Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی توئیتری خاطرنشان کرد که جمهوری اسلامی ایران از آغاز اجرای برجام تاکنون دست‌کم ۶ بار در واکنش به تخلفات آمریکا و سه کشور اروپایی (انگلیس، آلمان و فرانسه) سازوکار حل اختلاف در برجام را فعال کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که روز گذشته طی نامه‌ای به «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ‌کننده برجام بار دیگر موارد عدم‌پایبندی کشورهای اروپایی را طبق بند 36 برجام به کمیسیون مشترک جهت حل‌وفصل ارجاع داد، شنبه شب به وقت تهران در پیامی توئیتری خاطرنشان کرد که این اولین بار نیست که جمهوری اسلامی ایران در اعتراض به تخلفات طرف‌های اروپایی برجام اقدام به فعال‌سازی سازوکار حل اختلاف در برجام می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظریف در پیام توئیتری خود تصریح کرد: «جنجال تبلیغاتی را باور نکنید: با توجه به نقض برجام توسط ایالات متحده و سه کشور اروپایی، ایران دست‌کم در شش نوبت مکانیزم حل اختلاف را به جریان انداخته است:

- در 16 دسامبر 2016 به دلیل نقض برجام توسط ایالات متحده
- در دهم می 2018 به دلیل نقض برجام توسط ایالات متحده
- در هفدهم ژوئن 2018 به دلیل نقض برجام توسط ایالات متحده
- در ششم نوامبر 2018 به دلیل نقض برجام توسط ایالات متحده و سه کشور اروپایی
- در هشتم می 2019 به دلیل نقض برجام توسط ایالات متحده و سه کشور اروپایی
- در دوم جولای 2020 به دلیل نقض برجام توسط سه کشور اروپایی

به زودی همه نامه‌هایم را منتشر خواهم کرد!»

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه پیام توئیتری خود تصاویری از چند نامه مرتبط با ارجاع تخلفات آمریکا و کشورهای اروپایی به کمیسیون مشترک برجام در چارچوب بند 36 توافق (سازوکار حل اختلاف) را منتشر کرد:

مقام انگلیسی مدعی شد؛ ایران برجام را به خطر انداخته استروسیه: مسائل برجام باید صرفاً در چارچوب برجام حل و فصل شودنامه ظریف به جوزپ بورل در خصوص عدم‌پایبندی طرف‌های اروپایی به برجامروحانی: آمریکا به برجام ضربه سیاسی بزند اقدام قاطع ایران را خواهد دید

انتهای پیام/.

 

R1535/P/S8,89,95/CT12 واژه های کاربردی مرتبط هیئت نظارت بر اجرای برجام اتحادیه اروپا کشور آمریکا برجام | برنامه جامع اقدام مشترک محمدجواد ظریف

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هیئت نظارت بر اجرای برجام اتحادیه اروپا کشور آمریکا برجام برنامه جامع اقدام مشترک محمدجواد ظریف هیئت نظارت بر اجرای برجام اتحادیه اروپا اخبار آمریکا برجام ظریف سه کشور اروپایی حل اختلاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۹۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارین پالیسی: واشنگتن مقصر تشدید اوضاع در خاورمیانه است نه تهران 

نشریه فارین پالیسی با توجه به تنش‌های فعلی در خاورمیانه نوشت: واشنگتن و نه تهران مقصر تشدید اوضاع در خاورمیانه است. چندین دهه حمایت بی قید و شرط ایالات متحده به اسرائیل اجازه داده است تا هر کاری که می‌خواهد انجام دهد و این "روابط ویژه" با واشنگتن بود که در نهایت به بی ثباتی کل منطقه منجر شد.

به نوشته این نشریه، انتظار می‌رفت سیاست دولت بایدن با شکست مواجه شود، زیرا اهداف آن در واقع با یکدیگر در تضاد بودند.

از یک سو، واشنگتن تلاش کرد حمایت قاطعانه از اسرائیل را هم در سطح لفاظی نشان دهد، هم از اسرائیل در برابر اتهامات نسل کشی محافظت کند و قطعنامه‌های آتش بس در شورای امنیت سازمان ملل را مسدود کند، و هم برای آن سلاح‌های مرگبار را به طور مداوم تامین کند.

از سوی دیگر، ایالات متحده با ترغیب اسرائیل به اقدام با خویشتن داری به منظور محدود ساختن خسارات به مردم فلسطین و به حداقل رساندن آسیب به وجهه و اعتبار خود ایالات متحده، تلاش کرد تا از تشدید درگیری در غزه جلوگیری کند.

با این حال، حمایت بی‌قید و شرطی که ایالات متحده در طول سال‌ها از اسرائیل کرده است، و تشویق به جنایت علیه مردم فلسطین و کشور‌های همسایه کرده است، به‌طور قابل پیش‌بینی انگیزه مقامات اسرائیل را از توجه به درخواست‌های ایالات متحده برای خویشتن‌داری سلب کرده و آنها را به نادیده گرفتن آن درخواست‌ها واداشت. کشور‌های دارای قدرت کنترل نشده تمایل دارند از آن سوء استفاده کنند و اسرائیل نیز از این قاعده مستثنی نیست.

واکنش ایران به حمله اسرائیل به سفارتش در سوریه کاملاً قابل انتظار بود. در عین حال، تهران بار‌ها به صراحت اعلام کرده است که قصدی برای گسترش عملیات نظامی ندارد. بنابراین، اقدامات تلافی جویانه به گونه‌ای تنظیم شد که هشدار جدی به اسرائیل داده شود و در عین حال سیگنالی ارسال شود که تهران خواهان تشدید بیشتر نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل ایران

دیگر خبرها

  • بایدن قمار کارتر را تکرار خواهد کرد؟
  • تله تل‌آویو برای واشنگتن/ آیا اسرائیل، آمریکا را وارد تنش با ایران می‌کند؟
  • ندای مواضع ضدونقیض از درون کاخ‌سفید؛ اسرائیل می‌تواند آمریکا را وسط تنش با ایران بیاندازد؟
  • ۳ ادعا درباره واکنش احتمالی اسرائیل به حمله ایران
  • ۳ ادعا درباره واکنش احتمالی اسرائیل به حمله سپاه
  • فارین پالیسی: واشنگتن مقصر تشدید اوضاع در خاورمیانه است نه تهران 
  • (تصاویر) از اهتزاز پرچم حزب‌الله تا آتش زدن پرچم آمریکا در قلب ایالات متحده
  • آمریکا بازهم در خاورمیانه آتش به پا کرده است
  • آمریکا مجددا در خاورمیانه آتش به پا کرده است
  • شورای آتلانتیک: حمله به اسرائیل مردم خشمگین ایران را خوشحال کرد