Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، امیرعباس لشگری رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی از تیم های کاراته آقایان و بانوان دانشگاه آزاد اسلامی که در سوپر لیگ کشور به مقام قهرمانی رسیده اند، تقدیر کرد.

لشگری در دیدار نمایندگان تیم های کاراته آقایان و بانوان دانشگاه آزاد اسلامی با تبریک قهرمانی تیم های کاراته آقایان و بانوان دانشگاه در فصل ۹۹ ـ ۹۸ گفت: ورزش، یکی از قطب های قوی و ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی به شمار می آید و برای تداوم افتخارآفرینی و ارتقای فعالیت های فرهنگی ـ ورزشی این دانشگاه از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: تیم های کاراته دانشگاه آزاد اسلامی همواره در سوپر لیگ کشور خوش درخشیده و در سطح ملی و بین المللی برای این دانشگاه افتخار کسب کرده اند.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی همواره در ورزش حرفه‌ای، عملکرد درخشانی داشته است، خاطرنشان کرد: یکی از خواسته های مسئولان این دانشگاه به عنوان بزرگ ترین مجموعه علمی و آموزشی کشور، ارتقای ورزش همگانی در سطح دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان است که تندرستی و سلامتی جامعه را محقق می کند.

لشگری، توجه جدی به مقوله فرهنگ و اخلاق در فعالیت های ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی را از اولویت‌های این مرکز دانست و تأکید کرد: اعضای تیم های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی که در میدان های مختلف فرهنگی و ورزشی حضور می یابند، قابلیت تأثیرگذاری بر ارتقای سطح فرهنگ و اخلاق جامعه را دارند. بنابراین انتظار داریم تیم های ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر کسب عنوان قهرمانی در رقابت های مختلف، تیم‌های برتر اخلاق شناخته شوند و از این حیث نیز سرآمد باشند.

در پایان، لشگری لوح های تقدیر اعضای تیم کاراته آقایان دانشگاه آزاد اسلامی را به بهمن حسن زاده (سرپرست) احسان حیدری (مربی) و مهدی سلطانی (نماینده) اهدا کرد. همچنین لوح های تقدیر اعضای تیم کاراته بانوان دانشگاه آزاد اسلامی به ساجده براتی (سرپرست) فاطمه پورزمانی (سرمربی) و فاطمه صادقی (نماینده) اهدا شد.

اعضای تیم کاراته آقایان دانشگاه آزاد اسلامی:

احمد صافی- احسان حیدری- سجاد گنج زاده- ایمان گل محمدی- قاسم شهرجردی- مهدی سلطانی- دبیع الله پورشب- سامان حیدری- بهمن عسگری- مجید حسن نیا- مهدی رحیم نژادـ سید علی کریمی- علی اکبر دست جانی- محمد طه عبدالهی- مهرداد پورشب- ابوالفضل شهرجردی- میلاد فرازمهر- علی زند- بهمن حسن زاده- رضا آجورلو.

اعضای تیم کاراته بانوان دانشگاه آزاد اسلامی:

فاطمه پورزمانی- فرخناز ارباب - سمیه هاشمی- فاطمه بغلانی پور- مریم مشیری- فاطمه چالاکی- ساجده براتی- فاطمه صادقی- حدیثه جمال-شادی جعفری زاده- الناز تقی پور- نجمه قاضی زاده- مائده نصیری- فاطمه چیذری- مریم کریمی- زهره میرزاخانیان- محدثه آقایی- پانیذ معصومی- فاطمه سعادتی- صدیقه شاهرخی- زهرا یاوری- آویشن باقری- سحر شیروانی- لیلا برجعلی- نفیسه گلشنی- فائزه چیذری- بهنوش نجفی- سوگند شاهیوند.

انتهای پیام/

167 / 167 امیرعباس لشگری مرکز ورزش و تربیت بدنی تیم کاراته دانشگاه آزاد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مرکز ورزش و تربیت بدنی تیم کاراته دانشگاه آزاد بانوان دانشگاه آزاد اسلامی اعضای تیم کاراته تیم های کاراته کاراته آقایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۶۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از شاخص‌های هنجاری علم تا ظهور اخلاق علمی

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اخلاق، مجموعه اصول و هنجارهای اعتقادی است که رفتار انسان‌ها براساس این رفتارها قضاوت می شود. 

محمد شاپوری (دکتری جامعه‌شناسی فرهنگی و مدرس دانشگاه) در مقاله‌ای با عنوان «تقابل علم، اخلاق و اخلاق علمی» می‌نویسد؛ اخلاق مجموعه‌ای ازارزش‌ها و باورها؛ دستورالعمل‌ها؛ قواعد و قوانینی است که دستوراتی را برای نظم‌بخشی به جوامع و برای اطاعت فردی یا جمعی صادر می‌کند.

* تعریف انواع اخلاق

از نظر این پژوهشگر وقتی از اخلاق حرف می‌زنیم باید سه وجه را از یکدیگر تفکیک کنیم:

اخلاق مجموعه‌ای ازارزش‌ها و باورها؛ دستورالعمل‌ها؛ قواعد و قوانینی است که دستوراتی را برای نظم‌بخشی به جوامع و برای اطاعت فردی یا جمعی صادر می‌کند اخلاق اجتماعی اخلاق علمی اخلاق حرفه‌ای

وی می افزاید که اخلاق اجتماعی شامل معیار‌های عام اخلاقی در قلمرو جامعه است که از آن به Moral تعبیر می‌شود. ولی اخلاق علمی، Ethics، ناظر به رفتار‌ها و الزامات هنجاری در امر علمی است و اخلاق حرفه‌ای معیار‌های اخلاقی یک حرفه، صنف، شغل و نهاد و ... را شامل می‌شود.

* ویژگی‌ها و شاخص‌های هنجاری علم

به زعم این پژوهشگر می‌توان از این منظر برای علم ویژگی‌هایی قائل شد که یک عالم باید آن معیار‌های رفتاری مبتنی بر اخلاق را رعایت کند. این الزامات اخلاقی موجب رشد و گسترش علم می‌شود.

به عنوان مثال رابرت کی‌مرتن چنین شاخص‌های هنجاری برای علم بر می‌شمرد:

 اشتراک‌گرایی (یافته‌ها و اکتشافات علمی، ثروت یا حق فردی پژوهش‌گران نیست بلکه به جامعه تعلق دارد)  عام‌گرایی (دانشمند وطن دارد، ولی علم بی وطن است)  شک سازمان‌یافته (جزم اندیشی در علم جایی ندارد) اصالت (جعل، دستکاری، تقلب در علم ممنوع است) بی طرفی عاطفی (درعلم نباید جانب‌داری انجام گیرد) تواضع و فروتنی (احترام و قدردانی از میراث بشری، و اعتراف بر ضعف‌های شخصی خود)  به رسمیت شناختن عالم (باید شایستگی‌های دیگران را به رسمیت بشناسد)  شناخت یا معرفت یعنی فهمیدن، درک کردن یا دریافتن چیزی به صورت بی‌واسطه، یعنی شناخت از طریق خود شیء

* ظهور اخلاق علمی 

از نظر این پژوهشگر همواره در برابر رسوایی‌های اخلاقی در جوامع بشری و سازمان‌ها و فضا‌های کسب و کار راهکار‌های اخلاقی مطرح بوده‌ است که مرتبط با جایگاه‌های فلسفی و دینی بوده‌اند؛ اما به‌رغم این راهکارها، هم چنان مشکلات اخلاقی و رسوایی‌های اخلاقی در مسیر تاریخ رو به تزاید بوده است.

او در ادامه می‌نویسد در زمان‌های اخیر علاوه بر نسخه‌های اخلاقی حوزه‌های فلسفه و دین، اخلاق علمی نیز پا به منصه ظهور نهاده است. شناخت یا معرفت یعنی فهمیدن، ادراک کردن یا دریافتن چیزی به صورت بی‌واسطه، یعنی شناخت از طریق خود شیء. در این موقعیت شناخت، بی‌واسطه و به کمک تجربه و تقابل رخ داده است.

* انواع شناخت در حوزه علم

به زعم شاپوری این شناخت شامل انواعی است که در حوزه دانش می‌توان بدان اشاره نمود: شناخت فلسفی؛ شناخت دینی؛ شناخت علمی؛ شناخت هنری؛ شناخت عامیانه آن چه این گونه‌ها را از یکدیگر متمایز می‌نماید سطوح مطالعاتی پدیده‌های مورد نظر و روش بررسی آنها است.

او در ادامه می‌نویسد علم، فلسفه و دین عمدتاً به موضوع‌های اخلاقی پرداخته و راهکار‌هایی را در مورد مشکالت این حوزه مطرح می‌کنند. علم با اتکا بر تجربە تعمیمی، موضوع‌های مربوطه را در سطح جزء و وابسته به زمان و مکان خاص و به طور ویژه با روش‌های عینی، آزمون‌پذیر، خطاپذیر، محتمل و تکرار پذیر مورد بررسی قرار می‌دهد.

اصول اخلاقی اجتماعی وابسته به عوامل متعددی از جمله چگونگی تربیت، مذهب سنن و عقاید جامعه‌ای است که در آن زندگی می‌کنیم

این نویسنده معتقد است که فلسفه با اتکا بر تجربە تفریدی موضوعات مربوطه را در سطح کلی و عام فارغ از زمان و مکان خاص روش‌های‌ بیشتر عقلانی یا بعضاً شهودی یا تجربی تفریدی، مورد بررسی قرار می‌دهد.

و او می‌نویسد دین نیز با اتکا بر تجربە تفریدی، موضوعات مربوطه را در سطوح کلی و مطلق، فارغ از زمان و مکان خاص با اتکا بر شهود فردی، عقل و تجربه فردی بررسی می‌نماید.

 بنابراین رویکرد علمی با ورود به دنیای اخلاق کسب وکار در سطوح سازمانی، به جای ورود به حیطه مفاهیم انتزاعی و مباحث فلسفی، می‌کوشد کارکنان را در فعالیت‌های سازمانی و اخلاقیشان کمک نماید.

یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهد که اصول اخلاقی اجتماعی وابسته به عوامل متعددی از جمله چگونگی تربیت، مذهب، سنن و عقاید جامعه‌ای است که در آن زندگی می‌کنیم. این اصول در طول زندگی ساخته می‌شوند و مبنای فرهنگی، فلسفی و مذهبی دارند که با توجه به آن مبانی رفتار خوب یا بد مورد قضاوت قرار می‌گیرد که دارای منابع متعددی هستند از جمله: دوستان؛ خانواده؛ پیشینه قومی مذهب؛ مدرسه؛ رسانه: تلویزیون، رادیو، روزنامه، مجله، اینترنت؛ مربیان یا الگو‌های فردی نقش.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «خط رو خط» با محوریت طنز جامعه شهری روایت می‌شود
  • اوج اخلاق اجتماعی غربی «دیگرخواهی» است
  • حوزه فرهنگ نیازمند طراحی‌های کاربردی برای مقابله با شرایط انحرافی دشمن است
  • اخذ مجوز راه‌اندازی فصلنامه پژوهشی در دانشگاه آزاد مرودشت
  • از شاخص‌های هنجاری علم تا ظهور اخلاق علمی
  • بازگشت نساجی به خانه برای دیدار حساس با تراکتور
  • مجوز برگزاری دومین همایش ملی «ترویج فرهنگ ایثار و شهادت» صادر شد
  • آمادگی میزبانی از تمامی رویدادهای مهم ورزشی را داریم
  • سند تحول و تعالی دانشگاه نظام فناوری را به جامعه نوآور تبدیل می‌کند
  • سند تحول و تعالی دانشگاه نظام فناوری به جامعه نوآور تبدیل می‌کند