Web Analytics Made Easy - Statcounter

معممی مقدم از اجرای طرح «شمیم خدمت» خبر داد و گفت:با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری و حرکت در مسیر جهش تولیدطرح «شمیم خدمت» با رویکرد توانمندسازی و اشتغال خانواده ها با استفاده از ظرفیت امامزادگان موقوفات، در سال جاری در تمام کشوراجرا می شود.

 خبرگزاری شبستان، گروه قرآن و معارف، «رضا معممی‌مقدم» درباره نحوه ورود سازمان اوقاف و امور خیریه به بحث جهش تولید اظهار کرد: در راستای عملیاتی کردن رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب، سازمان اوقاف برنامه های متعددی را در دستور کار خود قرار داده است که طرح «شمیم خدمت» یکی از برنامه‌هایی است که در این خصوص طراحی و برای اجرا به تمامی استان‌ها ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی هدف مهم اجرای طرح «شمیم خدمت» را ایجاد اشتغال پایدار عنوان کرد و گفت: در این طرح سه گام مهم و اساسی مد نظر بوده است. در گام نخست با بهره گیری از تجربیات کارآفرینان موفق و تعامل با سازمان‌ها، نهادها، موسسات و گروه‌هایی که در زمینه آموزش حرفه و صنعت عملکرد مناسب و قابل قبولی دارند، به آموزش متقاضیان کار پرداخته می شود. در گام دوم تلاش می شود با استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه و موقوفات مرتبط و همچنین استفاده از ظرفیت خیرین، زمینه کار و درآمد برای کارآموزان مهیا شود. در گام سوم نیز تلاش می شود با راه اندازی بازارچه های خیریه و فروشگاه های ویژه، محصولات تولید شده توسط جامعه هدف در معرض فروش قرار گیرد.


 
مدیرکل امور اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اوقاف افزود: در خصوص آموزش، محدودیتی بین خواهران و برادران و همچنین گروه های سنی وجود ندارد و هر کسی که توان یادگیری و استفاده از آموزش ها را داشته باشد می تواند در کلاس های آموزشی که توسط اساتید مجرب و خبره در بقاع متبرکه برگزار می شود شرکت کند.


 
وی افزود: نوع آموزش نیز بستگی به منطقه پیرامونی بقعه و همچنین توانایی و ظرفیت کارآموزان دارد و مشاغل مختلفی از جمله، فرشبافی، صنایع دستی، پرورش گیاهان دارویی و... در دستور کار قرار دارد.


 
معممی مقدم با اشاره به نقش اجتماعی بقاع متبرکه افزود: بقاع متبرکه از دیرباز ملجاء بی پناهان بوده و در این طرح تلاش می شود تا با اجرای مناسب دستورالعمل ابلاغی شمیم خدمت، به خانواده های کم برخوردار توجه ویژه ای صورت گیرد و در مسیر کاریابی و اشتغال آنان قدمی برداشته شود. در این راستا، مراکز افق با تعامل با صاحبان مشاغل، کارگاه ها و کارخانه ها، به شناسایی فرصت های شغلی و معرفی نیروهای مستعد پیرامون بقاع متبرکه به این اماکن  پرداخته و به بیانی شیواتر می توان گفت که بنگاه کاریابی یکی از بندهای این دستورالعمل است.

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: شمیم خدمت سازمان اوقاف وقف استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه شمیم خدمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۶۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۶ برابری درآمد موقوفات زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ حجت‌الاسلام کرمی بااشاره به اینکه مجموع درآمد موقوفات استان زنجان  از ۷۰ میلیارد ریال در سال ۹۸ به بیش از هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال در سال گذشته رسید که بیانگر رشد ۱۶ برابری آن طی پنج سال است، گفت: سال گذشته نیز در میزان افزایش درآمد اوقاف زنجان در کشور با بیش از چهار برابر رشد، رتبه اول را کسب کرد.

وی بابیان اینکه اکنون اوقاف زنجان توان سرمایه گذاری با رقم‌های قابل توجهی را در موقوفه‌ها دارد، افزود: از ورود سرمایه گذاران و فعالان بخش خصوصی به موقوفات استقبال می‌کنیم و در پی استفاده از ظرفیت این بخش در فعال سازی و ارتقای موقوفات هستیم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: تحقق شعار سال رهبر معظم انقلاب در حوزه سرمایه گذاری و تولید با توجه به ظرفیت‌های موجود در اوقاف و البته به شرط همکاری و همراهی مدیران استانی که باعث رفع موانع مختلف تولید و سرمایه‌گذاری شود کاملا قابل دستیابی است.

حجت الاسلام کرمی افزود: اکنون رویکرد اوقاف چه در سطح کشوری و استانی از اجاره داری اراضی و املاک موقوفه به اجرای مستقیم طرح‌های تولیدی و سرمایه گذاری، همکاری با شرکت‌های دانش بنیان و اجرای طرح با رویکرد دانش بنیان و همچنین مشارکت دادن مردم در اداره موقوفات تغییر پیدا کرده  و با هدف استفاده از ظرفیت مردمی در فعال سازی موقوفات هزار و ۲۰۰ نفر به عنوان امین موقوفات در کشور جذب و مشغول فعالیت شده اند که ۱۷ نفر از این افراد به عنوان امین موقوفات مردم در استان زنجان فعال هستند.

وی با بیان اینکه در استان زنجان بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ موقوفه و ۱۳۲ امامزاده و بقعه متبرکه وجود دارد، ادامه داد: حدود هزار و ۵۰۰ مورد از موقوفات مسجد، حسینیه، تکیه یا مکان مذهبی مشابه است و نزدیک هزار و ۳۰۰ موقوفه باقیمانده شامل اراضی کشاورزی دیمی و اندک آبی است و موارد کمی نیز واحد‌های تجاری و مسکونی وقفی یا احداث شده در اراضی موقوفه است که در بازه‌های زمانی مختلف از طریق مزایده به بهره برداران بخش خصوصی واگذار شده و ۵۰ درصد درآمد آن ها صرف اجرای نیات واقفان و الباقی نیز برای حفظ و نگهداری موقوفات هزینه و ذخیره می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۵۰ هزار نفر از بقاع متبرکه زنجان در ایام عید نوروز بازدید کردند
  • بازدید و زیارت بیش از ۵۰ هزار نفر از امامزادگان و بقاع متبرکه زنجان
  • اجرای طرح ضیافت الهی برای بیش از ۲ هزار زائر چهارمحال و بختیاری
  • افزایش ۱۶ برابری درآمد موقوفات زنجان
  • اسکان ۳۵۰۰ مسافر نوروزی در زائرسراها و کمپ‌های موقت یزد
  • اجرای طرح‌های «ضیافت الهی» و «آرامش بهاری» در بقاع متبرکه آمل
  • اجرای طرح ضیافت الهی در چهارمحال و بختیاری
  • اجرای همزمان طرح ضیافت الهی در ۱۴ امامزاده و بقعه متبرکه آذربایجان غربی
  • رونق گردشگری مذهبی مازندران در بهار قرآن و طبیعت
  • اجرای طرح ضیافت الهی برای ۲ هزارو ۳۰۰ زائر چهارمحال و بختیاری