Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون همتی شامگاه شنبه درنشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا افزود: تعطیل کردن و اعمال محدودیت‌های مقابله با کرونا برای اینست که افراد در خانه بمانند اما در این مدت تعدادی از کارمندان و کارکنان در تماس‌هایی پیگیر این بودند که با تعطیلی استان برای رفتن به مسافرت یا مهمانی برنامه ریزی کنند.

وی بیان داشت: باید بدانیم که تعطیلی برای رفتن به سفر و مهمانی نیست، بلکه برای ماندن درخانه و جلوگیری از انتقال بیماری کرونا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار هرمزگان اظهارداشت: همچنین روزهای پنجشنبه و جمعه که ادارات تعطیل است، دلیلی ندارد که کارمندان از خانه بیرون بیایند و لازم است جهت جلوگیری از گسترش بیماری در خانه بمانند تا خیابان ها، بازارها و ساحل خلوت باشد و شاهد کاهش حجم تردد در سطح شهرهای استان باشیم.

​​​​​​فروشنده و مشتری باید از ماسک استفاده کند

 استاندار هرمزگان گفت: باتوجه به اجباری شدن استفاده از ماسک از امروز شنبه چهاردهم تیرماه در همه اماکن عمومی و محل‌های فعالیت مشاغل مختلف، بازارها، پاساژها و واحدهای صنفی، فروشنده و مشتری باید به طور حتم از ماسک استفاده کنند.

همتی افزود: در صورت مشاهده استفاده نکردن از ماسک، با مالکان واحدصنفی و مسوولان بازار و پاساژ متخلف برخورد می‌شود و ضمن جریمه، این اماکن توسط بازرسان و تعزیرات حکومتی پلمپ خواهند شد.

وی بیان داشت: تمامی دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها نیز مکلف هستند، اگر ارباب رجوع ماسک نداشت در اختیار آنان قرار دهد.
استاندار هرمزگان اظهارداشت: ورود و فعالیت کارکنان در ادارات بدون ماسک ممنوع است و مدیران دستگاه ها نیز در این خصوص باید به کارکنان تاکید کنند.
همتی ادامه داد: فرمانداران در شهرستان‌ها نیز نظارت جدی بر بانک‌ها، مراکز خرید، پاساژها، بازارها، انواع صنوف، اماکن پرخطر و بویژه دفاتر پیشخوان دولت، جهت رعایت پروتکل‌ها و استفاده از ماسک داشته باشند و نیروی انتظامی نیز با مداخله به موقع با متخلفان برخورد کند.

تدفین کرونایی نباید به خانواده‌ها واگذار شود

استاندار هرمزگان تصریح کرد: اجساد متوفیان ناشی از بیماری کرونا به هیچ عنوان نباید برای انجام فرآیند تدفین به خانواده‌ها واگذار شود بلکه دستگاه های متولی وظیفه دارند این امور را به نحو احسن انجام دهند.
همتی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی، مرکز بهداشت و شهرداری موظف هستند، تمامی پروتکل‌های مربوط به انتقال، غسل و تدفین اجساد متوفیان ناشی از بیماری کرونا را دقیقا از بیمارستان تا آرامستان انجام دهند.
وی یادآورشد: در این زمینه خانواده‌های جان باختگان نباید دغدغه داشته باشند و دستگاه‌های مسوول مکلف به اجرای کامل این فرآیند هستند.

خدمات غیرحضوری در ادارات هرمزگان تقویت شود

استاندار هرمزگان اظهارداشت: ارائه خدمات الکترونیکی و غیرحضوری در ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان  تقویت شود و افزایش یابد.
همتی ادامه داد: دستگاه های اداری وظیفه دارند زیرساخت‌های لازم را برای خدمات رسانی مناسب الکترونیکی فراهم کنند.
وی گفت: مدیران باید برنامه ریزی کنند تا کارکنان به صورت مناسب دورکاری انجام داده و خدمات رسانی به مردم نیز متوقف نشود و تمامی خدمات در صورت امکان به صورت غیرحضوری و بدون مراجعه مردم به ادارات باشد.

گروه‌های بازرسی نظارت بر بنگاه های اقتصادی انجام می‌دهند

استاندار هرمزگان همچنین گفت: برای ضمانت اجرایی محدودیت‌های درنظرگرفته شده برای مقابله با کرونا در استان، گروه‌های بازرسی به صورت گسترده نظارت بر بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی، اصناف، پاساژها، بازارها، بانک ها، دفاتر خدمات عمومی، ادارات و سایر محل‌های مراجعه مردم را انجام می‌دهند.
همتی اضافه کرد: در صورت مشاهده تخلف در رعایت پروتکل‌های بهداشتیداشتی، به طور حتم برخورد قانونی لازم صورت می‌گیرد.

برچسب‌ها ویروس کرونا ماسک استانداری هرمزگان  فریدون همتی هرمزگان پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ماسک استانداری هرمزگان فریدون همتی هرمزگان ویروس کرونا ماسک استانداری هرمزگان فریدون همتی هرمزگان استاندار هرمزگان بیماری کرونا دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۱۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز شنبه به‌عنوان روز دوم تعطیلات رسمی انتخاب شود

به گزارش تابناک اقتصادی؛ اخیراً کمیسیون اجتماعی مجلس، کاهش ساعات کار هفته به ۴۰ ساعت و تعطیلی روز پنجشنبه به‌عنوان دومین روز تعطیلات هفتگی را تصویب کرده است. این موافقت در حالی صورت گرفته که پیش‌ازاین اتاق ایران به‌عنوان پارلمان بخش خصوصی، نگرانی‌های خود را در خصوص انتخاب روز پنجشنبه به‌عنوان روز تعطیل ابراز داشته و با دلایل کارشناسی خواستار تعطیلی شنبه به‌عنوان دومین روز تعطیل برای مطبق سازی هر چه بیشتر تعطیلات هفتگی با تعطیلات جهانی بود.

بر همین اساس، صمد حسن‌زاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، در نامه‌های جداگانه به دفتر مقام معظم رهبری، سید ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم و محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، ضمن یادآوری نکات مهم و کارشناسی درباره تغییر تعطیلات آخر هفته و مواضع بخش خصوصی در این زمینه، خواستار برنامه‌ریزی و همراهی برای مطابق سازی تعطیلات آخر هفته با تعطیلات جهانی و اعلام روز شنبه به‌عنوان تعطیلی شد.

در این نامه‌ها، ضمن حمایت از اقداماتی که موجبات افزایش رفاه نیروی کار را فراهم می‌آورد، نکات مهمی که فعالان اقتصادی را نگران کرده، اعلام شده است.

۱- تصویب روز پنجشنبه به‌عنوان روز دوم تعطیلات هفته در کمیسیون اجتماعی مجلس منجر به ایجاد وقفه‌ای ۴ روزه در ارتباطات مالی و تجاری با دنیا خواهد شد. درواقع تعطیلی روزهای شنبه و یکشنبه در اکثر نقاط دنیا و تعطیلی پنجشنبه و جمعه در کشورمان، مراودات مالی و بازرگانی را برای فعالان اقتصادی بسیار دشوار خواهد کرد و زیان اقتصادی ناشی از آن چشمگیر خواهد بود. بیم آن می‌رود که با کاهش روزهای کاری مشترک با قاطبه شرکای تجاری، وضعیت تجاری کشور در شرایطی که بیش از هر زمان دیگری به منابع ارزی حاصل از صادرات نیازمندیم، متأثر گردد.

۲- در حال حاضر سهم اقتصاد ایران از اقتصاد جهانی تنها در حدود چهار دهم درصد است و در راستای جلوگیری از حذف تدریجی ایران از نقشه تجارت جهانی، هرگونه سیاست‌گذاری در حوزه‌های تأثیرگذار بر تجارت کشور باید به‌دقت انجام شود. در دنیای پرشتاب امروز که گسترش زنجیره‌های ارزش جهانی، وابستگی متقابل اقتصادی و تجاری بین کشورها را به‌شدت افزایش داده، عدم امکان برقراری ارتباطات بانکی، گمرکی و سایر ارتباطات تجاری برای ۴ روز متوالی به معنی ایجاد یک اصطکاک بزرگ در بازار و اساساً مانع رشد و توسعه تجارت و پیوند با اقتصاد بین‌المللی است. ناهماهنگی میان شرکای تجاری و درنتیجه عدم امکان پیگیری کارهای اداری به‌واسطه این وقفه، شرایط را برای کشوری مانند کشور ما که به‌واسطه تحریم‌های ظالمانه، با محدودیت‌های فراوانی روبه‌روست، دشوارتر خواهد ساخت و هزینه‌های مبادله را افزایش خواهد داد.

۳- اثربخشی اقدامات دولت برای افزایش ارتباط با سایر کشورهای بلوک شرق و غرب و توسعه روابط تجاری و اقتصادی، در گرو پذیرش هر چه بیشتر استانداردهای اقتصاد جهانی است. برخی تخمین‌ها حاکی از آن است که تعطیلی کامل پنجشنبه‌ها به دلیل عدم تطبیق با روزهای تعطیلی سایر کشورها، تنها از کانال کاهش تجارت با ۵ شریک عمده تجاری کشور یعنی چین، عراق، ترکیه، امارات متحده عربی و هند، خسارتی معادل با ۸.۳ میلیارد دلار به کشور وارد خواهد ساخت. لذا کاهش حتی یک روز عدم انطباق با سایر شرکای تجاری به معنای نزدیک‌تر شدن به استانداردهای جهانی و کاستن از هزینه‌های فزاینده برای فعالان اقتصادی داخلی است.

۴- اهمیت این مسئله به حدی است که بسیاری از کشورهای اسلامی و حوزه خلیج‌فارس برای کاهش زیان‌های ناشی از آن، طی تصمیمی یکپارچه از سال ۲۰۰۸ میلادی و به‌صورت تدریجی طی ۵ سال، تعطیلات پایان هفته خود را از پنجشنبه و جمعه، به جمعه و شنبه تغییر دادند.

۵ - موضوع اعلام تعطیلی روزهای کاری قبلاً در ماده (۲۶) قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار مطرح شده است و طبق آن «دولت مجاز نیست روزهای کاری سال را مگر در صورت وقوع حوادث غیرمترقبه یا بروز خطرات جانی، تعطیل اعلام کند.» اگرچه این حکم مربوط به روزهای کاری در محیط داخل کشور است اما با برداشت موسع از آن درخواست داریم که به جهت ضرورت انطباق روزهای کاری در داخل با روزهای کار طرف‌های تجاری، از اعلام روز پنجشنبه به‌عنوان تعطیل رسمی خودداری شود و تدبیر لازم در انتخاب روز شنبه به‌عنوان روز دوم تعطیلات رسمی پایان هفته به کار گیرند.

رئیس اتاق ایران در نامه به دفتر مقام معظم رهبری، تقاضا کرده است: با توجه به جمیع موارد اشاره شده و نظر به حسن ظن همیشگی معظم له نسبت به بخش خصوصی و پیگیری همیشگی در خصوص رفع دغدغه‌های فعالان اقتصادی، دستور فرمایند تدابیری اتخاذ شود تا مراتب فوق به نحو مقتضی حل‌وفصل شده و روز شنبه به‌جای پنجشنبه به‌عنوان دومین روز تعطیل رسمی پذیرفته شود.

در نامه حسن‌زاده در نامه ریاست جمهوری، این‌گونه آمده است: موضوع اعلام تعطیلی روزهای کاری قبلاً در ماده (۲۶) قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار مطرح شده است و طبق آن «دولت مجاز نیست روزهای کاری سال را مگر در صورت وقوع حوادث غیرمترقبه یا بروز خطرات جانی، تعطیل اعلام کند.» اگرچه این حکم مربوط به روزهای کاری در محیط داخل کشور است؛ اما با برداشت موسع از آن درخواست داریم که به جهت ضرورت انطباق روزهای کاری در داخل با روزهای کار طرف‌های تجاری، از اعلام روز پنجشنبه به‌عنوان تعطیل رسمی خودداری شده و تدبیر لازم در انتخاب روز شنبه به‌عنوان روز دوم تعطیلات رسمی پایان هفته اتخاذ شود.

همچنین در نامه به رئیس مجلس شورای اسلامی، درخواست شده است: فرصتی در اختیار اتاق ایران و نمایندگان آن هنگام طرح موضوع در صحن علنی مجلس قرار گیرد تا نکات مورد نظر و دلایل توجیهی بخش خصوصی برای مخالفت با تعیین روز پنجشنبه به‌عنوان روز دوم تعطیلات در صحن علنی مطرح شود تا نمایندگان محترم مجلس با اطلاع کامل، نسبت به تصمیم‌گیری نهایی، اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • مجلس هفته آینده درباره تعطیلی پنجشنبه‌ها تصمیم می‌گیرد
  • سرمدی واله: تصمیم نهایی در مورد تعطیلی پنجشنبه‌ها و ساعات کاری کارمندان هفته آینده در مجلس گرفته خواهد شد
  • جدال بر سر تعطیلی شنبه‌ها/ درخواست بخش خصوصی برای تعطیل شدن شنبه به‌جای پنجشنبه!
  • جدال بر سر تعطیلی شنبه ها/ از بخش خصوصی اصرار؛ از مجلس انکار!
  • جدال بر سر تعطیلی شنبه‌ ها/ از بخش خصوصی اصرار؛ از مجلس انکار!
  • بارش‌های بهاری در چهارمحال‌وبختیاری ادامه دارد
  • بارش‌های بهاری در چهارمحال و بختیاری ادامه دارد
  • فقط کارمندان دولت تعطیلند؛ بقیه مردم باید پنجشنبه‌ها کار کنند!
  • روز شنبه به‌عنوان روز دوم تعطیلات رسمی انتخاب شود
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها از کی اجرا می‌شود؟