Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،بیژن ربیعی معاون سیاسی اجتماعی فرماندار ویژه آبادان در نشست  بررسی و رفع مشکلات مرتبط با حوزه پرورش آبزیان آبادان با تاکید بر اهمیت اقتصادی و نیز امنیتی  فعالیت مزارع پرورش میگوی این شهرستان گفت:رفع مشکلات زیرساختی ازجمله برق ، ترمیم جاده دسترسی، گازرسانی ؛لایروبی انهار و غیره این مزارع نیازمند مشارکت و حمایت سازمان شیلات ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود : اقتصاد آبی با بهره مندی مطلوب از آب های روان برای توسعه اقتصادی منطقه از موضوعات مهمی است که باید نهایت استفاده را از این مواهب  طبیعی برد.مرزی بودن شهرستان و رودخانه اروند رود و‌ بهمنشیر پتانسیل بالایی برای تجارت آبی و صید و‌صیادی و پرورش آبزیان ایجاد کرده است و همین امر موجب گردیده حجم بالای جلسات دولت در شهرستان به رفع موانع تولید و فعالیت در حوزه صید اختصاص یابد.

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار ویژه آبادان با اشاره به سیاست گذاری های  سازمان شیلات ایران در سال جدید مبنی برتوسعه آبزی پروری و رشد تولید میگو در سطح کشور تاکید کرد: سایت چوئبده به تنهایی در صورت بهره برداری کامل قادر خواهد بود بخش مهمی از انتظارات سازمان شیلات را برآورده سازد.

ربیعی همچنین از عزم نمایندگان مجلس  برای احیای صنعت آبزی پروری آبادان قدردانی کرد و گفت :بخشی از مشکلات کوچک سایت پرورش میگو  که در سطح شهرستان و استان  قابل حل است در کار گروه ویژه بررسی و دنبال می‌شود، اما حل مشکلات عمده که نیازمند اعتبار اساسی است ،مساعدت نمایندگان را می طلبد.

او افزود : سایت پرورش میگو‌ چوئبده که بیش از دو دهه از آغاز فعالیت آن می گذرد پتانسیل بالایی برای ایجاد اشتغال پایدار دارد که البته به جهت مسایل متعدد متاسفانه از قریب به۱۱۴  مزرعه صرفا به صورت میانگین سالیانه ۳۰ مزرعه فعال می باشد.

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار ویژه آبادان تصریح کرد:نشست کارگروه تخصصی بررسی مسائل حوزه آبزی پروری پایان هفته  جاری برگزارمی شود و انتظار میرود همه مسئولان دستگاه ها  شخصا در نشست حضور داشته باشند .

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مزارع پرورش میگو پرورش میگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۹۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات اقتصادی فراروی اشتغال زنان در افغانستان

برنامه انکشافی سازمان ملل متحد (یوان‌دی‌پی) اعلام کرده است که به‌رغم چالش‌های بزرگ و محدودیت‌ها در برابر کار زنان در افغانستان، اما تجارت‌های زیر مالکیت و اداره آن‌ها در کشور به‌عنوان پایه‌های اساسی ثبات اقتصادی عمل می‌کند.

این تحقیق فعالیت زنان افغان در بخش تجارت را طی سه سال گذشته مورد ارزیابی قرار داده است.

کانی ویگناراجا، مدیر منطقه‌ای برنامه انکشافی سازمان ملل برای آسیا و اقیانوسیه در این مورد گفته است: زنان کارآفرین در سخت‌ترین شرایط، جسارت و تدبیر باورنکردنی از خود نشان داده‌اند.

براساس این گزارش، تبعیض و محدودیت‌های کاری فرا راه زنان کارآفرین افغان و همچنان سیستم مالی به‌شدت ضعیف، ۴۱ درصد از بیش از سه هزار زن مورد بررسی را مجبور به بدهکاری کرده است.

حدود سه چهارم پاسخ‌دهندگان هم گفته‌اند که با محدودیت‌های شدید حرکتی، از جمله عدم امکان سفر حتی به بازارهای محلی بدون محرم روبه‌رو هستند.

بربنیاد تحقیق یوان‌دی‌پی، تنها پنج درصد از زنان کارآفرین در افغانستان از طریق بانک‌ها یا موسسات مالی کوچک وام دریافت کرده‌اند.

طبق یافته‌های این تحقیق، در مجموع ۱۵.۸ میلیون افغان در ناامنی غذایی قرار دارند و نرخ اشتغال زنان نیز به شش درصد رسیده است.

به گفته یوان‌دی‌پی، این نهاد در همکاری با شرکای خود از ۷۵ هزار کسب‌وکار کوچک در افغاستان حمایت و در مجموع برای ۹۰۰ هزار تن فرصت‌های شغلی ایجاد کرده است.

استفان رودریکس، نماینده یوان‌دی‌پی در افغانستان گفته است: زنان مدت‌هاست که نیروی محرک رفاه خانواده‌ها در افغانستان بوده و نقش مهمی در حفظ اقتصاد محلی بازی می‌کنند.

وی تاکید کرده است که این نهاد سرمایه‌گذاری روی زنان را افزایش خواهد داد.

گفتنی است که پس از تسلط دوباره طالبان بر افغانستان، این گروه زنان را از کار در دفاتر دولتی و خصوصی و نیز کار با موسسات بین‌المللی ممنوع کرده است.

این اقدام طالبان زنانی را که نان‌آور خانواده‌های‌شان هستند، با چالش‌ روبه‌رو کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • افزایش مزارع پرورش میگو در خوزستان
  • پرداخت تسهیلات خوداشتغالی به مددجویان شهرستان نور
  • توانمندسازی محلات شهر صرفا ایجاد اشتغال نیست
  • ایجاد ۱۳ هزار فرصت شغلی مشاغل خانگی در خراسان‌شمالی
  • پرورش میگو در ۸ هزار هکتار اراضی ساحلی بوشهر/تولید افزایش می‌یابد
  • فسخ یکطرفه قراداد تامین آب منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم خلاف قوانین است/چوب لای چرخ صنعت نگذارید
  • برگزاری دوره های آموزشی صنایع دستی نقش مؤثری در ایجاد اشتغال دارد
  • اشتغال ۲۴۰۰ نفر جوانان استان بوشهر در منطقه ویژه پارس
  • مشکلات اقتصادی فراروی اشتغال زنان در افغانستان
  • افزایش ۴۸ درصدی ایجاد اشتغال با راه اندازی تعاونی‌های جدید