Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان در پاسخ به انتقادات مطرح شده در خصوص آلوده‌شدن تمام بیمارستان‌های زنجان به کرونا گفت: با رعایت موارد بهداشتی و ایزوله کردن بخشی از طبقات بیمارستان‌ها را به بیماران کرونایی اختصاص دادیم. - اخبار استانها -

علیرضا آرمانی‌کیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در زنجان، به اختصاص تمام بیمارستان‌های زنجان به بیماران کرونایی اشاره کرد و اظهار داشت: در سال گذشته بلافاصله پس از شیوع ویروس کرونا، وزارت بهداشت در دستورالعملی به تمام استان‌ها اعلام کرد که فقط یک بیمارستان را برای بستری بیماران کرونایی اختصاص دهید و زنجان هم در مرحله  نخست بیمارستان ولیعصر(عج) را به این کار اختصاص داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وقتی بیمارستان ولیعصر(عج) به بیماران کرونایی اختصاص یافت همه بیماران و حتی کسانی که کرونای بدون علائم داشتند ناگزیر شدند برای مداوا به دیگر بیمارستان‌های مهم زنجان همچون بیمارستان آیت‌الله موسوی(ره) و امام حسین(ع) مراجعه کنند که همین تجمع و شلوغی در این بیمارستان‌ها سبب شیوع چند برابری ویروس کرونا شد.

روند صعودی کرونا در استان زنجان / 100 نفر از ‌پرستاران به بیماری کرونا مبتلا شده‌اندسخنگوی وزارت بهداشت: کرونا هیچ داروی خاصی ندارد/ تنها راه مقابله "پیشگیری" است/ مردم به کمک کادر درمان بیایندگزارش| کولاک کرونا در تب بی‌توجهی‌ها / 85 درصد مردم زنجان مستعد ابتلا به کرونا هستند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه به مرور زمان به این نتیجه رسیدیم که تفکیک کردن بیمارستان‌ها کار درستی نیست، تصریح کرد:  حدود 85 درصد بیماران کرونایی بدون علائم هستند و ممکن است در هر بیمارستانی و در هر بخشی حضور داشته باشند. دقیقا به خاطر همین موضوع بود که آلوده شدن کادر درمان در بیمارستان‌های دیگر سه برابر بیمارستان ولیعصر(عج) شد.

وی تصریح کرد: وقتی متوجه شدیم که ویروس کرونا فعلا ماندنی است و چاره‌ای جز زندگی کردن با این ویروس منحوس نداریم تصمیم گرفتیم که تمام بیمارستان‌ها بیماران کرونایی را همچون سایر بیماران پذیرش کنند و از ظرفیت تمام بیمارستان‌ها برای غلبه به بیماری کرونا استفاده کنیم.

آرمانی‌کیان گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته مقرر شد تمام بیمارستان‌های دولتی و حتی بیمارستان خصوصی بهمن بخشی از محیط خود را به بیماران کرونایی اختصاص دهند تا با تمام توان نسبت به مداوای بیماران کرونایی مقابله کنیم.

وی با ابراز تاسف از اینکه برخی‌ها با شایعه‌سازی دروغ عنوان کرده‌اند که تمام بیمارستان‌ها آلوده به کرونا هستند و مادران باردار و سایر بیماران نمی‌توانند به بیمارستان‌های زنجان مراجعه کنند، خاطرنشان کرد: بیمارستان‌های مهم زنجان فقط بخشی از محیط خود را به بیماران کرونایی اختصاص دادند و از این بابت هیچ مشکلی وجود ندارد و سایر بیماران می‌توانند همچون گذشته به‌راحتی به بیمارستان‌ها مراجعه کنند.

این مسئول همچنین در پاسخ به ترس مادران باردار برای زایمان در بیمارستان‌ها گفت: کلینیک‌های فعال در سطح استان مجوز قانونی مبنی بر انجام جراحی‌های زایمان را ندارند چرا که امکانات وسیع برای ریکاوری در شرایط حساس را ندارند و بنابراین کلینیک‌های خصوصی اصلا مناسب این کار نیستند و انجام این عمل ریسک بالایی دارد و شاید هم پیگرد قانونی برای کلینیک داشته باشد. توصیه ما به مادران باردار این است که بدون ترس و استرس همچون دوران قبل از کرونا به بیمارستان‌های زنجان مراجعه کنند.

انتهای پیام/ش

R7707/P/S6,59/CT1 بیشتر بخوانید... سخنگوی وزارت بهداشت: کرونا هیچ داروی خاصی ندارد/ تنها راه مقابله "پیشگیری" است/ مردم به کمک کادر درمان بیایند

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیماران کرونایی اختصاص بیمارستان های زنجان تمام بیمارستان ها مراجعه کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۴۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش بیش از ۱۱ هزار بیمار در بیمارستان قلب الزهرا (س) در شیراز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس ،دکتر حجت الله روستا گفت: از مجموع یازده هزار و ۲۰۶ خدمت ارائه شده به بیماران در این مرکز درمانی، هفت هزار و ۳۱۶ خدمت مربوط به بیماران سرپایی و سه هزار و ۸۹۰ خدمت نیز مربوط به بیماران بستری بوده است.

او تعداد مراجعه کنندگان بخش اتفاقات بزرگسال در این بازه زمانی را هزار و ۵۳۲ بیمار و اتفاقات اطفال را ۶۳۱ بیمار عنوان کرد و افزود: همچنین ۱۲۶ بیمار به دلیل نیاز به خدمات درمانی تکمیلی، بستری شدند.

رئیس بیمارستان قلب الزهرا (س)، تعداد عمل جراحی قلب باز انجام شده در این بیمارستان را در این بازه زمانی، ۶ مورد و تعداد آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی انجام شده را ۱۱۲ مورد اعلام کرد.

به گفته دکتر روستا، بیمارستان قلب الزهرا (س)، یک بیمارستان عمومی، تخصصی و فوق تخصصی اســت که به صورت میانگین ماهانه حدود ۸۰ هزار خدمت به بیماران سرپایی و ۳۰ هزار خدمت به بیماران بستری ارائه می‌دهد.

او اظهار کرد: بیمارستان قلب الزهرا (س) هم اکنون دارای ۲۳۸ تخت، ۱۰ بخش بستری و ۱۳ واحد پاراکلینیک بوده و ۶۱ پزشک متخصص و فوق تخصص درمانی و هیات علمی، ۴۳ پزشک عمومی و دیگر اعضای کادر درمان و اداری، در این بیمارستان به ارائه خدمت می‌پردازند.

دیگر خبرها

  • پذیرش بیش از ۱۱ هزار بیمار در بیمارستان قلب الزهرا (س) در شیراز
  • پذیرش بیش از ۱۱ هزار بیمار در بیمارستان قلب الزهرا (س)
  • ارائه بیش از ۱۱ هزار خدمت درمانی در بیمارستان قلب الزهرا (س) شیراز
  • عکس هایی جالب از شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا / تاریخ تکرار شد!
  • وضعیت همراهان بیماران بستری در مراکز درمانی تعیین تکلیف شود
  • وضعیت همراهان بیمار بستری در مراکز درمانی تعیین تکلیف شود
  • نامه معاون دادستان کل برای تعیین تکلیف وضعیت همراهان بیمار
  • نامه معاون دادستان کل برای تعیین تکلیف وضعیت همراهان بیمار بستری در مراکز درمانی
  • وضعیت همراهان بیماران بستری را تعیین تکلیف کنید
  • نامه معاون دادستان کل به وزیر بهداشت برای تعیین تکلیف وضعیت همراهان بیمار بستری در مراکز درمانی