Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالحی از تولید ۵۲۸ هزار تن آبزی در سایت‌های آبزی‌پروری کشور در سال گذشته خبر داد و گفت: از این میزان در سال گذشته ۴۶ هزار تن میگو، ۱۸۰ هزار تن ماهی قزل‌آلا و مابقی مربوط به ماهیان گرمابی در کشور تولید شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از منطقه آزاد اروند، «حسین عبدالحی» ظهر امروز (شنبه 14 تیر) در نشست بررسی توسعه آبزی‌پروری و شیلات آبادان که در سالن اجتماعات تالار غدیر فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد اظهار کرد: سه رویکرد سازمان شیلات کشور در سال جاری با توجه به شعار «سال جهش تولید» توسعه، تکثیر و پرورش میگو و ماهی در قفس‌های دریایی، ماهیان خاویاری و تیلاپیا برای افزایش تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون توسعه آبزی‌پروری سازمان شیلات ایران از تولید 528 هزار تن آبزی در سایت‌های آبزی‌پروری کشور در سال گذشته خبر داد و افزود: از این میزان 46 هزار تن میگو، 180 هزار تن ماهی قزل‌آلا و مابقی مربوط به ماهیان گرمابی در کشور تولید شده است.

 

وی به مشکلات سایت پرورش میگوی بندر چوئبده اشاره کرد و ادامه داد: نیاز این سایت در بخش‌های فنی و پشتیبانی با معضل زیرساخت‌های عمرانی و تاسیساتی مواجه است که برای رفع آن از اعتبارات ملی بهره خواهیم برد.

 

عبدالحی از آمادگی سازمان شیلات کشور برای معرفی سایت پرورش ماهی و میگوی بندرچوئبده به عنوان سایت آبزی‌پروری خبر داد و تصریح کرد: این مهم از سوی نظام مهندسی و دامپزشکی در حال پگیری است؛ امسال با تلاش‌های صورت گرفته در حوزه آبزی‌پروری، 15 درصد افزایش تولید را خواهیم داشت.

 

وی نقش ایران در حوزه آبزی‌پروری در میان كشورهای منطقه را اثرگذار خواند و اضافه کرد: با توجه به سیاست‌های اعمال شده در زمینه توسعه آبزی‌پروری به طور حتم این نقش پررنگ ‌تر نیز خواهد شد. با توجه به افزایش حجم آب در منابع آبی داخلی و پشت سدها بر اثر بارندگی‌های سال گذشته، پیش‌بینی می‌شود میزان تولید امسال در بخش آبزی‌پروری نسبت به پارسال 15 درصد افزایش یابد.

 

معاون توسعه آبزی‌پروری سازمان شیلات ایران با اشاره به بازار مصرف تولید آبزی ایران در کشورهای همسایه ابراز کرد: بازار خوبی در منطقه به ویژه عراق برای مصرف ماهی تولید ایران وجود دارد لذا باید روی این بازار كار شود.

 

«فتح‌الله ابوعلی» نیز در این نشست عنوان کرد: برای بازسازی و احیای سایت پرورش آبزیان چوئبده باید زیرساخت‌هایی نظیر آب، برق، گاز، جاده و امنیت تقویت شود.

 

مدیرکل شیلات خوزستان با تاکید بر لزوم همکاری ادارات برای رفع مشکلات زیرساختی اذعان داشت: تامین اعتبار گام دیگری است که مسئولان کشوری باید در این راستا ما را همراهی کنند.

 

در پایان این نشست معاون سیاسی فرماندار ویژه آبادان تشکیل کارگروه رفع مشکلات زیرساختی متشکل از نمایندگان ادارات محلی و استانی را مهم‌ترین مصوبه این نشست دانست.

 

پایان پیام/660

منبع: شبستان

کلیدواژه: مشکلات آبزی پروری افزایش تولید آبزیان توسعه آبزی پروری سال جهش تولید تولید آبزیان سایت پرورش میگو آبزی پروری منطقه آزاد اروند توسعه آبزی پروری سازمان شیلات سال گذشته هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۹۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید روزانه بیش از ۱۲ تُن کنسرو ماهی در اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل ازاداره کل شیلات استان اردبیل، محمد اله‌بخش در بازدید از واحد تولیدی شرکت صنایع غذایی و بسته‌بندی سروتن، تولیدکننده فرآورده کنسرو ماهی‌تُن و کنسرو‌های گوشتی نمین اظهار کرد: این کارخانه با ظرفیت اشتغال ۱۵۰ نفر و تولید روزانه ۱۲ تن انواع کنسرو ماهی از ظرفیت مهم تولید کنسرو تُن‌ماهی در شمال غرب کشور بشمار می‌رود.
وی افزود: این کارخانه با سرمایه‌گذاری انجام‌یافته و طرح توسعه در کوتاه‌مدت، ظرفیت تولید بیش از ۱۲ کنسرو تُن‌ماهی در روز را داشته و با تولید ۵ نوع محصول از انواع ماهیان شامل «ماکرل - گیدر» و «هوور وزرده»، به‌صورت بهداشتی و با تجهیزات و دستگاه‌های پیشرفته آزمایشگاهی با فنّاوری بسیار بالا در سطح کشور در حال تولید و ارسال به سراسر نقاط کشور است.
مدیرکل شیلات استان اردبیل با اشاره به اینکه توجه به تنوع محصولات شیلاتی یکی از مهم‌ترین بخش‌های جذاب برای صاحبان سرمایه است، بیان داشت: مهم‌ترین نکته در این سرمایه‌گذاری چرخه تأمین مواد اولیه و دستیابی به بازار‌های هدف قابل‌اعتماد و تضمین فروش محصولات تولیدی است.
مدیرکل شیلات استان اردبیل با بازدید از خط تولید و آزمایشگاه‌های کارخانه در دیدار با مدیران کارخانه در جریان روند پیشرفت طرح‌های توسعه این مجموعه قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • ۲۰ تن‌ ماهی قزل‌آلا از لرستان به خارج از کشور صادر شد
  • صادرات ۷۵ تن خوراک آبزیان از لرستان به عراق
  • تولید روزانه بیش از ۱۲ تُن کنسرو ماهی در اردبیل
  • بازگشت ۲۰ واحد راکد و نیمه فعال پرورش ماهی همدان به تولید
  • کنفرانس بین‌المللی آبزی پروری نوآورانه با حضور پژوهشگران جهانی در گرگان
  • ۲۰ واحد راکد پرورش ماهی در همدان وارد چرخه تولید شد
  • بازگشت ۲۰ واحد راکد پرورش ماهی به چرخه تولید
  • چگونه با کمک عسل، گیاه آلوئه ورا را در خانه تکثیر و پرورش دهیم؟ (فیلم)
  • کشف ۱۰۰۰کیلو لاشه کوسه ماهی در ساحل بوشهر
  • اقتصاد دریامحور با مشارکت مردم در دستور کار قرار گرفته است