Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-25@01:01:28 GMT

منافع اکولوژیک اصفهان بر درآمدهای مادی ارجح شود

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۲۵۸۱۱

منافع اکولوژیک اصفهان بر درآمدهای مادی ارجح شود

رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و عمران شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: صحبت‌هایی مبنی بر تفکیک و ساخت مجتمع‌های مسکونی با حداقل پنج طبقه در پهنه مجاور کارخانه لوله مطرح شده که از شهردار اصفهان می‌خواهم بخش اکولوژی آن را جدی بگیرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، شیرین طغیانی امروز (یکشنبه) در یکصد و بیست و نهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: چندی قبل در صحن علنی شورای شهر در خصوص تعیین تکلیف گستره‌های ویژه در طرح تفضیلی شهر اصفهان تذکر داده شد اما در کنار این پهنه‌ها بخش‌هایی در برخی مناطق شهری وجود دارند که مستعد ایجاد طرح‌های گردشگری برای ارتقای کیفیت اکولوژیک شهر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در مجاورت کارخانه لوله یکی از پهنه‌های مهم شهری با کاربری مراتع و جنگل کاری و با مساحت ۲۸ هکتار وجود دارد که متعلق به اداره آب منطقه‌ای و شرکت آب و فاضلاب بوده و از یکسو به پارک کوهستانی قائمیه و از طرف دیگر در مجاورت دو کوه دنبه و قائمیه قرار دارد.

رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و عمران شورای اسلامی شهر اصفهان، با بیان اینکه صحبت‌هایی مبنی بر تفکیک و ساخت مجتمع‌های مسکونی با حداقل پنج طبقه در این پهنه مطرح است، تصریح کرد: شهر اصفهان نیازمند مکان‌هایی مانند صفه با ارزشمندی اکولوژی و گردشگری است که این پهنه با قابلیت بسیار زیادی که دارد می‌تواند به خوبی این نقش را ایفا کند.

وی اضافه کرد: قسمت شرقی پهنه با مساحت هشت هکتار درخت کاری و جنگل کاری و نیز قسمت غربی با مساحت ۱۸ هکتار پارک طبیعی و کوهستانی، ظرفیت بی‌نظیری را برای شهر اصفهان ایجاد کرده است.

طغیانی خاطرنشان کرد: فرایند تفکیک شاید برای شهرداری درآمدزا باشد اما شایسته است درآمد درازمدت اکولوژیک این پهنه بر درآمد کوتاه مدت تغییر کاربری و تفکیک اراضی ترجیح داده شود بنابراین از رئیس شورای شهر و شهردار اصفهان می‌خواهم بخش اکولوژی آن را جدی بگیرند.

پس از سخنان طغیانی در صحن علنی شورا، مهدی مزروعی، سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: موضوع مطرح شده در نطق رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و عمران، با همراهی فریده روشن، مهدی مزروعی، کورش محمدی و پورمحمد شریعتی‌نیا، در قالب تذکر کتبی پنج عضو شورای شهر به شهردار اصفهان مطرح می‌شود.

کد خبر 432090

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تفکیک زمین کوه صفه اصفهان شورای شهر اصفهان تذکر به شهردار شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای اسلامی شهر اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۵۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستا‌های حاشیه شیراز مظلوم‌ترین روستا‌های فارس هستند

رئیس شورای اسلامی شهرستان شیراز، مظلوم‌ترین روستا‌های سراسر استان فارس را روستا‌های حاشیه مرکز استان دانست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محمدتقی تذرویی به بیان شرح وظایف و حدود اختیارات این شورا پرداخت و گفت: قانون‌گذار 32 شرح وظیفه برای این شورا تعریف کرده است که به جز مساله انتخاب شهردار، شامل همان وظایفی است که برای شورای اسلامی شهر تعریف شده است.

وی با بیان اینکه شورای شهرستان هیچ‌گونه بازوی اجرایی، بودجه و امکاناتی ندارد، افزود: شورای شهرستان قدرتی دارد که شاید شورای شهر نداشته باشد. شورای شهرستان در پشتیبانی از بخش‌ها، شهر‌ها و روستا‌های حوزه استحفاظی، نقشی دارد که این نقش باید توسط مدیران دستگاه‌های مختلف مورد توجه قرار بگیرد. 

رئیس شورای اسلامی شهرستان شیراز با بیان اینکه شهرستان شیراز شامل سه بخش مرکزی، ارژن و سیاخ دارنگون است که چهار شهر شیراز، صدرا، داریون و خان زنیان را زیر پوشش دارد، گفت: شورای اسلامی شهرستان شیراز دارای 8 عضو است که از هر بخش یک عضو، از هر شهر یک عضو در آن حضور دارند و فقط شهر شیراز به واسطه جمعیتی که دارد، دارای 2 عضو در این شورا است. 

وی با بیان اینکه یکی از وظایف شورای شهرستان، ارتباط گرفتن برای حل مشکلات است، گفت: یکی دیگر از کار‌های موثری که شورای شهرستان می‌تواند انجام دهد، ارائه پیشنهاد به شهردارها، فرمانداران و شورای عالی استان است.

وی قدرت شورای عالی استان‌ها را معادل قدرت 5 وزیر توصیف کرد که می‌توانند پیشنهاد یا لایحه به مجلس ارائه بدهند.

رئیس شورای اسلامی شهرستان شیراز افزود: در سه سال گذشته توانستیم یک کرسی و جایگاه در شورای اداری شهرستان باز کنیم و حالا در برخی سازمان‌ها صاحب‌نظر هستیم و در هیئت نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری نیز عضویت داریم. 

تذرویی با بیان اینکه 134 روستا در شهرستان شیراز قرار دارند و عضو شورا هستند، گفت: در سه ماه گذشته، کمیته پیگیری کمیته دستورات استاندار تشکیل شده است تا مواردی که به وجود می‌آید را با مدیران کل مطرح کرده و پیگیری کنیم.

وی مظلوم‌ترین روستا‌های سراسر استان فارس را روستا‌های نزدیک به مرکز استان دانست و گفت: یکی از مشکلات، جمعیت رو به رشد روستا‌های نزدیک شهر شیراز است که دردسر‌هایی را برای دهیاری‌ها و مجموعه شورای روستا به‌وجود می‌آورد، از جمله اینکه به دلیل ثابت بودن سهمیه آرد، مشکل کمبود نان به‌وجود می‌آید.

رئیس شورای اسلامی شهرستان شیراز با بیان اینکه وضعیت طرح هادی نیاز به گسترش دارد، اما هنوز اتفاق نیفتاده است، گفت: جمعیت درون روستا مجبور است خارج از طرح هادی به ساخت‌و‌ساز ادامه دهد که این خودش تخلف محسوب می‌شود. ضمن اینکه سرشماری نفوس و مسکن هنوز به روز نشده است و این هم یکی دیگر از مشکلات محسوب می‌شود.

وی به تعداد بسیار زیاد باغ شهری‌ها در مجموعه شهرستان اشاره کرد و گفت: این مسئله هم مشکلات زیادی را در زمینه‌های مختلف ایجاد می‌کند که ما در شورا درخواست کردیم از این باغ شهری‌ها عوارض گرفته شود تا شهرداری بتواند خدمات بهتری را در این مناطق ارائه دهد افزایش بیش از حد حضور اتباع بیگانه در برخی بخش‌هایی مثل خان زنیان و ارژن و همچنین عدم برخورداری شهر صدرا از یک آرامستان، از جمله دیگر مشکلاتی بود که توسط رئیس شورا عنوان شد.

سید ابراهیم حسینی رئیس شورای شهر شیراز نیز با بیان اینکه شورای شهرستان در گذشته چنین جایگاهی نداشت، اما حالا احیا شده است، گفت: مکاتبات و جلسات متعددی برگزار شد تا وضعیت شورای شهرستان نسبت به قبل بهتر شود و مدیران شهرستان حالا احساس می‌کنند که باید خود را با شورای شهرستان هماهنگ کنند.

وی در پایان گفت: در دو سال اخیر وحدت خوبی بین اعضای شورای شهرستان بوجود آمده است.

یادآور می‌شود، در شهرستان شیراز علاوه بر 4 شهر و 3 بخش، 12 دهستان و 134 روستا نیز وجود دارد.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • مونوریل قم پس از ۱۰ سال وقفه از سر گرفته می‌شود
  • رساندن منافع موقوفات به ۲۰ همت در سال دور از دسترس نیست
  • روستا‌های حاشیه شیراز مظلوم‌ترین روستا‌های فارس هستند
  • ‌نمی‌توان برای اتفاق اصفهان عنوان «حمله» را به کار برد
  • اجرای طرح نور تأمین کننده منافع زن و خانواده است
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: برای اتفاق اصفهان نمی‌توان عنوان «حمله» را به کار برد/ اردن باید پاسخگو باشد/ در دفاع از منافع ملی با هیچ کشوری تعارف نداریم
  • حقوق شهر اصفهان در بازگشایی‌های زاینده‌رود محقق نشده است
  • اصل کار شورای هماهنگی اجرای مراسم بر مبنای حکومت است
  • بشار اسد: برای آمریکا فقط منافع مهم است و هیچ شریکی ندارد
  • تحقیقات مسئله‌محور در مسیر موفقیت/ امیدها به رشد درآمدهای غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد آباده افزایش یافت