Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شنبه شب مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محسن حاجی میرزایی در آیین افتتاح همزمان ۳۰ هزار پایگاه مجازی فعالیت تابستانی دانش‌آموزی بر بستر شبکه آموزشی دانش آموزان (شاد) با تبریک فرا رسیدن میلاد امام هشتم شیعیان جهان، حضرت امام رضا (ع) اظهار داشت: یکی از مهمترین فعالیت های انسان در دوره زندگی یادگیری است و هیچ کار دیگری را نمی توانیم معادل یادگیری مقایسه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فرایند از بدو تولد آغاز می شود و تا آخرین لحظه های زندگی انسان ادامه دارد.

وی با تشریح اینکه کیفیت زندگی انسان ها به عمق یادگیری آنها وابسته است، اظهار کرد: انسان ها طوری زندگی، عمل و ارتباط می گیرند که یاد گرفته اند و هرچقدر یادگیری ها عمیق تر و کیفی تر باشد؛ زندگی انسان ها مناسبتر و با کیفیت تر خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه انسان ها از طریق چهار نوع ارتباط؛ ارتباط با خود، خدای خود، خلق خدا و خلقت؛ ارتباط برقرار و  یاد می گیرند، اظهار کرد: با ضمیمه شدن اندیشه عمق یادگیری انسان افزایش پیدا می کند لذا یادگیری محدود به زمان، مکان و دوره ای خاص از زندگی انسان نیست. تمام حیات انسان سرشار از عرصه های یادگیری و فراگیری است.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید مهمترین تمایز انسان ها با هم را در کیفیت یادگیری دانست و گفت: جایی که فرهنگ ها، تمدن ها، جوامع و... از هم جدا می شوند محصول فرایند کمیت و کیفیت یادگیری آن جوامع و تمدن ها است.

حاجی میرزایی در مورد بهترین دوره یادگیری انسان ها گفت: بهترین دوره یادگیری از بدو تولد تا نوجوانی است؛ لذا در این دوره سرعت و عمق یادگیری با دیگر روزهای عمر انسان قابل مقایسه نیست بنابراین باید توجه جدی به این دوره از عمر بشر کرد و یادگیری موثر و عمیق را برای آن تدارک دید.

وی با اشاره به اینکه تعبیر اوقات فراغت تعبیر رسایی نیست زیرا انسان دائما درحال یادگیری است، در تشریح تفاوت یادگیری در مدرسه با سایر مکان ها گفت: یادگیری در مدرسه؛ منظم مستمر و قابل اندازه گیری است اما یادگیری های خارج از مدرسه مبتنی بر شوق، ذوق و رغبت است لذا مدرسه خوب باید مانند خانه باشد و مناسبات آن با احساس راحتی توام باشد.

حاجی میرزایی افزود: یادگیری در بیرون از مدرسه فرصتی طلایی است چرا که مدرسه بزرگتری است و جنس یادگیری در ایام اوقات فراغت نیز از این جنس است.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید با اشاره به سند تحول به عنوان نقشه راه آموزش و پرورش گفت: تربیت انسان ها در سند تحول چند ساحتی است لذا تلاش ما پوشش همه ساحت های انسانی در برنامه درسی است اما در بیرون از مدرسه فرصت بیشتری برای آموختن ساحت های مختلف تربیتی داریم لذا مهمترین کارکرد پایگاه های اوقات فراغت فراهم کردن حضور دانش آموزان در چنین مدرسه بزرگی است.

وزیر آموزش و پرورش بر ارتباط بین مدرسه و جامعه تاکید کرد و گفت: اگر بین مدرسه و جامعه نتوانیم ارتباط برقرار کنیم اهداف مدرسه آسیب می بیند، ارتباط مدرسه با خانه، محله و ... همه این ارتباط ها یک هدف را دنبال می کند لذا ما در اوقات فراغت هم همان هدف ارتباطی را دنبال می کنیم.

وی با بیان اینکه باید به اوقات فراغت به عنوان فرصت طلایی زندگی نگاه کرد، گفت: اگر اوقات فراعت را بدون بهره گیری موثر داشته باشیم به دانش آموزان آسیب خواهیم زد؛ لذا غنی کردن اوقات فراغت کودکان کمک به مدرسه است.

حاجی میرزایی ادامه داد: پایگاه های تابستانی عرصه ای برای احیا، استمرار، نشاط، شادابی و بهره مندی دانش آموزان به مهارت های مختلف است.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید با اشاره به اینکه کرونا محدودیت هایی برای جوامع و از جمله مدارس و محیط های یادگیری ایجاد کرده است، اظهار کرد: کرونا باعث شده تا نتوانیم به طور مطلوب دور هم جمع شویم اما کرونا امکانات دیگری را برای ما فراهم کرده است و اکنون افراد متبحر و برجسته می توانند آموزش های خود را به طور کشوری و از طریق فضای مجازی برگزار کنند لذا عمق، تنوع و کیفیت یادگیری ها افزایش می یابد.

وی ایجاد این ظرفیت جدید را باعث کاهش هزینه ها دانست و گفت: این موضوع باعث می شود تعداد افرادی که از این کلاس ها استفاده می کنند، زیاد شود، لذا باید این فرصت را مغتنم شمرده و در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی، هنری و... برای دانش آموزان فضایی بهتر برای بهره مندی از امکانات فضای مجازی را فراهم کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه باید تابستان امسال برای کودکان پربارتر باشد، تصریح کرد: همه تشکل های دانش آموزی باید وارد فعالیت های اوقات فراغت دانش آموزی شوند و فرصت های گسترده تری را در اختیار دانش آموزان قرار دهند.

حاجی میرزایی گفت: تعداد پایگاه های اوقات فراغت دانش آموزی مهم نیست بلکه نتیجه فعالیت ها مهم است لذا زمانی می توانیم بگوییم فعالیت ها اثر بخش بوده است که دانش آموزانی توانمند و آماده برای سال تحصیلی جدید داشته باشیم و این موضوع به معنای بهره مندی دانش آموزان از پایگاه ها اوقات فراغت است.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید در پایان با تاکید بر اهمیت اوقات فراغت به مدیران کل آموزش و پرورش استان های کشور که از طریق ویدیو کنفرانس در این برنامه حضور داشتند، تصریح کرد: بخشی از کار آموزش و پرورش در تابستان سازماندهی اوقات فراغت دانش آموزان است لذا مدیران کل آموزش و پرورش استان های کشور توجه زیادی به این موضوع داشته باشند.

برچسب‌ها مدارس وزارت آموزش و پرورش دانش‌آموزان پروندهٔ خبری شبکه آموزشی شاد آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان مدارس وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان عضو کابینه دولت تدبیر و امید آموزش و پرورش حاجی میرزایی دانش آموزان زندگی انسان اوقات فراغت دانش آموزی بهره مندی پایگاه ها فعالیت ها انسان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۹۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسینعلی محمدی متکازینی ظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: بهشهر دارای بیش از ۲۰۰ مدرسه و ۲۸ هزار دانش آموز است که در مقاطع مختلف تحصیل می‌کنند.

وی افزود: مدارس شهرستان بهشهر از لحاظ کیفیت از استان جلوتر است و با تراکم دانش آموزی مواجه هستیم، اما مشکل فضا در بهشهر وجود ندارد.

مدیر آموزش و پرورش بهشهر یادآورشد: از خرداد ۱۴۰۳ دبیرستانی‌ها در هر سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم امتحان نهایی خواهیم داشت و شبه امتحان نهایی برای دانش آموزان برگزار شد.

محمدی گفت: این امتحانات شبه نهایی به‌منظور کاهش استرس دانش‌آموزان دبیرستانی تدوین شده است در مدارس برگزار شد.

مدیر آموزش و پرورش بهشهر از تک نوبته بودن مدارس بهشهر خبر داد و گفت: همه‌مدارس بهشهر در همه‌مقاطع تحصیلی نوبته هستند و هیچ مدرسه دو نوبته ای در بهشهر وجود ندارد.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش خود یک رسانه است، خاطرنشان کرد: با توجه به گستردگی در کشور و استان و شهرستان خانه‌ای نداریم که آموزش و پرورش نباشد و حضور جدی در زندگی مردم دارد و ارتباط ما با خانواده‌ها دو طرفه است.

محمدی متکازینی گفت: در بحث حجاب و عفاف براساس دستگاه نظارتی، بهشهر از جمله شهرهایی است که کمترین چالش را دارد.

وی افزود: حجاب در مدارس اجباری است و قانون است و دانش آموزان باید با پوشش مدرسه حاضر شوند و همه دستگاه‌های فرهنگی باید کمک‌کار ما برای این امر مهم باشند.

کد خبر 6087653

دیگر خبرها

  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • پلیس؛ پیشگام بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌آموزان در گسترش قانون‌مداری
  • پلیس پیشگام در بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌آموزان در گسترش قانونمندی
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟