Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-19@07:45:56 GMT

نشانه‌های سرفه کرونایی کدام‌اند؟

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۲۴۴۷۷

نشانه‌های سرفه کرونایی کدام‌اند؟

تشابه نشانه‌های بیماری کرونا با برخی بیماری‌های تنفسی و عفونی دیگر موجب شده تشخیص این بیماری و علائم اولیه آن از دیگر بیماری‌ها سخت شود و میزان شیوع آن افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، تشابه نشانه‌های بیماری کرونا با برخی بیماری‌های تنفسی و عفونی دیگر موجب شده تشخیص این بیماری و علائم اولیه آن از دیگر بیماری‌ها سخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرفه یکی از علائم مشترک کرونا و برخی بیماری‌های دیگر است که در موارد ابتلا به کووید-19 ویژگی‌هایی دارد.

بیماری که دچار سرفه، بدن‌درد، ضعف، تب، اختلال بویایی و چشایی شده است احتمالاً به کرونا مبتلا شده است.
سرفه ناشی از بیماری کووید-۱۹ خشک و مداوم است و فرد را دچار تنگی نفس می‌کند.

با پیشروی بیماری در بافت‌های آسیب‌دیده ریه مایع جمع می‌شود و در این شرایط فرد احساس تنگی نفس بیشتری را تجربه می‌کند زیرا بدن قادر به تأمین اکسیژن موردنیاز خود نیست.

سرفه خشک مشابه با آنچه در بیماران مبتلابه کووید-۱۹ مشاهده می‌شود با خلط همراه نیست و معمولاً از قسمت پشت گلو آغاز می‌شود.

همچنین در سرفه خشک مجرای تنفسی باز نمی‌شود و اغلب افراد این سرفه را آزاردهنده توصیف می‌کنند.

انتهای پیام/4145

منبع: آنا

کلیدواژه: سرفه کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۴۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بیش از ۴۰ هزار نفر در رشته علوم آزمایشگاهی فعال هستند. این رشته در ایام کرونا در صف اول مواجهه با ویروس کرونا بود و در سایر مواقع نیز از جمله رشته‌هایی است که در ارتباط مستقیم با عوامل عفونی و ویروسی است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   آقای یار محمدی از جمله افرادی که ۳۲ سال در این رشته کار کرده و همکارانی داشته که در حین کار به علت آلودگی با نمونه ویروسی به هپاتیت مبتلا شده است. آقای یار محمدی در این باره گفت: متاسفانه برخی همکاران ما در این رشته بعلت مواجهه با نمونه‌های ویروسی به ایدز و هپاتیت آلوده شدند و برخی جانشان را از دست دادند. البته پیگیری‌های ما نشان می‌دهد هنوز مصوبه هیات وزیران در سال ۹۵ در خصوص اعمال سختی کار برای رشته آزمایشگاه اجرایی نشده است. محسنی بند پی گفت: باید این مصوبه در بخش خصوصی همچون بخش دولتی شامل حال شاغلین رشته آزمایشگاه شود و رفتار دوگانه‌ای نباید در این دو بخش وجود داشته باشد. از دیگر مشکلات این رشته محدودیت‌هایی است که برای اداامه تحصیل فارغ التحصیلان آن وجود دارد. موضوعی که سال هاست وزارت بهداشت در حال پیگیری آن است حسین درگاهی در این باره گفت: کمیته‌های تخصصی در حال بررسی این موضوع هستند و در صورت نیاز سنجی برای این رشته اجرا میشود. خبر خوب اینکه روز گذشته شورای انقلاب فرهنگی اعلام کرد ۳۰ فروردین در تقویم کشور به نام روز آزمایشگاه ثبت شده است.

دیگر خبرها

  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • ردپای ژنتیک در اختلال وسواس
  • آنتی بیوتیک ها در تسکین سرفه موثر نیستند
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • چرا دچار وسواس می شویم/ بارزترین نشانه‌های وسواس
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • آبله مرغان، بیماری شایع اولین فصل سال است
  • علائم و عوارض بیماری کاوازاکی (فیلم)