Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان گفت: یکی از مزیت‌های اجرای طرح اقدام ملی مسکن در کشور و گیلان تعیین تکلیف واحدهای بدون متقاضی مسکن مهر است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، محمد اکبرزاده صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در اجرای طرح اقدام ملی مسکن در استان گیلان ساخت 2 هزار و 566 واحد بر عهده بنیاد مسکن گذاشته شده است اظهار داشت: یکی از مزیت‌های اجرای طرح اقدام ملی مسکن تعیین تکلیف واحدهای بدون متقاضی طرح مسکن مهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان از تحویل گرفتن زمین‌های مورد نیاز برای اجرای تعهدات این مجموعه جهت ساخت مسکن خبر داد و عنوان کرد: از سال گذشته کل زمین‌هایی را که برای طرح اقدام ملی مسکن در نظر گرفته شده از راه و شهرسازی گیلان تحویل گرفتیم و فرآیند انتخاب مشاور هم به اتمام رسید.

اکبرزاده ثبت‌نام از متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن و انجام پایش‌های لازم برای شناسایی متقاضیان مؤثر در استان گیلان را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: مراحل اولیه اجرای طرح اقدام ملی مسکن انجام شد از طرفی در مرحله بعد با ارسال پیامک و اطلاع‌رسانی‌های لازم متقاضیان وارد فاز سرمایه‌گذاری می‌شوند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس: تکمیل پروژه‌های مسکن مهر به کاهش قیمت مسکن کمک می‌کندمشکلات متعدد ساکنان مسکن مهر آران و بیدگل در سایه بی‌مهری مسئولان + فیلم‌‌مسکن مهر قشم در بند بی‌مهری/ مسئولان شهری قول رسیدگی و حل مشکلات دادند + فیلم

وی تفاوت‌های موجود در دو طرح اقدام ملی مسکن و مسکن مهر را برشمرد و در تشریح بیشتر این مطلب افزود: در طرح سراسری مسکن مهر بدون اینکه در ابتدای امر متقاضی شناخته شود واحدهای مسکونی ساخته می‌شوند اما در طرح اقدام ملی ابتدا متقاضیان مؤثر شناخته شده و سپس بر مبنای تعداد آنان کار ساخت آغاز می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان یکی از فرآیندهای اقدام ملی مسکن را صاحب متقاضی کردن واحدهای خالی و فاقد متقاضی مسکن مهر اعلام کرد و گفت: در طرح اقدام ملی ما دیگر با پدیده‌‌‌ای به عنوان واحدهای بدون متقاضی مواجه نیستیم از طرفی این طرح آخرین فرصت در زمان فعلی برای خانه‌دار شدن است.

اکبرزاده با اشاره به اینکه در پایان همین ماه مرحله سوم ثبت‌نام طرح اقدام ملی مسکن در استان گیلان فراخوان می‌شود خاطرنشان کرد: ما برای ساخت مسکن و جهت تعیین مشاور تاکنون 2 فراخوان در روزنامه‌ها منتشر کردیم از طرفی جلسات زیادی نیز در شورای مسکن گیلان برگزار کردیم که ساخت واحدها مقرون به صرفه باشد.

وی وجود برخی مشکلات فنی و کیفیت پائین واحدهای مسکن مهر را مورد تأیید قرار داد و با تأکید بر اینکه در طرح اقدام ملی مسکن دیگر شاهد این مورد نیستیم عنوان کرد: همزمان با اجرای طرح مسکن مهر در کشور، عده زیادی هم در حوزه دانش ساخت مسکن تربیت شده و سازندگان جدیدی پای در این عرصه گذاشتند.

انتهای پیام/614/ ع

R7877/P1494/S6,71/CT11 بیشتر بخوانید... ارزش‌افزوده ۸برابری مسکن مهر طی ۱۸ ماه/ سود ۱۰۰میلیونی دلالان از فروش مسکن مهر آیا «مسکن مهر» پردیس در برابر حوادث طبیعی ‌مقاوم است؟

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اجرای طرح اقدام ملی مسکن طرح اقدام ملی مسکن واحدهای بدون متقاضی استان گیلان بنیاد مسکن مسکن مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۶۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف حدود ۷ هزار چاه کشاورزی در مازندران

سید محمد موسوی معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران از تعیین تکلیف یک هزار و ۵۴۴ چاه بدون پروانه پیش از سال ۱۳۸۵ و قریب به ۵۲۲۷ حلقه چاه حریمی کم عمق در استان طی سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: با تلاش همکاران ما در واحد حفاظت و بهره‌برداری منابع آب زیرزمینی، ۲ هزار و ۷۶۷ چاه کشاورزی پارسال در استان برق‌دار شدند و ۲۰۵ چاه غیرمجاز نیز مسدود شد.

او با بیان این‌که کاهش برداشت آب از منابع زیرزمینی و ساماندهی بهره‌برداری از چاه‌ها یکی از اولویت‌های مهم شرکت آب منطقه‌ای مازندران است، افزود: به منظور بهره‌برداری مناسب و ضابطه‌مند از چاه‌های کشاورزی در استان طی سال گذشته اقدامات متعددی توسط همکاران ما در مدیریت منابع آب شهرستان‌ها انجام شد که نصب ۱۶۲ کنتور حجمی یکی از این اقدامات است.

موسوی گفت: یک‌هزار و ۲۳۷ مورد اصلاح پروانه چاه‌ها و همچنین ۱۱۶۴۹ مورد صدور مجوز سامانه «ساماب» به منظور انجام اقداماتی مانند تغییر نام، حفر، لایروبی، تغییر مکان و کف‌شکنی پارسال توسط شرکت آب منطقه‌ای مازندران انجام شد. ۱۹۱ چاه دارای مجوز حفر نیز در مازندران تعیین تکلیف شد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با تاکید بر لزوم رعایت الزامات بهره‌برداری ضابطه‌مند و بهینه کشاورزان از چاه‌ها، گفت: صدور مجوز برای چاه‌ها به منزله برداشت آب به هر میزان دلخواه نیست و قطعا تدابیر و ضوابطی در این زمینه لحاظ شده است. به همین منظور نیز پارسال به استناد آمار‌های ثبت شده با ۹۴ مشترک چاه مجاز برقدار بدمصرف و پرمصرف برخورد قانونی انجام شد.

موسوی افزود: در همین زمینه طی سال گذشته جلوگیری از اضافه برداشت در ۲۳۹ چاه صورت گرفت که به پیشگیری از برداشت ۷۰۰ هزار متر مکعب آب از منابع آبی زیرزمینی استان شد. ۴۲ مورد پیشگیری از حفاری غیرمجاز هم در استان داشتیم.

او گفت: با توجه به اهمیت دشت هراز در تولید برنج کشور یکی از اولویت‌های ما تعیین تکلیف پرونده‌های مربوط به متقاضیان برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی واقع در حوضه آبریز هراز بود که اسفند پارسال به منظور رفع مشکل کشاورزان منطقه پیش از آغاز فصل کشت به صورت ویژه این موضوع در دستور کار قرار گرفت و بیش از یک‌هزار پرونده طی کمتر از ۲ هفته با لحاظ ضوابط قانونی تعیین تکلیف شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • تمامی واحدهای روستایی با مشارکت مردمی و تسهیلات ساخت ویلایی ساخته می‌شود
  • جزییات ادامه ساخت بزرگراه یادگار امام در غرب تهران | ۴۲ ملک معارض این ساختمان تعیین تکلیف شدند
  • تعیین تکلیف حدود ۷ هزار چاه کشاورزی در مازندران
  • ۱۵۰۰ حلقه چاه بدون پروانه در مازندران تعیین تکلیف شد
  • تعیین تکلیف طرح‌های مسکن مهر در خوزستان
  • پرداخت ۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات برای احداث ۱۵۰۰ واحد مسکونی در ماکو
  • معرفی بیش از هزار و ۲۰۰ نفر متقاضی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی در استان تهران
  • تأمین زمین ۷۵ هزار متقاضی مسکن حمایتی در خوزستان
  • مهلت یک ماهه برای تعیین تکلیف تجاری‌های پردیسان
  • تعیین تکلیف احداث شهرک دام غرب شهرکرد پس از ۱۸ سال