Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر توسعه صادرات محصولات صنعتی و معدنی سازمان توسعه تجارت ایران گفت: تعامل مستمر و پویا میان ساختار صادراتی و ساختار علمی، تحقیقاتی و فناوری کشور، بهبود زیرساخت‌های صادراتی محصولات دانش‌بنیان و ارتقای توان صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان از مهم‌ترین اهداف سازمان توسعه تجارت ایران است.

به گزارش ایمنا به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، میرابوطالب بدری، با اشاره به اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت‌های حوزه محصولات دانش‌بنیان در رونق اقتصادی و اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: اتکا به توان علمی و پژوهشی داخلی، تجاری‌سازی نتایج تحقیقات و توسعه و به طور کلی آمیختگی و انتقال خلاقیت و نوآوری به ساختار صادراتی می‌تواند در تحول و بهبود صادرات کشور مؤثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر ظرفیت‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: میزان صادرات محصولات این حوزه در سال ۱۳۹۸ بیش از ۷۴۱ میلیون دلار توسط ۳۵۰ شرکت دانش‌بنیان تولیدی بوده که بیشترین صادرات این حوزه به ترتیب به کشورهای عراق به ارزش ۱۵۲ میلیون دلار، روسیه به ارزش ۷۰ میلیون دلار، افغانستان به ارزش ۶۱ میلیون دلار و سوریه به ارزش ۵۶ میلیون دلار است.

مدیرکل دفتر توسعه صادرات محصولات صنعتی و معدنی سازمان توسعه تجارت ایران درباره حوزه‌هایی که بیشترین صادرات را بر اساس ارزش دلاری در سال ۹۸ داشته‌اند، گفت: مواد شیمیایی با ۱۸۶ میلیون دلار، دارو با ۱۵۲ میلیون دلار، فراورده‌های معدنی و فلزی با ۹۹ میلیون دلار، فناوری اطلاعات و محتوای دیجیتال با ۵۰ میلیون دلار و مواد پلیمری با ۴۸ میلیون دلار به ترتیب بیشترین صادرات را در سال گذشته به خود اختصاص داده‌اند.

لازم به ذکر است، برگزاری میز ملی توسعه صادرات محصولات دانش‌بنیان با هدف بررسی مشکلات صادراتی، برگزاری دوره‌های آموزشی مقررات صادرات و واردات (ثبت سفارش) و پذیرش و اعزام هیأت‌های تجاری از اصلی‌ترین برنامه‌های این سازمان در سال جاری در این حوزه است.

کد خبر 432092

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان توسعه و تجارت سازمان توسعه تجارت ایران شرکت دانش بنیان دانش بنیان شرکت های دانش بنیان اقتصاد دانش بنيان صنایع دانش بنیان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سازمان توسعه تجارت ایران صادرات محصولات میلیون دلار دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۴۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح های دانش بنیان حمایت می شوند

اسدالله عباسی، استاندار گیلان امروز ( شنبه ۱ اردیبهشت) از شرکت های دانش بنیان واقع در دهکده فناوری و نو آوری فشتام بازدید کرد. 


در حاشیه این بازدید اسدالله عباسی در نشستی با مسئولان شرکت های دانش بنیان این دهکده با اشاره به شعار سال گفت :جهش تولید با مشارکت مردمی باید با همکاری و هم دلی بیشتر و با توجه به ظرفیت های موجود در استان تحقق یابد.‌


استاندار گیلان با بیان اینکه ظرفیت های بالای استان گیلان در حوزه فناوری و دانش بنیان دارد گفت: به ایده ها و طرح های که آماده عرضه و تولید هستند توجه شود.‌

وی تصریح کرد: پرداخت تسهیلات به جوانان و نو آوران در این بخش در الویت برنامه ها قرار دارد. 

نماینده عالی دولت در گیلان به توسعه فضای فناوری اشاره کردو افزود: ۴ هکتار زمین به دهکده فناوری و نوآوری فشتام جهت توسعه شرکت های فناوری مصوب شده است و این زمین به شرکت های که توانایی توسعه را دارند تعلق می گیرد.

عباسی ادامه داد: واگذاری زمین وتعداد متقاضیان مشخص و تا هفته آینده در نشست حوزه اقتصادی و شورا استان اعلام شود . 

استاندار گیلان گفت: افزایش اشتغال و توسعه بازار فناوری از برنامه های است که دنبال می شود.‌


وی با تاکید بر اینکه جهت انجام فعالیت های سریع شرکت های دانش بنیان از دولت الکترونیک بهره گرفته شودافزود: مدیری که در این حوزه کم کاری کند، خلع این کار بخشیده نخواهد شد.‌

 

استاندار گیلان بابیان اینکه با تمام توان،‌ درصددرفع موانع در این حوزه هستیم خاطر نشان ساخت : خروجی این جلسه تا هفته آینده اعلام شود. 

عبدالله حاتم زاده رئیس پارک علم و فناوری گیلان هم در این نشست گفت: در گیلان ۴۰۰ شرکت فناور فعال است.‌


رئیس پارک علم و فناوری گیلان افزود: ۵۰ درصد شرکت های فناور گیلان قابلیت صادرات را دارند و سالانه محصولات دانش بنیان گیلان به ۱۱۲ کشور صادر می شود. 

عدم راه مناسب ، گاز ، برق ، آب و فاضلاب و همچنین نداشتن فضای مناسب توسعه و زمان بر بودن صدور تمدید مجوزها از جمله دغدغه های بود که توسط واحدهای فناور عنوان و خواستار رفع آن از نماینده عالی دولت در گیلان شدند.‌


پارک علم و فناوری گیلان با ایجاد این شهرک با الگوی توسعه مبتنی بر مالکیت، در یک محیط فیزیکی با کیفیت بالا که از طریق ارائه زمین و فراهم آوردن تاسیسات زیربنایی، آزمایشگاهی، کارگاهی و ارائه تسهیلات قانونی، موجبات تمرکز واحدهای فناور، شرکت‌های دانش‌بنیان و حضور سرمایه گذاران را در یک فضای متمرکز، فراهم می‌کند.

 دهکده دانش بنیان گیلان در مجاورت آزاد راه رشت به تهران با مساحت ۳۰ هکتار، یک موقعیت استراتژیک و تجاری و فرصتی است که سرمایه‌گذاران، شرکت‌های فناور و فعالان اقتصادی در این مجتمع بزرگ استقرار ‌یابند، تا اکوسیستم نوآوری و فناوری استان به جایگاه نخست اقتصاد دانش بنیان در شمال کشور تبدیل شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • اثرگذاری توسعه دانش‌بنیان‌ها در به‌روزرسانی موقوفات
  • میزان صادرات زنجان در سال جاری ۶۵۸ میلیون دلار هدفگذاری شد
  • بسته حمایت از صادرکنندگان محصولات دانش بنیان رونمایی شد
  • رونمایی از بسته حمایت از صادرکنندگان محصولات دانش بنیان
  • افزایش حدود پنج برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان طی سال‌های ۹۹ تا ۱۴۰۱
  • افزایش ۵ برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال‌های ۹۹ تا ۱۴۰۱
  • دانش‌بنیان شدن صنعت نفت به توسعه زنجیره ارزش کمک می‌کند
  • افزایش ۵ برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان در ۳ سال
  • بسته حمایتی از صادرکنندگان محصولات دانش بنیان رونمایی شد
  • طرح های دانش بنیان حمایت می شوند