Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، شایسته خلیلی، با اشاره به شیوع پاندمی کرونا و ارتباط آن با مبتلایان به تیروئید، اظهار داشت: کرونا، بیماری نادر و نوظهوری است و درباره این موضوع که به طور قطعی چه ارگان هایی از بدن غیر از قلب و ریه و برخی قسمت های حیاتی بدن را درگیر می کند هنوز اطلاعات کامل و جامعی وجود ندارد.

وی توضیح داد: اگر چنانچه بیماری اختلالات تیروئید تحت کنترل باشد، کرونا فرد مبتلا را مستعد بیماری نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، خواب کافی، نداشتن استرس، استفاده از مایعات فراوان، داشتن رژیم غذایی متنوع و متعادل، استفاده از پروتئین هایی همانند گوشت قرمز و سفید و تخم مرغ و مغزها، لبنیات کم چرب، سبزیجات و میوه جات تازه می تواند به میزان قابل توجهی از بار علائم این بیماری بکاهد.

خلیلی با بیان اینکه بیماران مبتلا به تیروئید اگر چنانچه تحت درمان های خاص دارویی هستند، ریسک ابتلای بیشتری به کرونا نسبت به افراد عادی جامعه ندارند، خاطرنشان کرد: آنچه طی ماه‌های گذشته از رفتار ویروس کرونا و سابقه ویروس‌های مختلف در برخورد با تیروئید متوجه شدیم این است که اگر کسی اختلال تیروئید دارد، ریسک بیشتری برای ابتلا به کرونا ندارد و در صورتی هم که به کرونا مبتلا شود، بیماری او شدیدتر نخواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه سیگار اصلی ترین فاکتور خطر برای تیروئید است، افزود: بیمارانی که تیروئید دارند هرچه سریع‌تر باید از شرایط به وجود آمده در این بحران استفاده کرده و سیگار را ترک کنند.

فوق تخصص غدد و متابولیسم بالغین، خاطرنشان کرد: داروهای درمان تیروئید به هیچ عنوان باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن نمی‌شود و بیماران با خیال راحت باید داروهای خود را به شکل مرتب مصرف کنند.

کد خبر 4965932

منبع: مهر

کلیدواژه: تیروئید ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ویروس کرونا وزارت بهداشت فاصله گذاری اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایران کووید 19 سازمان غذا و دارو شیوع کرونا ماسک طبی زنان دیابت ایرج حریرچی علیرضا زالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۱۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری ایدز چیست؟ + فیلم

HIV (ویروس نقص ایمنی انسانی) ویروسی است که به سیستم ایمنی بدن حمله می کند. اگر HIV درمان نشود، می تواند منجر به ایدز (سندرم نقص ایمنی اکتسابی) شود. در حال حاضر هیچ درمان موثری وجود ندارد. هنگامی که افراد مبتلا به HIV می شوند، آن را برای تمام عمر دارند. اما با مراقبت های پزشکی مناسب می توان HIV را کنترل کرد. افراد مبتلا به HIV که درمان موثر HIV را دریافت می کنند می توانند زندگی طولانی و سالم داشته باشند و از شریک زندگی خود محافظت کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • بیش از ۷۰۰۰ هزار نظامی صهیونیست به اختلالات روانی مبتلا شدند
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • ردپای ژنتیک در اختلال وسواس
  • افزایش ابتلا به بیماری کبدی با این نوشیدنی شیرین
  • افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی
  • افزایش احتمال بروز پوکی استخوان و بیماری‌های قلبی با مصرف نوشابه
  • چشم‌رنگی‌ها در معرض این بیماری
  • ۵ خاصیت شگفت‌انگیز سیر برای تیروئید (کم‌کار و پرکار)