردم را از کرونا حفظ کند.

وی از اردیبهشت ماه صومعه سردنواورالسک را تحت کنترل گرفته و از اوامر رهبری کلیسای ارتدوکس روسیه هم سرپیچی کرد.

بیشتر بخوانید: ثبت 22 مورد مبتلا به فلج اطفال در افغانستان شمار مبتلایان به کرونا در افغانستان از ۲۴ هزار نفر گذشت شیوع ویروس کرونا در چندین کشور جهان بازگشت مسافران از خارج کشور،دغدغه دولت پاکستان برای مهار کرونا پیش ‌بینی ابتلای ۱۵۰ هزار نفر به کرونا در پاکستان تا اوایل خرداد شورای امنیت ملی افغانستان اعلام کرد: مرز افغانستان و ایران باز شد
۸۰ درصد مبتلایان به کرونا بهبود می‌ یابند کرونا، تجارت "پاکستان و چین" را نشانه رفت آنچه روس‌ها برای مقابله با "شیوع کرونا" انجام دادند کرونا مرز پاکستان و افغانستان را هم بست ابتکارهای هندی‌ها برای مقابله با کرونا

بر اساس اطلاعات ستاد مقابله با کرونا در روسیه، در این کشور 667 هزار و 883 نفر به بیماری کرونا مبتلا شده، 437 هزار و 893 نفر بهبود یافته و 9 859 تن هم جانباخته اند.

/انتهای پیام/

ایرنا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: روسیه کشیش کلیسای ارتدوکس روس شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۸۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل متحد با تحریم‌های یکطرفه علیه ایران در حوزه انرژی مخالف است

استفان پریزنر (Stefan Priesner) هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران­، در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، با قدردانی از دانشگاه صنعتی شریف برای برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی تاب آوری و پایداری انرژی گفت: انرژی یک موتور و عامل محرک برای دستگاه‌های مختلف است؛ بنابراین انرژی تجدیدپذیر هم فوق‌العاده در رابطه با اقتصاد اهمیت دارد.

وی با اشاره به آلایندگی انرژی‌های فسیلی افزود: برای کاهش این مشکل و آلایندگی‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی در محیط زیست، باید از انرژی‌های تجدیدپذیر استفاده کنیم.

هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر تفاهم کشور‌های عضو سازمان ملل برای کاهش آلایندگی و افزایش ۱.۵ درجه‌ای دمای کره زمین، بیان کرد: سازمان ملل متحدد به دولت‌های عضو این سازمان کمک می‌کند تا بتوانند آلاینده‌های کربنی را به حداقل برسانند.

وی با اشاره به نقش مهم دانشگاه صنعتی شریف برای دستیابی به این هدف،  اضافه کرد: می‌توانیم شبکه‌ای از دانشگاه‌های مختلف جهان با مشارکت دانشگاه صنعتی شریف ایجاد کنیم تا به هدف کاهش آلاینده‌ها برسیم.

­پریزنر ادامه داد: برای رسیدن به این هدف باید از فناوری‌های مربوط به انرژی‌های تجدیدپذیر استفاده کنیم.  کشور‌های توسعه یافته و در حال توسعه برای رسیدن به این هدف به ما کمک می‌کنند؛ کشور‌ها برای تحقق به این هدف باید در مسئله تأمین مالی به یکدیگر کمک کنند.

وی در پاسخ به این سؤال که سازمان ملل برای کمک به ایران در حوزه تأمین مالی طرح‌های توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و کاهش آلایندگی، چه اقدامات مؤثری انجام داده؟،  اظهار کرد: سازمان ملل متحد تأیید می‌کند که تحریم‌های اعمال شده علیه کشور ایران، یکطرفه هستند و ما در سازمان ملل متحد به دنبال راه‌هایی هستیم که به ایران کمک کنیم؛ به ویژه در زمینه تأمین دارو و تجهیزات پزشکی که به راحتی وارد ایران شوند.

هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران افزود: تأیید می‌کنیم که ایران تحریم‌ها بر سلامت و بهداشت انسان‌ها تأثیر سوء دارد و سعی می‌کنیم که اینها را به حداقل برسانیم.

وی تأکید کرد: فجایعی مثل طوفان‌های شن، سیلاب‌ها و چنین فجایع طبیعی، بر انسان‌ها تأثیرات سوء دارند و به عنوان سازمان ملل متحد تلاش می‌کنیم برای انجام رسالتمان، راه‌هایی را برای رهایی از این مشکل فراهم کنیم.

پریزنر در ادامه درباره همکاری با دانشگاه صنعت شریف تصریح کرد: در ابتدا هدفمان شناسایی مسائلی است که سازمان ملل می‌تواند برای ایران انجام دهد؛ قبل از برگزاری این رویداد بین‌المللی نیز نشست‌هایی را با افراد ذیربط داشتیم که حداقل از نظر فناوری و ارائه راه حل‌ها به شما کمک کنیم.

وی گفت: تأکید می‌کنم که اکنون به یک زمان خیلی بحرانی رسیده‌ایم و اگر نتوانیم جلوی گرمایش ۱.۵ درجه‌ای کره زمین را بگیریم، فجایای فوق‌العاده اقلیمی و انسانی ایجاد می‌شود. باید به میزان گرمایش قبل از دوران صنعتی شدن برسیم و محدودیت‌هایی را برای کشور‌های مختلف ایجاد کنیم تا میزان آلایندگی خود را به حداقل برسانند.

هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران در پایان اظهار کرد: مجددا تأیید می‌کنم که تحریم‌ها علیه ایران یکطرفه هستند و از سمت سازمان ملل متحد نیستند و این سازمان سعی می‌کند که حداقل، تأثیرات انسانی این تحریم‌ها را خنثی کند.

مراسم افتتاحیه اولین کنفرانس بین‌المللی تاب آوری و پایداری انرژی امروز پنجشنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) برگزار شد؛ این کنفرانس تا دوم اردیبهشت در تهران ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • کاهش شیوع سالک در سمنان
  • خاک افغانستان علیه هیچ کشوری استفاده نخواهد شد
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • سازمان ملل متحد با تحریم‌های یکطرفه علیه ایران در حوزه انرژی مخالف است
  • مشکلات اقتصادی فراروی اشتغال زنان در افغانستان
  • کتاب های عجیب و غول پیکر یک کشیش! (+عکس)
  • رزمایش مشترک روسیه و تاجیکستان در امتداد مرز افغانستان
  • رونمایی وزارت دفاع روسیه از بیش از ۳۰ نوع سلاح در حضور شویگو
  • ایران با پیراهن سفید در اولین بازی جام ملت‌ها
  • ساز مخالف اسلواکی در اتحادیه اروپا؛ باز هم پای روسیه در میان است