Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- در شرایط اقتصادی امروز و مشکلات جوانان برای ازدواج کمک‌های مردم نیکوکار مسیر رفتن ۳۰ نوعروس را به خانه بخت هموار کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، تهیه جهیزیه برای بسیاری از خانواده‌ها که دختر و پسر دم بخت دارند، این روزها به یک دغدغه اساسی تبدیل‌شده است؛ چرا که تورم و نوسانات اقتصادی موجب گرانی بسیاری از کالاهای خرد و کلانی شده است که خانواده‌ها باید آن را به‌عنوان جهیزیه به فرزندان خود بدهند تا راهی خانه بخت شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید در اقوام و آشنایان و‌ همسایگان خود دیده‌اید؛ بسیاری از زوج‌های جوانی که به دلیل مهیا نبودن شرایط برای تشکیل یک زندگی «ساده و به دور از هرگونه تجملات» هرروز تاریخ عروسی‌شان را به عقب موکول می‌کنند تا بتوانند حداقل لوازم اساسی و اولیه یک زندگی مشترک را فراهم کنند.

هستند مؤسسات خیریه، خیران و مردم نوع‌دوستی که دغدغه‌ای به‌جز کمک به زوج‌های جوان ندارند و با مشارکت در این امر خداپسندانه به یاری این خانواده‌ها شتافته‌اند.

یکی از مؤسسات خیریه که چند سالی است در استان سمنان راه‌اندازی شده است  تلاش کرده تا گرهی از مشکلات مردم نیازمند به کمک باز شود.

کمک به ترویج ازدواج آسان در مؤسسه خیریه پیگیری می‌شود

لیلا رئیسیان مسئول استانی یک مؤسسه خیریه در سمنان گفت: یکی از اقدامات و برنامه‌های این بنیاد کمک به ترویج ازدواج آسان با تهیه جهیزیه برای نوعروسان است.

 وی گفت: اهدای جهیزیه در طول سال به نوعروسانی که نیازمندی آن‌ها پس از بررسی و تحقیقات لازم از سوی محققان این بنیاد خیریه تائید شده باشد، در سه مرحله انجام می‌شود.

یاسوج| نگرانی اهالی نجف آباد از اجرای ناقص یک پروژه عمران شهری+عکسمجلس یازدهم هرچه سریع‌تر در رفع گرانی و تورم کمرشکن نقش‌آفرینی کنددولت باید درباره علت گرانی ها پاسخگو باشد/سوء مدیریت باعث گرانی هاست نه تحریم

این مسئول مؤسسه خیریهدر استان سمنان افزود: خوشبختانه با کمک خیران توانستیم در گام نخست هم‌زمان با میلاد امام رضا (ع) برای 30 نوعروس جهیزیه تهیه کنیم.

رئیسیان ارزش ریالی هر یک جهیزیه را 10 میلیون تومان شامل گاز، فرش، پتو، اتو، سرویس قابلمه، سرویس ظرف، لباسشویی، جاروبرقی و کتری و قوری عنوان کرد.

ازدواج در شرایط اقتصادی امروز بسیار سخت است

یکی از شهروندان سمنانی با بیان اینکه ازدواج در شرایط اقتصادی امروز بسیار سخت است گفت: بسیاری از مردم ایران توان خرید جهیزیه را ندارند و این امر سبب شده گاه گرفتن مراسم عروسی مدت‌ها عقب بیافتد.

وی با بیان اینکه باید مسئولان برای رفع مشکلات اقتصادی و گرانی که امروز گریبان مردم را گرفته است فکری کنند تصریح کرد: شرایط سخت اقتصادی کشور یکی از دلایل بالا رفتن سن ازدواج نیز است چرا که در این گرانی سرسام‌آور هیچ جوانی جرئت تشکیل زندگی مشترک را ندارد.

این شهروند سمنانی  گفت: همواره خیرانی هستند که به فکر مشکلات مردم بوده و از طرق مختلف به دنبال گره‌گشایی از مشکلات مردم هستند؛ اما نیاز است در این زمینه مسئولان بیشتر به فکر باشند.

مهار تورم و کنترل اوضاع اقتصادی از سوی مسئولان امر تنها راهکار حل مشکلات اقتصادی است که گریبان مردم را گرفته است و مشکلات فراوانی را به بار آورده است و اگر چنین نشود این قصه واقعی و تلخ هرروز تلخ‌تر و پر غصه‌تر می‌شود.

گزارش از محترم امامی

انتهای پیام/363/ ع

R41366/P/S6,64/CT6 بیشتر بخوانید... گزارش| نبرد نابرابر گرانی و دخل خانواده‌های کرمانشاهی؛ وقتی برخی اصناف ساز خود را می‌زنند عضو هیئت رئیسه مجلس : گرانی ها توجیه اقتصادی ندارد/دولت پاسخگو باشد مردم لرستان با وجود ظرفیت‌های مختلف در استان از نرخ بالای بیکاری و گرانی مسکن رنج می‌برند

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۵۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاقبت فرار از خانه به‌عشق خواستگار شیشه‌ای

آیا ازدواج با یک فرد معتاد که هردوی‌مان عاشق یکدیگر هستیم، اشتباه است؟ اگر قول داد ترک کند، چی؟ می‌شود به او اعتماد و با او ازدواج کرد؟ می‌خواهم با او ازدواج کنم تا به همه ثابت شود که به‌خاطر من ترک می‌کند، اشتباه است؟ و .... اینها سوالاتی است که ذهن برخی از مخاطبان را به خود مشغول می‌کند و برخی هم مانند ماجرای پربازدید اخیر با عنوان «پشیمانی زنی که به‌خاطر عشقش از خانه فرار کرد» گا‌ها با تایید گزاره آخر، چشمان خود را به روی حقایق می‌بندند و تصمیم خود را بدون در نظر گرفتن پیامد‌های آن عملی می‌کنند. در ادامه، بخشی از صحبت‌های این خانم را خواهید خواند و نکاتی از منظر روان‌شناسی مطرح می‌شود که باید همه دختر‌ها و پسر‌های دم‌بخت مورد توجه قرار دهند.

همه مخالف این ازدواج بودند

زنی که بعد از ۱۲سال زندگی مشترک به بن‌بست رسیده است، درباره دلیل درخواست طلاق توضیح می‌هد: «۱۲ سال قبل عاشق فرهاد شدم و در حالی که همه مخالف بودند تصمیم به ازدواج گرفتم و با او ازدواج کردم و حالا می‌خواهم طلاق بگیرم. فرهاد به شیشه اعتیاد دارد. فکر می‌کردم می‌توانم کاری کنم که زندگی او عوض شود و آن‌قدر من را دوست داشته باشد که بتواند اعتیادش را ترک کند، اما اشتباه می‌کردم. پدرم قبل از ازدواج‌مان فهمید که معتاد است، به همین دلیل هم مخالف بود. البته آن زمان اعتیادش جدی نبود و تفننی می‌کشید، اما پدرم متوجه شده بود و به‌شدت با ازدواج من مخالف بود؛ بنابراین از خانه فرار کردم. با فرهاد رفتیم شمال و بعد پدرم رضایت داد، اما گفت حق ندارم دیگر به خانه او بروم. حالا هم اعتیاد فرهاد شدید شده. او نسبت به من بدبین شده و چندین بار روی من دست بلند کرده است. به همین دلیل حاضر نیستم دیگر با او زندگی کنم، چون می‌دانم به من و دخترم آسیب می‌رساند».

نداشتن شناخت از اعتیاد و پیامدهایش

این خانم به‌رغم این که می‌دانسته که خواستگارش شیشه مصرف می‌کند، باز هم با او ازدواج می‌کند. به این بخش از صحبت‌هایش دقت کنید: «فکر می‌کردم می‌توانم کاری کنم که زندگی او عوض شود و آن قدر من را دوست داشته باشد که بتواند اعتیادش را ترک کند، اما اشتباه می‌کردم». این نوع تحلیل نشان می‌دهد که این فرد شناخت کافی از اعتیاد و پیامد‌های آن ندارد. بار‌ها در همین صفحه خانواده و مشاوره از پیامد‌های اعتیاد به ویژه اعتیاد به مواد صنعتی گفته‌ایم.

اتکا به مواد به جای توانایی‌های درونی

فردی که به شیشه اعتیاد دارد برای مدیریت هیجانات خود به جای اتکا به توانایی درونی به عاملی خارج از خود که همان مواد است احتیاج دارد. استعمال شیشه به‌رغم این که به طور موقت توانایی جنسی و قدرت تمرکز و توجه را بالا می‌برد ولی پس از مدتی فرد را دچار اختلالات زناشویی و شناختی می‌کند به‌طوری که استعمال مکرر و مصرف با دوز بالا می‌تواند سبب بروز توهم و هذیان شود. در صورت عدم مصرف فرد دچار سندروم ترک می‌شود، یعنی این که فرد دچار بی‌قراری یا ولع و وسوسه‌های شدید برای استفاده مجدد می‌شود و برای به دست آوردن مواد ممکن است دست به اقدامات نابهنجار همچون پرخاشگری، سرقت، دروغ و ... بزند.

تعهد و صمیمیت با شوهر شیشه‌ای؟

مثلث عشق شامل صمیمیت، شور و شوق و تعهد می‌شود که از جمله مهم‌ترین ملاک‌های ازدواج سالم است. حال با توجه به عوارضی که موادی همچون شیشه دارد، آیا فرد مصرف‌کننده شیشه می‌تواند در رابطه عاطفی قرار بگیرد که در آن احساس صمیمیت و تعهد را تجربه کند؟ کسی که تمام فکر و ذکرش استعمال مواد باشد توانایی متعهد ماندن به اهداف، برنامه‌ها و نیاز‌های خود و همسر خود را دارد؟ با توجه به تخریب شناختی و هیجانی که مصرف شیشه دارد، آیا این فرد مصرف کننده می‌تواند وظایف همسری و احتمالا والدی خود را در زندگی مشترک انجام دهد؟ یکی از ملاک‌های مهم ازدواج بلوغ جسمانی، عاطفی و روانی افراد است، حال به نظر شما با توجه به عوارضی که از استعمال شیشه گفتیم آیا فرد مصرف کننده شیشه توانایی رسیدن به این نوع بلوغ را دارد؟ اگر حتی فقط پاسخ یکی از این پرسش‌های مطرح‌شده، مثبت بود می‌توانید به ازدواج با این افراد فکر کنید.

منبع: خراسان

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • دولت توانسته بخش قابل توجهی از اهداف خود برای رفع ناترازی‌ها و مشکلات اقتصادی را محقق کند
  •  استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است
  • پایگاه سلامت شهدای کهنه دژ ۸.۴۲ هزار سمنانی را تحت پوشش خواهد برد
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • مشاوره ژنتیکی بن‌بستی برای بیماری‌های ژنتیکی
  • برگزاری میزگرد پوشش دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج
  • عاقبت فرار از خانه به‌عشق خواستگار شیشه‌ای
  • هیات اقتصادی کره شمالی راهی ایران شد
  • سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد