Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@08:43:45 GMT

۸۳۲ بیمار سندرم حاد تنفسی در آذربایجان غربی بستری شد

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۲۰۴۸۶

۸۳۲ بیمار سندرم حاد تنفسی در آذربایجان غربی بستری شد

به گزارش خبرنگار مهر، جواد آقازاده شنبه شب در جلسه ستاد استانی مقابله و مدیریت بیماری کرونا درباره وضعیت استان در شیوع بیماری کووید ۱۹ اظهار داشت: آذربایجان غربی جزو استان‌های وضعیت قرمز است و ۸۳۲ نفر در بیمارستان‌های استان با سندرم حاد تنفسی بستری هستند.

وی با بیان اینکه از مجموع ۸۳۲ نفر بستری بیماران سندرم حاد تنفسی، ۳۴۴ نفر به طور قطع به بیماری کووید ۱۹ مبتلا هستند و ۴۸۸ نفر مشکوک به این بیماری هستند افزود: ایران با وجود تحریم و ظلم‌هایی که به کشور می‌شود، کشور در مدیریت بیماری کرونا عملکرد بسیار عالی داشته و توانسته است این ویروس منحوس را مدیریت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقازاده در خصوص تجهیز بیمارستان‌های استان عنوان کرد: در راستای تجهیز بیمارستان‌های استان، دو دستگاه سی تی اسکن برای شهرهای ارومیه و میاندوآب نیز به زودی به حوزه درمان این شهرها افزوده می‌شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی درباره سی تی اسکن شهرستان خوی گفت: یک دستگاه سی تی اسکن بیمارستان خوی از امروز راه اندازی شده و به تجهیزات درمانی این شهر افزوده شده است.

وی درباره تصحیح رویه ثبت موارد مبتلا به کووید ۱۹ ابراز کرد: در برخی موارد نتیجه تست PCR منفی بوده اما نتیجه CT مثبت می‌باشد که در این صورت می‌بایست این افراد را نیز بیماران مبتلا به کووید ۱۹ تلقی کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی با بیان اینکه اگر تعداد بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در استان بالا رود، با تخت‌های موجود می‌توان بیماری را کنترل کرد، افزود: رعایت فاصله گذاری اجتماعی، زدن ماسک و اصول بهداشت فردی اصول مهم مدیریت بیماری کووید ۱۹ است که مردم می‌بایست این موارد را رعایت کنند.

آقازاده در خصوص بی اعتباری برخی تست‌های تشخیص بیماری کووید ۱۹ افزود: تنها دو راه آن هم با درصدهای مشخص برای تشخیص ابتلاء به کرونا وجود دارد که روش اول سی تی اسکن است که با دقت ۹۶.۵ درصد می‌تواند با کنترل دستگاه تنفسی می‌تواند بیماری و ابتلاء را تشخیص دهد و روش دیگر نیز پی سی آر است که ۶۰ تا ۷۰ درصد دقت دارد و ممکن است ۳۰ درصد پاسخ‌ها منتفی کاذب باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی آذربایجان غربی گفت: عده‌ای سودجو در این شرایط سخت از نظر شیوع ویروس کرونا نیز به دنبال سودجویی هستند و با فروش ماسک، مواد ضدعفونی کننده و انجام تست‌های سلولوژیک می‌خواهند از این شرایط سود مالی کسب کنند که اسف‌بار است.

کد خبر 4965908

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی ویروس کرونا ویروس کرونا شیراز بوشهر قزوین شیوع کرونا گرگان دهه کرامت شهرکرد ایلام بیرجند استانداری سمنان خطبه های نماز جمعه مواد مخدر ستاد مقابله با کرونا بیماری کووید ۱۹ آذربایجان غربی سی تی اسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۰۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی حدود۱۲ هزار بیمار مبتلا به دیابت و فشار خون درنیشابور


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: با تلاش‌های همکاران بیش از ۷ هزار بیمار قطعی مبتلا به فشار خون بالاو بیش از ۵ هزار بیمار قطعی مبتلابه دیابت درسال ۱۴۰۲ در جمعیت زیر پوشش دانشگاه شناسایی شد.

دکتر زهرا دستجردی با اشاره به این که بخش عظیمی از این بیماران در طول اجرای پویش ملی سلامت شناسایی و مراقبت شده اند، گفت: همزمان با اجرای پویش ملی سلامت از بیستم آبان ماه لغایت سی ام دی ماه، بیش از۴ هزار نفر مشکوک به فشار خون بالا و بیش از دو هزار و ۸۰۰ بیمارمشکوک به دیابت، شناسایی و برای تایید یا رد بیماری به پزشک ارجاع شده اند.

وی گفت: همچنین در این پویش بیش از ۶۷ هزارنفر در مرحله پیش فشار خون بالا و بیش از ۲۰ هزار نفر در مرحله پیش دیابت شناسایی شده اند که پس از پیگیری، مراقبت و ارجاع مجدد به پزشک، تعداد ۳۹۵ نفر بیمار قطعی فشارخون بالا دوهزارو ۵۱ نفر بیمار قطعی دیابت شناخته شده وپس از ثبت بیماری، تحت درمان دارویی و غیر دارویی قرار گرفته اند.

دکتر زهرا دستجردی افزود: در بیماری‌های مزمن، بهترین مدیر در کنترل بیماری خود فرد است؛ همه افراد باید مقادیر طبیعی و غیر طبیعی فشار خون و قندخون خود را بدانند تا برای مراقبت از خود توانمند بوده و در صورت افزایش فشار خون و قندخون پیگیری‌های لازم را انجام دهند.

 

 

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس بندرعباس - تهران / ترخیص ۱۰ مصدوم حادثه + اسامی
  • آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس بندرعباس _ تهران
  • روایت رهبر انقلاب از حضور در اولین مراسم ۲۹ فروردین تا برشماری ویژگی‌های ارتش | ماجرای اجرای مراسم روز ارتش مقابل بیمارستان محل بستری امام خمینی(ره)
  • مدیر کانون هموفیلی ایران بیان کرد: وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران
  • شناسایی حدود۱۲ هزار بیمار مبتلا به دیابت و فشار خون درنیشابور
  • کاپیتان اسبق استقلال از تصادف جان سالم به در برد (+عکس)
  • کاپیتان اسبق استقلال از تصادف جان سالم به در برد +عکس
  • کاپیتان سابق استقلال تصادف کرد + عکس
  • ۲۵۵ بیمار هموفیلی در استان کرمانشاه وجود دارد
  • عیادت بیمار، عیادت خداست