Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، خسرو رحمانی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای رشد و ارتقا مربیان جمعیت هلال احمر گفت: معاونت آموزش، پژوهش و فناوری کوشیده است تا با بسترسازی مناسب راه را برای پیشرفت علمی مربیان هموار سازد.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری سه گام را که مربیان جمعیت هلال احمر می‌توانند ضمن به اشتراک گذاشتن مطالب علمی مرتبط با رسته آموزشی خود، آن را در تارنمای اختصاصی مربیان، مجله عملی- الکترونیکی مربیان و به صورت سمینار و یا وبینار ارائه دهند را برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمانی اظهار کرد: در گام نخست با راه اندازی تارنمای اختصاصی مربیان در سایت خادم این امکان برای مربیان فراهم شد تا هر یک، با در اختیار داشتن یک صفحه شخصی بتوانند محتوا و منابع علمی مورد نظر خود را به ویژه در حوزه امداد و نجات و رسته تخصصی مربیگری مربوطه، به اشتراک بگذارند.

وی عنوان کرد: در گام دوم نیز با راه اندازی مجله علمی- الکترونیکی مربیان، مطالب برگزیده و منتخب در تارنمای اختصاصی که مورد استقبال دیگر مربیان قرار گرفته است به عنوان مطالب این مجله الکترونیکی انتخاب و هر دوره چاپ و منتشر می‌شود که مسئولیت دبیرخانه آن به عهده جمعیت هلال احمر خراسان رضوی و معاونت آموزش و پژوهش آن استان است.

رحمانی به اشاره بر گام سوم این امر افزود: برگزاری سمینار یا وبینار تخصصی مربیان است که در این مرحله مطالب برگزیده در مجله علمی الکترونیکی مربیان پس از انتخاب آن از سوی سایر مربیان جمعیت هلال احمر، توسط مربی ارائه دهنده مطالب به صورت حضوری (سمینار) و یا غیر حضوری (وبینار) در سطح استانی یا کشوری برگزار می‌شود.

کد خبر 4966247

منبع: مهر

کلیدواژه: هلال احمر جمهوری اسلامی ایران سازمان امداد و نجات هلال احمر امداد رسانی شورای شهر تهران قوه قضاییه ویروس کرونا وزارت آموزش و پرورش آتش سوزی کمیته امداد امام خمینی شهرداری تهران بیمارستان سینا اطهر سازمان بازرسی کل کشور پلیس راهور حج تمتع سازمان حج و زیارت محسن هاشمی هفته قوه قضاییه جمعیت هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۶۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون منطقه‌ای کسب درجه ایثار در استان مرکزی

به گزارش قدس انلاین، علیرضا شهرجردی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر مرکزی با اعلام این خبر افزود: این آزمون به صورت منطقه‌ای و با حضور نجاتگران استان‌های قم، اصفهان، یزد، کرمانشاه، همدان و مرکزی به مدت ۹ روز در مجموعه ورزشی جمعیت هلال‌احمر شهرستان ساوه برگزار می‌شود.   

وی افزود با بیان اینکه تمام تمهیدات لازم برای برگزاری این آزمون اندیشیده شده است، گفت: تست دریافت درجه ایثار در دو مرحله آمادگی جسمانی و آزمون مهارتی انجام می شود. در نخستین بخش آزمون، شرکت‌کنندگان پس از انجام آزمون ۹ ماده‌ای آمادگی جسمانی و کسب حد نصاب لازم با تایید هیات داوران به مرحله دوم که ویژه فعالیت‌های تخصصی و مهارتی امدادگران است،‌ راه می یابند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی افزود: در مرحله آمادگی جسمانی آیتم‌های تست کوپر، دراز و نشست، انعطاف نیم تنه به جلو، دوی ۴۵ متر، پرش طول درجا، فشار موازی، پرش جفت دو طرف، دوی مارپیچ و معلق ماندن و در مرحله مهارتی نیز آزمون تخصصی پیش بیمارستانی، جستجو و نجات در جاده، جستجو و نجات در آوار، جستجو و نجات در کوهستان، جستجو و نجات در محیط های آبی انجام می‌شود.

سیاوش غلامی رئیس امور امدادگران سازمان امدادونجات کشور نیز با تشریح مراحل آزمون گفت: این آزمون یکی از مهم‌ترین آزمون های کشور در حوزه امداد و نجات محسوب می‌شود و از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است و به امدادگرانی که امتیازات لازم را در همه مراحل این آزمون کسب کنند از سوی رئیس جمعیت هلال احمر کشور، گواهینامه ایثار اعطا می شود که بالاترین درجه امدادی در هلال احمر محسوب می‌شود.

وی افزود: به همین جهت سازمان امداد و نجات کشور با توجه‌ ویژه‌ای اقدام به برگزاری آزمون با انتخاب نخبگان این حوزه به عنوان هیات داوران و کادر اجرایی کرده است.

وی در پایان تصریح کرد: هدف از برگزاری این آزمون ها افزایش و تقویت توان عملیاتی و بالابردن سطح مهارت و آمادگی بدنی نجاتگران برای حضور موثر در بحران‌ها و حوادث غیرمترقبه و خدمت رسانی در راستای رسالت جمعیت هلال احمر است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • امدادرسانی‌ نیروهای هلال احمر به ۱۱ استان متأثر از سیل و آب‌گرفتگی
  • ۱۱ استان کشور متأثر از سیل و آبگرفتگی / امدادرسانی نیرو‌های عملیاتی جمعیت هلال احمر به بیش از ۱۳۰۰ نفر
  • امداد رسانی به سیل زدگان ۷ استان
  • امدادرسانی به بیش از ۶۰۰ نفر از افراد تحت تاثیر سیلاب در ۲۴ ساعت اخیر
  • نجات ۵ گردشگر گرفتار شده در مسیر برفی دریاچه‌های هویر و تار
  • نجات ۵ گردشگر گرفتار شده در مسیر برفی دریاچه‌های «تار» و «هویر»
  • لزوم بسترسازی برای حضور حداکثری نوجوانان در دوره‌های امدادگری
  • برگزاری آزمون منطقه‌ای کسب درجه ایثار در استان مرکزی
  • استان مرکزی میزبان آزمون کشوری درجه ایثار خواهد بود
  • تصادف در گنبد ۷ مصدوم برجا گذاشت