Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-25@00:49:44 GMT

نشانه‌هایی که باید کمتر پنیر بخورید

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۲۱۱۹۴

نشانه‌هایی که باید کمتر پنیر بخورید

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از انتخاب، پنیر کلسیم فراوانی دارد و مصرف پنیر از جهاتی مفید است، اما گاهی مصرف پنیر با عوارضی همراه می‌شود که به نوعی مصرف آن را خطرناک می‌کند. اما از کجا بفهمیم که باید کمتر پنیر مصرف کنیم:

کلسترول بالا

پنیر از کلسترول بالایی برخوردار است، اما در واقع مقادیر بالای چربی اشباع شده مواد غذایی است که می‌تواند در افزایش سطح کلسترول افراد مقصر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رژیم‌های غذایی حاوی چربی اشباع باعث افزایش سطح کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم یا "بد" می‌شوند و این می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی یا سایر مشکلات سلامتی را افزایش دهد. پنیر و چربی اشباع شما را در حد اعتدال نمی‌کشند. اما، برای حفظ یک رژیم غذایی متعادل و ارتقاء سلامت قلبی عروقی، باید غذا‌های حاوی چربی امگا (مانند روغن زیتون، ماهی، روغن نارگیل و روغن شاهدانه) بیشتری را به چرخه وعده‌های غذایی خود اضافه کنید.

مشکلات گوارشی

آیا تاکنون بعد از خوردن غذا‌های حاوی پنیر پیتزا مشکلات گوارشی پیدا کرده اید؟ پس از خوردن لبنیات چطور؟ واکنش‌های روده و کعده به لبنیات یک واکنش رایج است. بسیاری از افراد چند ساعت پس از مصرف برخی از انواع لبنیات با مشکلات گوارشی رو به رو می‌شوند.

آکنه و سایر مشکلات پوستی

در حالی که هنوز از نظر پزشکی ثابت نشده است که غذا‌های لبنی منجر به آکنه می‌شوند، تحقیقات نشان می‌دهد که این دو به طور قطع با یکدیگر ارتباط دارند. یک مطالعه در سال ۲۰۱۸ نشان داد افرادی که به طور مکرر لبنیات می‌خورند، بیشتر دچار آکنه می‌شوند.

واکنش‌های آلرژیک

برخی از افراد به پنیر حساسیت دارند، که متفاوت از عدم تحمل لاکتوز است. علائم واکنش آلرژیک [به لبنیات]ممکن است از بثورات خفیف تا مشکلات تنفسی گسترده است. اگر هر یک از این موارد را تجربه کردید، نشانگر سطح بالای هیستامین است، زیرا سیستم ایمنی بدن شما به یک آلرژن پاسخ می‌دهد. در صورت بروز این مشکل حتما با پزشک خود صحبت کنید.

پربیننده ترین وام ۱میلیونی یارانه به چند ایرانی رسید؟ حقوقی‌ها کدام نمادهای بورس را خریدند؟ (۹۹/۴/۱۴) پارکینگ در تهران و مشهد متری چند؟/ اجاره پارکینگ برای زندگی! دلار رسما ۲۰هزار تومان شد! (۹۹/۴/۱۴) دلار در وضعیت قرمز قرار گرفت!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خطر ابتلا به بیماری روغن زیتون سیستم ایمنی بدن لبنیات مواد غذایی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۱۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم ابتلا به پارکینسون در جوانان چیست؟ / بروز نشانه‌های بیماری در پی مصرف بعضی داروها

مدیرعامل انجمن خیریه پارکینسون با اشاره به اینکه انقباض ناخواسته عضلانی، لرزش خفیف دست‌ها در حالت استراحت، انقباض طولانی مدت عضلات و بروز حرکات غیرعادی از جمله علائم ابتلا به پارکینسون در جوانان است، گفت: مصرف بعضی داروها می‌تواند منجر به بروز علائم پارکینسون در فرد شود.

علی قطبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه تشخیص بیماری پارکینسون را می‌توان یکی از دشوارترین تشخیص‌ها در علوم اعصاب دانست، اظهار کرد: دو مشکل اساسی شامل افتراق بیماری پارکینسون از بیماری‌هایی دارای علائم مشابه و پارکینسون ثانویه در تشخیص بیماری پارکینسون نقش دارد.

وی با اشاره به بیماری‌های تقلید کننده پارکینسون افزود: آسیب عروق مغز، آنسفالیت (عفونت مغزی و التهاب‌های نسجی مغز)، افزایش مایع مغزی نخاعی، لرزش اسنشیال، افسردگی، پارکینسون ناشی از دارو، پارکینسون ناشی از فلزات سنگین و سوپرانوکلئارپالسی پیش‌رونده، از جمله بیماری‌های تقلید کننده پارکینسون شناخته می‌شوند.

مدیرعامل انجمن خیریه پارکینسون با بیان اینکه مصرف بعضی داروها و قرار گرفتن در معرض بعضی از سموم و فلزات سنگین مانند منگنز می‌تواند منجر به بروز علائم پارکینسون در فرد شود، تصریح کرد: بیماری پارکینسون در سه مرحله خفیف، متوسط و پیشرفته تقسیم‌بندی می‌شود.

قطبی ادامه داد: در مرحله خفیف بیماری، علائم آزاردهنده است، اما به طور معمول مانع انجام بسیاری از فعالیت‌ها نمی‌شود و می‌تواند از داروها برای کنترل علائم استفاده کرد؛ علائم این مرحله از بیماری پارکینسون شامل خم نشدن راحت زانوها، ناتوانی در تغییر حالت چهره، احساس سنگینی در پاها، ریزتر و کوچک‌تر شدن دست‌خط و سفت شدن دست‌ها و پاها است.

وی با بیان اینکه دیگر علائم مرحله خفیف این بیماری شامل داشتن علائم در یک سمت بدن و خمیده شدن وضعیت، حالت بدنی و طرز ایستادن است، گفت: بیشتر اوقات علائم بیماری پارکینسون در مرحله متوسط بین سه تا هفت سال اتفاق می‌افتد که از جمله آنها می‌توان به تغییر در نحوه صحبت کردن، خشکی و سفتی راه رفتن و احتمال سقوط یا افتادن روی زمین، اشاره کرد.

مدیرعامل انجمن خیریه پارکینسون با اشاره به اینکه دیگر علائم مرحله متوسط پارکینسون شامل مشکل در تعادل و هماهنگی عضلات، کوچک و درهم شدن گام‌ها، مشکل در بلع و کندی حرکات است، اضافه کرد: در مرحله پیشرفته بیماری، بیمار پارکینسون به تخت یا ویلچر محدود می‌شود و ناتوانی در تنها زندگی کردن، مشکلات شدید در وضعیت گردن، کمر و باسن و نیاز به کمک دیگر افراد برای انجام فعالیت‌های روزمره در این بیماران دیده می‌شود.

قطبی با بیان اینکه بیماری پارکینسون بیشتر در سنین بالای ۶۵ سال دیده می‌شود، خاطرنشان کرد: علائم و نشانه‌های پارکینسون با شروع زودرس یا پارکینسون در جوانان شامل انقباض ناخواسته عضلانی، لرزش خفیف دست‌ها در حالت استراحت، انقباض طولانی مدت عضلات و بروز حرکات غیرعادی و کنترل نشده است.

کد خبر 746766

دیگر خبرها

  • چرا میگن پنیر کاتیج یا کوتاژ مصرف کنید؟+ طرز تهیه کامل
  • مردم گوشت نمی‌خریدند، حالا شیر و ماست هم نمی‌خرند؛ چرا؟
  • دردهای سمت چپ سر نشانه چیست؟
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • اگر قصد باروری دارید این خوراکی‌ها را حتما بخورید
  • خوردن این غذا‌ها در شب باعث سوزش معده می‌شود
  • روزی ۸ عدد از این میوه گران بخورید!
  • رایج‌ترین علائم ام اس را بشناسید
  • این شکلات سطح کلسترول بد را افزایش می‌دهد | چه نوع شکلاتی انتخاب کنیم؟
  • علائم ابتلا به پارکینسون در جوانان چیست؟ / بروز نشانه‌های بیماری در پی مصرف بعضی داروها