Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» گزارش حسین مدرس خیابانی، سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در مورد عملکرد آن وزارتخانه در سال جهش تولید در دستور کار مجلس قرار گرفت.

طاهری در صحن مجلس گفت: واقعا کنترلی در بازار مشاهد نمی‌شود و هر کالایی ممکن است ۵ الی ۶ قیمت داشته باشد.

وی بیان داشت: واقعا نظارتی در بازار مشاهده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کالایی که ۱۰۰ درصد تولید داخل است هم با افزایش قیمت روبه رواست.

نظری در صحن مجلس گفت: به دلیل ضعف برنامه ریزی از سوی وزرات صمت و وزرات خارجه داریم به سمت وابستگی به کشورها حرکت می کنیم. قیمت کالاها ساعت به ساعت بالا می رود.

این نماینده مردم گفت: آقای روحانی اگر معیشت مردم برای شما مهم است چرا دلیل عزل رحمانی را مطرح نمی‌کنید و چرا وزیر جدید به صحن مجلس معرفی نمی‌شود. شما به جای قیمت مرغ و تخم مرغ درمورد ماست  گزارش می‌دهید. چرا درباره شکست خودروسازی گزارش نمی دهید. بازرا لوازم خانگی عملا از دست شما خارج شده و یخچال به قیمت پراید به فروش می رسد.

متفکر آزاددر صحن مجلس گفت: آیا ما در حال تست کردند آستانه تحمل مردم هستیم. رییس جمهور در سال ۹۲ گفتند که ۳۰ درصد مشکلات مردم مربوط به تحریم است و ۷۰ درصد برای سومدیریت است. درحال حاضر سو مدیرت در کشور احساس می‌شود.


وی بیان داشت: ما بسیاری از قوانین را در امور اقتصادی داریم، اما نظارت خوبی وجود ندارد. دولت اگر پاسخگو نیست ما آن را پاسخگو می‌کنیم. در حال حاضر صادرات قیر به گرجستان متوقف است، چه کسی باید در این زمینه پاسخگو باشد.

روح الامینی در صحن مجلس گفت: وزرات صمت باید بگوید در زمینه سیاست های مربوط به بازارهای مشترک چقدر موفق بوده است؟ چرا گزارش شفافی از عملکرد بازگشت ۴.۸ دهم میلیارد اعلام نمی‌شود چرا مشخص نمی شود که گیرنددگان ارزها چه کسانی بودند؟ چرا نهادهای دامی افزایش پیدا کرده است در حالی که انبارها در بندر امام روی آب است. چرا با امینت غذایی مردم بازی می کنیم؟

این نماینده مجلس بیان داشت: حمایت ویترینی از تولید داخل جوابگو نیست و باید انقلابی به اقتصاد مقاومتی عمل کنیم.

علی اکبر کریمی در صحن مجلس گفت: تولید در کشور گرفتار مشکلات زیادی است. امروز فعالیت‌های سوداگرایانه رقیب تولید است و باید با مالیات ها از این مسئله جلوگیری کنیم. واحدهای بزرگ صنعتی درحال حاضر مشکلاتی دارند اما مشکلاتشان حل نمی شود. کنترل بازار متاسفانه در طی سالهای گذشته تضعیف شده و نابود شده است. مردم می گویند بازار رها است.

این نماینده مجلس گفت: باید سازوکار مجددی برای کنترل بازار ایجاد شود. تاخیر در معرفی وزیر صمت به هیچ وجه قابل پذیرش نیست. انتظار داریم هرچه سریعتر وزیر صمت اعلام شود.

تکمیل می‌شود ...

منبع: نماینده

کلیدواژه: روح الامینی طاهری علی اکبر کریمی صحن مجلس گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۵۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی پرونده «صندوق پس انداز کارکنان راه آهن جمهوری اسلامی ایران» با ۷ هزار شاکی

مرکز وکلای قوه قضاییه اعلام کرد: رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی یکی از برنامه‌های جدی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در راستای خدمت رسانی به مردم و تحقق اصل حقوق عامه در سند تحول قضایی است.

به گزارش ایسنا، طی سال های گذشته مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه با ارتباط گیری مستقیم با مردم در قالب طرح «وکلا در مساجد» و رسیدگی به مشکلات حقوقی آنها با حضور در مرکز ملاقات مردمی قوه قضائیه؛ با پرونده‌هایی در سطح کشوری و کثیرالشاکی مواجه شد که بعضاً بیش از چند هزار نفر و چندین وزارتخانه و نهاد و سازمان رسمی در آن درگیر بوده‌اند.

درهمین راستا بنابر دستور حسن عبدلیان پور ریاست مرکز، جلسات تخصصی با حضور وکلا و کارشناسان زبده و نخبه مرکز برای رسیدگی به این پرونده‌های کثیرالشاکی برگزار و روند حقوقی و آرای صادره در این پرونده‌ها مورد بازخوانی و راهکارهای قانونی و راهنمایی‌های حقوقی به نمایندگان شکات ارائه می گردد.

دریکی از این پرونده‌های کثیرالشاکی با توجه به پیچیدگی‌های حقوقی و صدور آرای متعدد، که مربوط به اعضای «صندوق پس انداز کارکنان راه آهن جمهوری اسلامی» با بیش از ۷ هزار نفر عضو است، تاکنون چند نشست تخصصی برگزار و در هر نوبت وکلای تخصصی و کارشناسان مربوطه اوراق پرونده را بررسی و راهکارهای لازم را برای پیشبرد مسیر حقوقی و رضایت مردم در راستای قانون را در دستور کار قرار دادند.

بر اساس گزارش مرکز وکلای قوه قضاییه، رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی یکی از برنامه‌های جدی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در راستای خدمت رسانی به مردم و تحقق اصل حقوق عامه در سند تحول قضایی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • بررسی پرونده «صندوق پس انداز کارکنان راه آهن جمهوری اسلامی ایران» با ۷ هزار شاکی
  • توسلی: رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت را پیگیری می‌کند + فیلم
  • توسلی : رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت در زمینه خودرو را پیگیری می‌کند + فیلم
  • قیمت یک جرعه آب خنک در تهران قدیم
  • وزیر صمت: در مورد قیمت پژو پارس، شورای رقابت مسؤول است
  • ۸۰ هزار عضو داریم/با انبوهی از شکایت‌ها مواجهیم
  • با ۸۰ هزار عضو ۷۰۰ شکایت در ماه داریم
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی / احتمال اصلاح نرخ دلار
  • عضو اتاق بازرگانی: بانک مرکزی مسئول قیمت نهایی کالاها نیست