Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس پژوهشگاه صنعت نفت از آمادگی این پژوهشگاه برای همکاری دوجانبه با سازمان حفاظت محیط‌ زیست به‌منظور بهره‌گیری از ظرفیت‌های دو طرف برای حل مسائل زیست محیطی کشور خبر داد.
به گزارش شانا به نقل از پژوهشگاه صنعت نفت، جعفر توفیقی گفت: از یک‌ سو ما همواره با مشکلات و موضوع‌های مرتبط با حوزه زیست‌محیطی کشور که جزو چالش‌های بسیار جدی در زمینه آب، هوا و خاک است روبه‌رو هستیم و از سوی دیگر با نقش سازمان حفاظت محیط زیست که در این زمینه نقشی ملی، مهم و حاکمیتی است آشناییم و برای همکاری مشترک با این سازمان آمادگی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مجموعه پردیس انرژی و محیط‌زیست پژوهشگاه صنعت نفت آمادگی خود را برای همکاری با سازمان حفاظت محیط‌زیست اعلام می‌کند و امیدواریم بتوانیم با استفاده از ظرفیت‌های طرفین بخشی از مسائل زیست‌محیطی کشور را به نحو شایسته‌ای حل کنیم.
توفیقی با بیان اینکه سازمان حفاظت محیط‌زیست ایران دارای دیدگاه‌های جدید و بنیادی است، تصریح کرد: اطمینان دارم این سازمان با مدل‌سازی و تدبیر­های خود قادر خواهد بود بخش مهمی از مسائل زیست‌محیطی کشور را حل و چالش‌های موجود را به ارزش افزوده برای کشور تبدیل کند.
وی یادآور شد: پژوهشگاه صنعت نفت، پژوهشگاهی حرفه‌ای است که فعالیت‌های آن باید به توسعه، پیاده‌سازی و اثبات فناوری منجر ­شود. به عبارتی دیگر، در زنجیره فعالیت­‌های دانشگاه­‌ها و پژوهشگاه‌های معمول، پژوهشگاه صنعت نفت همواره در کنار صنعت است که این موضوع می­‌تواند به تسریع روند برنامه­‌های سازمان حفاظت محیط‌ زیست کمک کند.
مسعود تجریشی، معاون محیط‌ زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست ایران در ادامه مهم‌ترین مسئله کشور و وظیفه سازمان محیط‌زیست را پایش آلاینده‌ها دانست و گفت: سال گذشته، این مجموعه برنامه پایش خود را در زمینه آب، هوا، خاک و منطقه عسلویه با همکاری محققان وزارت نفت به سازمان برنامه و بودجه ارائه کرد تا با مبنا قراردادن یک برنامه­‌ریزی اصولی و پایه‌ای، فرصتی فراهم شود که بتوان در مسائل زیست‌محیطی در حوزه پایش، به‌صورت مناسبی فعالیت کنیم.
وی به مصادیق فعالیت‌های سازمان حفاظت محیط زیست اشاره کرد و افزود: استانداردسازی مالچ نفتی و بهبود آن از موضوع‌ها و چالش‌های این سازمان است که سال گذشته با کمک همه دستگاه‌های اجرایی، استاندارد مالچ را تدوین کردیم و به‌عنوان ضوابط دستورعمل‌های فنی سازمان برنامه و بودجه به نتیجه رسید و امیدواریم بتوانیم تحقیقات و مطالعات مناسبی را در زمینه مالچ‌های دوستدار محیط‌زیست انجام دهیم.
معاون محیط‌ زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه به تشکیل سامانه پایش پسماند در سازمان محیط‌ زیست اشاره کرد و گفت: بر اساس این سامانه هر یک از تولیدکنندگان پسماند، موظف‌اند در این سامانه عضو شوند و مقدار تولید خود را مانند لجن‌های نفتی ثبت کنند تا در نهایت بتوانیم گزارش جامعی از پسماندهای تولیدشده در کشور در دست داشته باشیم، چراکه این سازمان با استفاده از داده­‌های این سامانه سعی دارد این مشکلات را به فرصت‌های سرمایه‌گذاری و دانشگاهی و دانش‌بنیان تبدیل کند تا از این طریق بتوان ارزش افزوده‌ای را برای کشور فراهم ساخت.
وی افزود: با استفاده از ظرفیت‌­هایی که در پژوهشگاه صنعت نفت وجود دارد می­‌توان این چالش‌ها را برای کشور به فرصت تبدیل کرد تا نشان دهیم با همکاری متقابل می‌توان مسائل زیست‌محیطی را نه‌تنها مدیریت و برطرف کرد، بلکه به اقتصاد ملی و ایجاد اشتغال نیز کمک کرد.
تجریشی گفت: امیدواریم با همکاری‌های آتی این دو مجموعه بتوانیم این مسائل را عملیاتی کنیم و این سازمان نیز آمادگی هرگونه تعامل و همکاری با دانشگاه‌­ها و مراکز تحقیقاتی را دارد تا بتواند مدل مناسبی را در حوزه محیط‌ زیست برای همه مجموعه‌ها آماده کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست پژوهشگاه صنعت نفت مسائل زیست محیطی زیست محیطی کشور چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۴۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی»

مدیرکل روابط عمومی و امور رسانه سازمان حفاظت محیط زیست گفت: پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی» با ابتکار سازمان حفاظت محیط زیست و با همکاری اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای در کشور راه‌اندازی شد.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، میثم سعیدی با اشاره به راه‌اندازی پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی»، اظهار کرد: با ابتکار عمل سازمان حفاظت محیط زیست و با همکاری وزارت صمت، شهرداری تهران و اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای در کشور راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به اینکه این پویش تا بیست و یکم تیر روز جهانی بدون پلاستیک تداوم خواهد داشت، افزود: این پویش در راستای عملی شدن ماده ۳ آئین‌نامه کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی راه‌اندازی شده است و اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای در پیوستن به این پویش و حتی راه‌اندازی آن با ما هم‌فکری و تبادل نظر داشتند.

مدیر کل روابط عمومی و امور رسانه سازمان حفاظت محیط زیست گفت: شعار سال جاری هفته پاک نیز به دلیل اهمیت مسئله پلاستیک‌ها و نقش بسیار مخرب آن در طبیعت، تهدید تنوع زیستی و آثار زیان بار آن در زندگی بشر، «مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین» انتخاب شده است و این پویش برای دستیابی هر چه سریع‌تر به هدف مهم کاهش مصرف پلاستیک راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به مسئولیت اجتماعی تمام بنگاه‌های اقتصادی درباره کاهش مصرف پلاستیک خاطرنشان کرد: از تمام بنگاه‌های خرد و کلان درخواست می‌کنیم تا برای حفظ سلامت عمومی جامعه مردم و مخاطبان خود را به استفاده هرچه کمتر از کیسه‌های پلاستیکی ترغیب کنند تا آینده روشن‌تری در انتظار محیط زیست کشورمان باشد.

کد خبر 746877

دیگر خبرها

  • همایش پاکسازی محیط زیست در ملارد برگزار شد
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان عوارض آلایندگی کجا هزینه شد؟/اجرای پروژه محیط زیستی که ٣٠ سال طول کشید؟
  • پسماند معضل استان‌های زاگرس نشین
  • استفاده از پهپاد برای پایش‌تالاب‌ها
  • ٢۵ خودروی عملیاتی محیط‌بانی رونمایی شد
  • نظارت بر ٣ هزار و ١٨٦ درخواست انتقال پسماند صنعتی و ویژه در کشور
  • طرح پتروشیمی «میانکاله» دیگر وجود ندارد
  • راه‌اندازی پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی»
  • اجرای طرح از رده خارج کردن خودروهای فرسوده در سال جاری
  • مجمع خیران مشارکتی طرح‌های محیط زیستی در ۳۱ استان کشور تشکیل می‌شود