Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@08:41:55 GMT

عکاسان خوزستانی در «نمایشگاه اسناد زندگی ۲»

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۲۵۱۰۲

عکاسان خوزستانی در «نمایشگاه اسناد زندگی ۲»

ایسنا/خوزستان عکس‌هایی از شش عکاس خوزستانی در «نمایشگاه گروهی عکس اسناد زندگی ۲» به نمایش در می‌آیند.

 در این نمایشگاه عکس‌هایی از محمدباقر عسکرپور، امین نظری، علی سراج، مهران سبزقبایی، امیر عبیداوی و مهدی قنواتی در معرض تماشا قرار می‌گیرند.

پس از گذشت چندین ماه محدودیت در برگزاری نمایشگاه‌ها و تعطیلی گالری‌ها به دلیل شیوع ویروس کرونا، «گالری نگاه» نخستین نمایشگاه عمومی خود را در سال ۹۹ برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، این نمایشگاه که در ادامه نمایشگاه گروهی عکس مستند «اسناد زندگی» برگزار می‌شود، در حقیقت بازنمایی همان ایده نمایشگاه «اسناد زندگی» است که در سال گذشته به کیوریتوری نازلی عباسی با هدف آوردن عکس مستند به گالری‌ها و ارتباط آن با مخاطبان در گالری نگاه برگزار شده بود.  

گردآورنده نمایشگاه این بار لحظاتی از زندگی را از نگاه ۲۵ عکاس از نسل‌های مختلف و غالبا جوان و مستعد به ما نشان می‌دهد. افتتاحیه این نمایشگاه روز جمعه، ۲۰ تیرماه به صورت بازدید عمومی و با حفظ پروتکل‌های بهداشتی در گالری نگاه برپا می‌شود.

عکس‌های این نمایشگاه، عکس‌های مستندی هستند که هر کدام لحظه‌ای از زندگی را در کسری از ثانیه نمایش می‌دهند. این عکس‌ها همانند عکس‌های مستند دیگر، اسناد مصور تاریخ زیستی و اجتماعی ما هستند که در آینده نقش بارزی در مطالعات مردم‌شناسانه و جامعه‌شناسی خواهند داشت. این عکس‌ها زندگی را به صورت جهان‌شمول و در کشورهای مختلف نمایش می‌دهند.

نمایشگاه «اسناد زندگی ۲» شامل ۳۴ فریم عکس رنگی و سیاه سفید در ژانر عکاسی مستند است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری نمایشگاه عکس خوزستان اسناد زندگی عکس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۵۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار مکرمه قنبری به نمایش درمی‌آید/ قصه‌هایی از دری‌کنده

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی نمایشگاه، مجموعه‌ای از آثار زنده‌یاد مکرمه قنبری معروف به ننه مکرمه شامل آثاری از دوره‌های مختلف کاری وی در نمایشگاهی تحت عنوان «قصه‌های دری‌کنده» در گالری سهراب به نمایش درخواهد آمد.

این نمایشگاه با همکاری خانه موزه مکرمه برگزار خواهد شد که در آن ۳۱ اثر روی دیوار خواهد رفت. همزمان با افتتاح این نمایشگاه مستندی از مکرمه به کارگردانی ابراهیم مختاری، با عنوان «مکرمه، خاطرات و رؤیاها» که در سال ۱۳۷۶ ساخته شده نیز نمایش داده خواهد شد.

استیتمنت نمایشگاه «قصه های دری‌کنده» رونوشتی از زنده‌یاد احمدرضا دالوند است که در مورد مکرمه نوشته شده است.

در استیتمنت این نمایشگاه آمده است: «مکرمه قنبری، نماینده فارغ البالی و رهایی ایماژهای هنرمندانه در زمانه ماست. او از پس تحمل رنج های بسیار به چنان خلوصی رسیده بود که می‌خواست در هذیان لذت بخش خلاقیت بی وقفه اش ما را نیز سهیم سازد.»

همچنین شهاب شاه‌پرویزی نویسنده و منتقد هنری در مورد مکرمه در چند سطر برای این نمایشگاه نوشته است: «آثاری که قصه یک دنیاست. دنیایی رنگارنگ. رنگارنگی کوچک که سروته‌اش به قدر روستای دری‌کنده بود. کوچکی که در ساحت تصویرگرایانه‌ مکرمه قنبری حامل قصه‌هایی عمیق است. قصه‌هایی فولکلور از ستیزه‌گران و ستیزه‌پذیرانِ ناچار. ستیزه‌ جهانی جبار با زنی تنها. زنی تنها و غریب در احاطه‌ی دیوچهره‌گان و اژدهارویان. آثار مکرمه در رنگ‌های روشن، در ساده‌گی طرح‌های بداهه و فیگورهای سوررئال؛ قصه‌ دردهایی است فراموش نشده. فراموش نشده‌هایی فراتر از مرزهای دری‌کنده، فراتر از مرزهای قراردادی، فراتر از مرزهای جنسیتی و حتی من و تو. مکرمه، نقاش درد تنهایی، غریبه‌گی و سردرگمی است؛ همان درد مشترک آدمی. شاعری که قلم‌مو را جایگزین قلم کرد.»

مکرمه قنبری معروف به ننه مکرمه متولد ۱۳۰۷ در دری‌کنده بابل، نقاش سبک پست مدرنیسم مازندرانی است که به خاطر نقاشی‌هایش به شهرت جهانی رسید. نقاشی‌های وی موجب شد تا به‌عنوان بانوی سال نقاش در سال ۲۰۰۱ توسط دوازدهمین کنفرانس ایران‌شناسی در دانشگاه دولتی سوئد، معرفی شود. مکرمه که تحصیلات دانشگاهی و سواد خواندن و نوشتن نداشت و دوره علمی نیز نگذرانده بود، در سن ۶۷ سالگی به‌خاطر فروخته شدن گاو محبوبش افسرده شد و برای رهایی از اندوه، به نقاشی پناه برد. او آنچه را که در دل داشت، روی دیوارهای خانه‌اش جان بخشید. خانه کوچک ۲۰۰ متری او در روستا امروزه به موزه ننه مکرمه تبدیل شده است و از آثار ملی ایران و جاهای دیدنی بابل به شمار می‌آید.

این نمایشگاه از هفتم اردیبهشت آغاز و تا هفدهم اردیبهشت در گالری سهراب به آدرس خیابان سمیه، بین مفتح و رامسر، پلاک ۱۴۲ برقرار است.

کد خبر 6086772

دیگر خبرها

  • حمید سهیلی خود را سرباز سینما می‌دانست/ آثار سهیلی اسناد تاریخی معتبری است
  • آثار مکرمه قنبری به نمایش درمی‌آید/ قصه‌هایی از دری‌کنده
  • «امروزِ دیروز» به آرتیبشن رسید/ پرسش از نقاشی یا عکاسی؟
  • «قصه‌هایی از دری‌کنده» نمایش آثار مکرمه قنبری در گالری سهراب
  • «نویزآف» در گالری بام
  • خانه‌های دین و زندگی نقطه وحدت است
  • نمایش «ملودی» در جشنواره انیمیشن «ورونژ»
  • «سفر آخر» افتتاح شد/ عکس‌هایی از لحظات پایانی زندگی شهید آوینی
  • ۸۰ درصد از اراضی موقوفه تثبیت و مستند سازی شده است
  • «لی لی عامری» سازه‌های نامرعی می‌سازد