Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

متخصصان چشم‌ها را به‌واسطه حضور در منطقه T شکل روی صورت، از مجاری اصلی ورود ویروس کرونا  به بدن می‌دانند و برای پیشگیری از ابتلا به کرونا باید نکاتی را در مورد بهداشت چشم‌ها رعایت کنید:

اخبار اجتماعی- کنار گذاشتن لنز و جایگزین کردن عینک تا زمان اتمام شیوع کرونا: هیچ مدرکی مبنی برافزایش خطر ابتلا به ویروس کرونا به دلیل استفاده از لنز‌های چشم وجود ندارد، اما استفاده از لنز منجر به افزایش لمس و تماس با چشم بیش‌ازحد میانگین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بهداشت فردی و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنید: دست‌های خود را مرتب بشویید، بهداشت لنز‌های چشم خود را به‌خوبی رعایت کنید و از لمس یا مالش بینی دهان و چشم‌هایتان خودداری کنید.

استفاده از عینک طبی و آفتابی: عینک‌های طبی و آفتابی می‌توانند چشم را از قطرات تنفسی آلوده محافظت کنند، اما به خاطر داشته باشید که به‌طور صددرصدی از چشم‌ها در برابر کرونا محافظت نمی‌کنند.

از تماس با چشم‌های خود اجتناب کنید: ترک این عادت طبیعی دشوار است، اما در صورت موفقیت در ترک آن خطر ابتلا به کرونا را کاهش می‌دهید اگر احساس خارش یا نیاز به مالیدن چشم خود یا نیاز به تنظیم عینک دارید به‌جای انگشتان خود از یک پارچه استفاده کنید.

درصورتی‌که از دارو‌های چشمی خاص استفاده می‌کنید مصرف آن‌ها را قطع نکنید: متخصصان توصیه می‌کنند اگر از دارو‌های خاص و مهمی مانند قطره گلوکوم یا آب‌سیاه چشم برای چشم‌های خود استفاده می‌کنید به میزان لازم از آن‌ها تهیه کنید تا در طول قرنطینه مجبور به قطع استفاده از آن‌ها نشوید.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کرونا بهداشت دارو ویروس چشم کرونا چشم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۱۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین: «مس عینک» بدون آسیب به آثار باستانی استخراج می‌شود

سفیر چین در دیدار با وزیر اطلاعات و فرهنگ افغانستان اطمینان داد پروژه «مس عینک» بدون هرگونه آسیب به آثار باستانی استخراج خواهد شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ژائو شنگ» سفیر چین در دیدار با «خیرالله خیرخواه» وزیر اطلاعات و فرهنگ افغانستان اطمینان داد پروژه «مس عینک» در ولایت «لوگر» بدون آسیب زدن به آثار باستانی استخراج خواهد شد.

در این دیدار دو طرف بر ادامه همکاری‌های فرهنگی و اقتصادی بین پکن و کابل تأکید کردند.

خیرالله خیرخواه با ابراز خرسندی از توسعه و تحکیم روابط فرهنگی میان افغانستان و چین احیای «جاده ابریشم» را در رشد روابط فرهنگی و اقتصادی در منطقه مهم خواند و افزود: زمینه سرمایه‌گذاری تاجران چینی در افغانستان مساعد است.

وی تأکید کرد: حکومت افغانستان محیط امن کاری را برای مشارکت خارجی فراهم کرده است.

استخراج معدن «مس عینک» در دستورکار چین قرار گرفتکابل: پکن استخراج «مس عینک» را به تأخیر نیندازدچین به‌زودی مس‌های «عینک» را استحصال می‌کند

معدن مس عینک لوگر به‌عنوان بزرگ‌ترین معدن مس افغانستان و دومین معدن بزرگ مس جهان در شهرستان «محمدآغه» ولایت لوگر قرار دارد.

قرارداد استخراج آن در سال 2008 میان افغانستان و شرکت چینی MCC امضا شد و حدود 30 سال است که امتیاز استخراج این معدن را در اختیار دارد.

وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان به‌تازگی در بیانیه‌ای از طرف رئیس شرکت چینی نوشت: آثار تاریخی معدن مس عینک تنها سرمایه افغانستان نیست، بلکه سرمایه بشریت است و به مصونیت آثار تاریخی در منطقه کاری توجه جدی خواهد داشت.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • طرح سرویس مخفی آمریکا برای محافظت از ترامپ در صورت زندانی شدن
  • شکایت سناتورهای آمریکایی از برگزاری اعتراضات حامی فلسطین
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟
  • چین: «مس عینک» بدون آسیب به آثار باستانی استخراج می‌شود
  • مصرف نمک و شکر در ایران چهار برابر استاندارد جهانی
  • سندروم پس از کرونا چیست؟