Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-23@21:43:52 GMT

راهنمای جامع خرید هدفون

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۲۲۳۲۲

راهنمای جامع خرید هدفون

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هدفون به عنوان گروهی از وسایل جانبی که فرصت گوش‌دادن و حتی حرف‌زدن شخصی‌ را به کاربران خود می‌دهند، چند سالی درجا می‌زدند.

به عبارت دیگر، فناوری و خلاقیتی که از این محصولات انتظار داشتیم، برای مدتی طولانی بی‌تغییر بودند. با این حال در چند سال اخیر شاهد جهشی باورنکردنی در دنیای این دوستان همیشه همراه بودیم و حالا می‌توانیم بگوییم فاصله میان یک هدفون خانگی و یک هدفون قابل حمل به کم‌ترین میزان ممکن در چند سال اخیر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از خرید هر هدفون ، نکات مهمی وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کنید. شاید مهم‌ترین آن‌ها مدل هندزفری و هدفون شما باشد. در ادامه نگاهی می‌اندازیم به مدل طراحی و شکل هدفون‌های بازار که می‌توانند با توجه به مدل گوش و حتی مدل علاقه شما به اولویت شما تبدیل شوند:

هدفون داخل گوشی: این مدل از هدفون‌ها که به آن‌ها ایرباد هم گفته می‌شود، به درون گوش شما راه پیدا می‌کنند. بنابراین اگر مجرای گوش شما چندان بزرگ نیست، هدفون‌های داخل گوشی به دلیل چسبیدن به گوش، گزینه‌های مناسبی هستند.

هدفون رو گوشی: تعریفی که از هدفون به معنای کلاسیک آن داریم، هدفون‌های رو گوشی هستند. این هدفون با کمک طراحی نیم دایره‌ای، روی گوش‌های کاربر می‌نشینند. به دلیل سطح بزرگ اسپیکری که هدفون‌های رو گوشی دارند، معمولا با هزینه بیشتر می‌توانید تجربه کیفی فوق‌العاده‌ای از آن‌ها کسب کنید.

بیشتر بخوانید

انواع هدفون را چند بخریم؟

هدفون دور گوشی: شاید هدفون‌های دور گوشی خانگی‌ترین محصولات بازار باشند. اسپیکر این مدل از هدفون‌ها به دلیل ابعاد بزرگی که دارند، دور گوش کاربر می‌نشینند. به همین دلیل هم ابعاد بسیار بزرگی دارند و معمولا قابلیت اتصال بی‌سیم را پشتیبانی نمی‌کنند. بیشتر مشتریان هدفون‌های دور گوشی کاربران حرفه‌ای و افرادی هستند که دوست دارند در یک فضای ثابت یک تجربه بی‌نظیر را داشته باشند.

حالا که انواع اصلی هدفون‌های بازار را می‌شناسیم زمان آن رسیده تا نگاهی داشته باشیم به بهترین هدفون‌های رده‌های قیمتی مختلف بازار که خرید آن‌ها بستگی به بودجه، اولویت و مدل مورد علاقه شما بازمی‌گردد.

هدفون پاناسونیک مدل RP-HJE120

قیمت: حدود ۱۴۰.۰۰۰ تومان

اگر تصمیم دارید با حداقل امکانات یکی از بهترین هدفون‌های داخل گوشی بازار را تهیه کنید شاید این مدل پاناسونیک همه نیازهای شما را تامین کند. این هدفون از میکروفون پشتیبانی نمی‌کند اما می‌توانید مدل میکروفون‌دار آن را هم خریداری کنید هر چند کیفیت صدای پایین‌تری دارد. در مجموع خرید هدفون پاناسونیک مدل RP-HJE120 برای کسب یک تجربه شنیداری معمولی، بهترین گزینه بازار است.

هدفون پلنترونیکس مدل Backbeat 500 قیمت: حدود ۱.۰۰۰.۰۰۰ تومان

این هدفون با پشتیبانی همزمان از بلوتوث و جک ۳.۵ میلیمتری نه تنها توانایی استفاده بدون سیم را فراهم کرده بلکه این قابلیت را دارد تا پس از پایان شارژش نیز فعالیت خود را ادامه دهد. برای یک هدفون رو گوشی، پشتیبانی از میکروفون یک قابلیت واقعا جذاب است اما این پایان ماجرا نیست. هدفون پلنترونیکس مدل Backbeat 500 از قابلیت اتصال همزمان به دو دستگاه هم بهره می‌برد. با این حال طراحی بدنه آن مقاومت خوبی در برابر خط و خش ندارد. مدل ضد تعریق این هدفون هم با قیمتی بیشتر در بازار موجود است.

هدفون آدیو-تکنیکا مدل ATH-M20x قیمت: حدود ۱.۱۰۰.۰۰۰ تومان

هدفون‌های خانگی محصولاتی حرفه‌ای و متفاوت هستند که برای استفاده روزانه چندان مناسب به نظر نمی‌رسند. بنابراین اگر برای گوش‌دادن به موسیقی یا تماشای فیلم و سریال در خانه به یک محصول قدرتمند نیاز دارید و نمی‌خواهید آن را جابجا کنید، شاید این مدل آدیو-تکنیکا به‌صرفه‌ترین محصول بازار باشد. مانند بیشتر هدفون‌های دور گوشی، این هدفون هم از اتصال بی‌سیم پشتیبانی نمی‌کند و برای استفاده از آن باید از جک ۳.۵ میلی‌متری صدا استفاده کنید. وزن ۱۹۰ گرمی این هدفون دو دلیل عمده دارد؛ نخست آن که با هدفونی فلزی پلاستیکی روبرو هستیم که کیفیت ساخت مطلوبی دارد و دلیل دوم آن این است که هدفون‌های دور گوشی به دلیل ابعاد بزریگی که دارند، وزن بیشتری هم دارند.

قیمت: حدود ۱.۵۰۰.۰۰۰ تومان

اگر به دنبال یک هدفون داخل گوشی با کیفیت ساخت و بدنه بالا هستید که صدای مطلوبی را به اشتراک بگذارد، هدفون وان مور تریپل درایور مدل E1001 یکی از محصولات خوب بازار است. کابل این هدفون از جنس کولار ساخته شده که مقاومت خوبی در برابر پیچ و تاب دارد. در میانه کابل این هدفون کلیدهای کنترل صدا و قطع موسیقی و پاسخ به پیام‌ها هم وجود دارد. با این حال جنس اسپیکرهای هدفون از آلومینیوم است. اگر به دنبال هدفون داخل گوشی با صدای طبیعی و متعادلی هستید که قیمت خیلی زیادی نداشته باشد، این مدل انتخاب نسبتا به‌صرفه‌ای خواهد بود.

ایرپاد اپل مدل ۲۰۱۹

قیمت: حدود ۳.۷۰۰.۰۰۰ تومان

نسل دوم هدفون‌های اپل با قیمتی گران در بازار موجود هستند. اگرچه هدفون‌های داخل گوشی بسیاری با طراحی مشابه با این محصول اپل به بازار عرضه شده‌اند که حتی قیمت بالایی هم ندارند اما کیفیتی که نسل دوم ایرپادهای اپل ارائه می‌دهد، تقریبا بی‌نظیر به نظر می‌رسد. با این حال اگر تلفن هوشمند شما اندرویدی است شاید بهتر باشد خرید این هدفون را فراموش کنید. قابلیت متوقف کردن یا ادامه موسیقی روی تلفن‌های اندرویدی کار نمی‌کند و برخلاف هنگام اتصال به محصولات اپل نمی‌توانید تنها یکی از آن‌ها را استفاده کنید. این هدفون از شارژ بی‌سیم هم پشتیبانی می‌کند با این حال اگر این قابلیت جذابیت زیادی برای شما ندارد می‌توانید به جای آن مدل بدون شارژ بی‌سیم را تهیه کنید.

هدفون سونی مدل WF-۱۰۰۰XM۳

قیمت: حدود ۴.۸۰۰.۰۰۰ تومان

شاید بهترین هدفون داخل گوشی بازار که توانایی اتصال به همه تلفن‌های هوشمند و گجت‌ها را دارد همین محصول سونی باشد. قیمت نجومی آن هم بی‌دلیل نیست. جنس پلاستیکی آن شاید در نگاه نخست ناامیدکننده باشد، اما کیفیت بی‌مثالی دارد. بزرگ‌ترین مزیت این هدفون فناوری حذف نویز است که تجربه شنیداری بی‌نظیری برای شما به همراه دارد. با هر بار شارژ کامل این هدفون می‌توانید حدود ۲۴ ساعت از آن استفاده کنید. هدفون سونی مدل WF-۱۰۰۰XM۳ از فرمت‌های جدید صوتی هم پشتیبانی می‌کند، اما هیچ مقاومتی در برابر رطوبت، عرق و آب ندارد.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هدفون هندزفری هدفون داخل گوشی داخل گوشی ۰۰۰ تومان هدفون ها یک هدفون رو گوشی بی سیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۲۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید از فاصله ۵سانتی‌متری

به گزارش همشهری آنلاین: به این ترتیب ما از به همراه داشتن کارت‌های بانکی در هنگام خرید و انجام هرگونه معامله که نیاز به ارتباط دوطرفه کارت بانکی و دستگاه پوز دارد، بی‌نیاز می‌شویم. طرح کهربا نیز برای تنوع بخشی به ابزارهای پرداخت و به‌روزرسانی ظرفیت‌های شبکه پرداخت کشور، فعلا با کارت‌های ۶بانک در دستور کار قرار گرفته است.

NFC چیست؟

ارتباطات میدان نزدیک (NFC) مجموعه‌ای از پروتکل‌های ارتباطی است که ارتباط بین دو دستگاه الکترونیکی را در فاصله ۵سانتی‌متری یا کمتر امکان‌پذیر می‌کند. این فناوری در واقع یک اتصال با سرعت کم را ایجاد می‌کند. مانند سایر فناوری‌های کارت مجاورتی، NFC مبتنی بر جفت‌القایی بین ۲ سیم‌پیچ الکترومغناطیسی موجود در یک دستگاه دارای NFC مانند تلفن هوشمند است. ارتباط میدان نزدیک به تعریف و ارتقای فناوری کمک کرده است و استانداردهایی را برای تأیید انطباق دستگاه تنظیم می‌کند.

راحتی امور با یک تراشه

اکثر تلفن‌های هوشمند و تعدادی از لپ‌تاپ‌های جدید، تراشه NFC دارند. پیش از این بیشتر گوشی‌های مبتنی بر سیستم عامل اندروید، مجهز به این سیستم بودند، اما اخیرا گوشی‌های موبایل آیفون نیز به این تراشه مجهز شده‌اند. وقتی یکی از دستگاه‌ها متصل به اینترنت باشد، دیگری می‌تواند داده‌ها را با سرویس‌های آنلاین تبادل کند.

۵سانتی‌متر

برای استفاده از NFC کافی است شما گوشی هوشمند خود را حداکثر با ۵سانتی‌متر فاصله از برچسب NFC یا دستگاه‌های NFC خوان نگه‌دارید تا ارتباط برقرار شود. زمانی که ارتباط بین گوشی و دستگاه NFC خوان برقرار شد، اطلاعات رمزگذاری‌شده در عرض چند ثانیه بین دو طرف ارتباط ردوبدل می‌شود تا فعالیت‌هایی مثل پرداخت، اسکن و غیره انجام شود. سرعت‌ بالای این فناوری باعث شده تا در سال‌های اخیر در حوزه‌های مختلفی استفاده شود.

اطلاع از قابلیت گوشی

اگر نمی‌دانید که گوشی شما مجهز به این قابلیت است یا نه، کافی است با مراجعه به تنظیمات آن و جست‌وجوی کلمه NFC از این موضوع مطلع شوید. در گوشی‌های اندرویدی مجهز به این فناوری آیکون آن در پنل نوتیفیکیشن‌ها نیز دیده می‌شود. حتی اگر گوشی خود را به یکNFC خوان نزدیک کنید نیز می‌تواند از وجود این قابلیت مطمئن شود. هرچند روی برخی دستگاه‌های مجهز به این چیپ، لوگوی آن درج شده است. اما اگر گوشی هوشمند شما مجهز به این فناوری نبود، جای نگرانی نیست. کافی است یک سیم‌کارت دارای تراشه NFC تهیه کنید تا به آن مجهز شوید.

همه کاربردهای NFC

اگرچه بیشترین و مهم‌ترین کاربرد این فناوری، در خریدهای روزمره است و شما می‌توانید بدون همراه داشتن انبوه کارت‌های بانکی، همه خریدهای خود را انجام دهید، اما کاربردهای دیگری هم مانند پرداخت پارکومتر، دریافت بلیت یا کارت پرواز، چاپ عکس با برخی پرینترهای بی‌سیم، استفاده از بلیت‌های مختلف و حتی ارتباط گوشی هوشمند با تلویزیون‌های هوشمند برای پخش تصاویر گوشی دارد.

بیشتر بخوانید:

جزئیات جدید درباره آزمایش بالینی ایمپلنت مغزی نورالینک

امنیت بالا

از آنجایی که اطلاعات با فناوری NFC به شکل رمزگذاری شده رد و بدل می‌شود، امنیت بالایی هم دارد و به‌همین دلیل آن را به یک روش مطمئن برای پرداخت موبایلی و الکترونیکی تبدیل کرده است.

کد خبر 845859 برچسب‌ها دستگاه های کارتخوان - پوز بانک - عابر بانک موبایل کارت بانکی خرید

دیگر خبرها

  • راهنمای خرید تشک طبی یک نفره و دونفره
  • راهنمای انتخاب مانتو شلوار اداری در زمان بارداری
  • ۱۰ دلیل برای اینکه جدیدترین مدل آیفون را نخریم!
  • راهنمای انتخاب ایزوگام در دلیجان: همه چیزی که باید بدانید
  • انتخابی هوشمندانه با مطالعه راهنمای خرید بهترین دوربین سونی در 2024
  • راهنمای خرید بهترین گوشی‌های میان‌رده شیائومی – اردیبهشت ۱۴۰۲ (+عکس)
  • نکات مهمی که باید پیش از خرید شیائومی ردمی نوت 13 پرو 5G بدانید
  • آیا گوشی پوکو ارزش خرید دارد؟
  • راهنمای خرید انواع کلید حرارتی زیمنس
  • خرید از فاصله ۵سانتی‌متری