Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مجری پروژه قطار سریع السیر تهران-قم –اصفهان گفت: با وجودی که این پروژه در دولت دوازدهم به اتمام نمی‌رسد، اما در نظر داریم تا پایان این دولت عملیات ریل گذاری پروژه قطار سریع السیر تهران-قم-اصفهان را به اتمام برسانیم و پیش بینی می‌شود در صورت نبود هرگونه مشکل این پروژه تا چهار سال آینده به بهره برداری برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، علیرضا صلواتی درباره آخرین وضعیت قطار سریع‌السیر اصفهان- تهران، اظهار کرد: با بهره برداری از این پروژه تمام پارامترهای توسعه‌ای و پیشرفت منطقه مرکزی کشور دگرگون می شود، چراکه با احداث این قطار، فاصله اصفهان تا تهران به عنوان معین پایتخت، تنها به ۱۰۰ دقیقه می‌رسد که در این شرایط اصفهان می تواند نیازهای پایتخت را در مواقع بحرانی مرتفع کند.

وی افزود: با توجه به واقع شدن این قطار در مرکزی‌ترین شریان کشور، دسترسی اهواز، شیراز و یزد به شمال و پایتخت تسهیل می شود و با ایجاد با شبکه ریلی بین اصفهان، یزد، شیراز و اهواز در آینده به طور قطع دسترسی های تمام محدوده‌های جنوب، جنوب غربی و شرقی کشور به پایتخت آسان‌تر خواهد شد، براین اساس تاکید معاون اول رئیس جمهور، رئیس جمهور و استاندار اصفهان بر اتمام هر چه سریع تر این پروژه است.

تغییر زیرساخت‌های حمل و نقل کشور با قطار سریع السیر اصفهان-تهران

مجری پروژه قطار سریع السیر تهران-قم–اصفهان با بیان اینکه به طور قطع پروژه قطار سریع السیر اصفهان-تهران به عنوان بزرگترین طرح توسعه‌ای کشور، مشابهی ندارد، تاکید کرد: این طرح ۸ میلیارد دلاری به نوعی روند توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل کشور را تغییر خواهد داد و اگر ایجاد این قطار را مبدا قرار دهیم، مسیر توسعه کشور به دوران پیشاقطار و پسا احداث قطار تقسیم می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه با وجود مزایای بسیار، قطار سریع السیر اصفهان-تهران همواره با چالش‌های مختلفی روبه‌رو است و حتی مشکلاتی را پشت سر گذاشته است، تصریح کرد: کرونا به عنوان آخرین چالش بر روند پیشرفت این طرح تاثیر گذاشته است، چراکه کارشناسان خارجی و داخلی مرتب باید بر سر طرح حضور یابند، با این وجود طی ۶ ماه اخیر با پیگیری وزارت راه و شهرسازی و معاون اول رئیس جمهور به دنبال رفع مشکلات فنی، ملکی، تاسیساتی، بودجه‌ای، ریالی و ارزی این پروژه ... هستیم.

تخصیص ۱۳۲ میلیارد تومان به پروژه قطار سریع السیر اصفهان

صلواتی با بیان اینکه این پروژه نیازمند اعتبار داخلی و خارجی به صورت فاینانس است، یادآور شد: خوشبختانه در سفر نوبخت به اصفهان برای بحث تملک ۲۰ کیلومتر پایانی مسیر قطار به سمت اصفهان، ۱۳۲ میلیارد تومان مصوب شد، تا بتوانیم در سال ۹۹ بحث تملک مسیر قطار را به اتمام برسانیم، از سوی دیگر فایناس این پروژه تایید شده و مرحله به مرحله اعتبار آن با توجه به پیشرفت آن مرحله باز خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه در صورت تخصیص این اعتبار، بخش مهمی از اعتبار تملک پروژه حل خواهد شد، پیش بینی کرد: با وجودی که این پروژه در دولت دوازدهم به اتمام نمی‌رسد، اما در نظر داریم تا پایان این دولت عملیات ریل گذاری پروژه قطار سریع السیر تهران-قم-اصفهان را به اتمام برسانیم و در صورت حل تمام مشکلات فنی، معارضات ملکی و ... تا چهار سال آینده یعنی ۱۴۰۳ این طرح به طور کامل به بهره برداری برسد.

پیشرفت ۲۹ درصدی زیرسازی قطار سریع السیر در محور قم-اصفهان

مجری طرح‌های زیربنایی استان اصفهان، تاکید کرد: در حال حاضر پیشرفت کلی پروژه در محور قم-اصفهان ۲۹ درصد است، یعنی ۲۹ درصد زیرسازی‌ها انجام شده است، البته بعد از ریل گذاری با ورود ناوگان آن پیشرفت پروژه بیشتر خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه انجام این پروژه در دوران سخت تحریم‌ها، هنری خاص است و بهره‌برداری از آن موجب تغییر نوع نگاه و امید در مردم می‌شود، گفت: نیاز ما از تولیدات ذوب آهن بیشتر است و با توجه به اینکه ریل قطار خاص است، امیدواریم در تعامل با ذوب آهن ریل گذاری آن نیز توسط داخل انجام شود.

صلواتی خاطرنشان کرد: پروژه قطار سریع السیر اصفهان-تهران مقدمه‌ای برای ایجاد خطوط بعدی قطارها سریع السیر از جمله تهران- تبریز، تهران-مشهد، اصفهان -شیراز و اصفهان- یزد است و باید در ادامه طرح های قطارهای سریع السیر خودکفا شویم.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: پروژه قطار سریع السیر تهران قم اصفهان پروژه قطار سریع السیر تهران قم پروژه قطار سریع السیر اصفهان قطار سریع السیر اصفهان تهران بهره برداری قم اصفهان ریل گذاری خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۴۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه خط ۱۴ اینچ تبریز _ ارومیه در آستانه بهره‌برداری

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران، به زودی پروژه احداث تأسیسات و خط لوله ۱۴ اینچ تبریز - خوی و ارومیه وارد فاز بهره‌برداری می‌شود.

این پروژه، شامل احداث خط لوله ۱۴ اینچ تبریز به ارومیه از طریق شمال دریاچه ارومیه، خط انشعاب ۱۰ اینچ خوی، احداث تلمبه‌خانه‌های تبریز و سلماس، و پایانه‌های ارومیه و خوی است که با هدف انتقال انواع فرآورده‌های نفتی به ظرفیت روزانه ۶۵ تا ۱۰۰ هزار بشکه طراحی شده است.

پیشرفت کلی این طرح که در قالب تأمین کالا و اجرا (PC) با مدیریت شرکت ملی مهندسی ساختمان نفت ایران به اجرا در آمده، ۹۹.۲۲ درصد بوده و هم‌اکنون در مرحله نهایی و آماده‌سازی جهت تحویل به بهره‌بردار قرار دارد.

طول این خط در حد فاصل تبریز به ارومیه حدود ۲۲۰ کیلومتر و طول انشعاب آن حدود ۳۷ کیلومتر است.

شایان ذکر است که تولید و تأمین کالا و تجهیزات به کار رفته در این پروژه، بر عهده شرکت‌های داخلی بوده و زمینه اشتغال سالانه ۱۲۰۰ نفر را فراهم کرده است.

کد خبر 6085536 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل
  • بهره برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان
  • افزایش شمار پروژه‌های خدماتی در نفت و گاز آغاجاری
  • بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران
  • احداث ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس در تهران تا پایان شهریور ۱۴۰۳
  • بهره برداری از ۴ تقاطع غیر همسطح رشت تا شب عید ۱۴۰۴
  • اتصال ریلی چین و ویتنام از طریق دو خط سریع السیر تا سال ۲۰۳۰
  • پروژه خط ۱۴ اینچ تبریز _ ارومیه در آستانه بهره‌برداری
  • خط لوله فرآورده تبریز - خوی - ارومیه به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره برداری از فاز اول پایانه شرق تا پایان خرداد ۱۴۰۳