Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-19@19:40:35 GMT

چه وقت سرفه علامت ابتلا به کروناست؟

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۲۴۳۶۹

بیماری که دچار سرفه، بدن درد، ضعف، تب، اختلال بویایی و چشایی شده است احتمالا به کرونا مبتلا شده است. اما برای نمونه فردی اعلام می‌کند در اثر برخورد با دود دچار سرفه شده است؛ در نتیجه ما می‌گوییم این دیگر نشانه ابتلا به کرونا نیست و بیشتر منشأ آلرژی است.

سرفه، تب و احساس خستگی از علائم شایع کرونا

سرفه، تب و احساس خستگی از جمله علائم شایع بیماری کوویدـ۱۹ است و به همین دلیل بیمار احساس می‌کند دچار سرماخوردگی یا آنفلوآنزا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تشخیص به موقع ابتلا به کوویدـ ۱۹ به منظور پیشگیری از انتقال آن و جلوگیری از بروز دیگر پیامدهای آن حائز اهمیت است. یکی از راه‌ها بررسی چگونگی سرفه کردن است تا مشخص شود سرفه از بیماری کوویدـ۱۹ نشئت گرفته یا عوامل و بیماری‌های دیگر موجب سرفه شده است.

سرفه ناشی از بیماری کوویدـ۱۹ خشک و مداوم است و فرد را دچار تنگی نفس می‌کند. به همین دلیل است که این بیماری بافت‌های ریه را تحریک می‌کند. با پیشروی بیماری در بافت‌های آسیب‌دیده ریه مایع جمع می‌شود و در این شرایط فرد احساس تنگی نفس بیشتری را تجربه می‌کند زیرا بدن قادر به تامین اکسیژن مورد نیاز خود نیست.

سرفه خشک یا مرطوب؟

افراد ممکن است بر اثر شرایط و بیماری‌های دیگر و نه بیماری کوویدـ۱۹ دچار علائم سرفه شوند. سرفه مرطوب با خلط همراه است، اما سرفه خشک مشابه با آنچه در بیماران مبتلا به کوویدـ۱۹ مشاهده می‌شود با خلط همراه نیست و معمولا از قسمت پشت گلو آغاز می‌شود. همچنین در سرفه خشک مجرای تنفسی باز نمی‌شود و اغلب افراد این سرفه را آزاردهنده توصیف می‌کنند.

هرچند ممکن است ابتدا سرفه خشک باشد و در نهایت به سرفه مرطوب تبدیل شود. این شرایط در بیماران مبتلا به ذات‌الریه مشاهده می‌شود که اغلب فرد دچار سرفه‌های خشک شده اما با پیشرفت بیماری کیسه‌های هوایی ریه با ترشحات التهابی پر شده و موجب بروز سرفه مرطوب می‌شود.

در صورتی که برای بررسی وضعیت سلامت خود به پزشک مراجعه کنید معمولا این سوالات از شما پرسیده می‌شود:

ـ سرفه‌ چه مدت زمان به طول می‌انجامد؟

ـ شدت سرفه‌ در چه موقع از شبانه‌روز بیشتر است؟

ـ سرفه‌ با چه صدایی همراه است؟

ـ آیا سرفه موجب بروز علائمی از قبیل استفراغ، سرگیجه یا بی‌خوابی می‌شود؟

ـ سرفه چه شدتی دارد؟ آیا در فعالیت‌های روزانه خلل ایجاد می‌کند؟

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: بیماری کوویدـ۱۹ سرفه خشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۴۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا آنتی بیوتیک‌ها در تسکین سرفه موثرند؟

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که آنتی بیوتیک‌ها به کاهش شدت یا مدت زمان سرفه کمک نمی‌کنند حتی اگر یک عفونت باکتریایی مقصر باشد.

به گزارش مهر، پزشکان آنتی بیوتیک‌ها را برای کمک به معالجه سرفه تجویز می‌کنند، اما یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که دارو‌ها به کاهش شدت یا مدت زمان سرفه کمک نمی‌کنند حتی اگر یک عفونت باکتریایی مقصر باشد.

دن مرنشتاین»، محقق ارشد از دانشگاه جرج تاون، گفت: «عفونت‌های دستگاه تنفسی تحتانی که باعث سرفه می‌شوند، می‌توانند خطرناک‌تر شوند و ۳ ٪ تا ۵ ٪ از این بیماران دچار ذات الریه می‌شوند.

مرنشتاین گفت: «اما همه افراد در ویزیت اولیه تحت عکسبرداری قرار نمی‌گیرند، به همین دلیل پزشکان هنوز هم آنتی بیوتیک می‌دهند بدون هیچ مدرک دیگری در مورد عفونت باکتریایی.»

وی افزود: «این امر باعث شده است که برخی از بیماران تجویز آنتی بیوتیک برای سرفه داشته باشند.»

برای مشاهده اینکه آیا آنتی بیوتیک‌ها تفاوت ایجاد می‌کنند، محققان استفاده از آن‌ها را در افرادی که دارای عفونت‌های دستگاه تنفسی تحتانی بودند، ردیابی کردند.

در حدود ۲۹ ٪ از افراد در ویزیت اولیه پزشکی خود آنتی بیوتیک برایشان تجویز شد، اما این دارو‌ها در مقایسه با کسانی که نسخه‌ای دریافت نکردند، هیچ تأثیری در سرفه شأن مشاهده نشد.

همچنین به همان مدت زمان زیادی طول کشید تا مردم مدت درمان ابتلاء به عفونت شأن سپری شود، خواه آنتی بیوتیک دریافت کرده بودند یا نه- حدود ۱۷ روز.

محققان خاطرنشان کردند که استفاده بیش از حد از آنتی بیوتیک‌ها این خطر را افزایش می‌دهد که باکتری‌های خطرناک در برابر دارو‌ها مقاوم شوند.

مرنشتاین گفت که این مطالعه نیاز به تحقیقات بیشتر در مورد سرفه را برجسته می‌کند.

وی افزود: «ما می‌دانیم که سرفه می‌تواند نشانگر یک مشکل جدی باشد. علائم جدی سرفه و نحوه درمان صحیح آن‌ها باید بیشتر مورد مطالعه قرار گیرد.»

دیگر خبرها

  • آیا آنتی بیوتیک‌ها در تسکین سرفه موثرند؟
  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • دو بیماری‌ای که بیشتر مردم ایران را تهدید می‌کند
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • ردپای ژنتیک در اختلال وسواس
  • کاهش حساسیت بینایی ۱۲ سال قبل از ابتلا به آلزایمر / تاثیر فرکانس ۴۰ هرتزی بر توقف بیماری
  • افزایش ابتلا به بیماری کبدی با این نوشیدنی شیرین
  • حواستان به افسردگی دوران سالمندی باشد
  • چرا دچار وسواس می شویم/ بارزترین نشانه‌های وسواس
  • چشم‌رنگی‌ها در معرض این بیماری