Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان گفت: تغییر رفتار عمومی و جدی نگرفتن کرونا با وجود تمام پتانسیل‌ها و آمادگی‌ها، موجب خستگی و فرسودگی کادر درمانی و نقض تاب‌آوری بهداشت و درمان می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، ایرج کارخایی بعدازظهر امروز در نشست مشترک کمیته پدافند زیستی ستاد استانی مبارزه با کرونا و کارگروه تخصصی بهداشت، سلامت و بیولوژیک شورای پدافند غیرعامل استان سمنان اظهار کرد: ضمن تقدیر از همه دستگاه‌ها، اعضای این کارگروه تخصصی و کمیته پدافند زیستی در امر رسیدن به مدیریت و کنترل ویروس کرونا، همچنان نیازمند همیاری و همکاری دستگاه‌های اجرایی، فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها برای مبارزه با این ویروس در استان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: باید آمادگی‌های لازم حفظ شود و با دقت و توجه خاص به مباحث پیشگیری از ویروس کرونا، کمک‌رسانی به کادر پزشکی و درمانی را استمرار دهیم.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان افزود: در استان با تلاش کادر درمانی، پزشکان و پرستاران و عوامل بهداشت و درمان به شرایط خوب مدیریت و کنترل بیماری رسیدیم که مرهون مجاهدت‌های آنان و همکاری کلیه دستگاه‌ها و مشارکت خوب مردم هستیم.

کارخایی گفت: همه باید تلاش کنیم این وضع باثبات‌تر و پایدارتر شود و حیف است این دستاوردهای ارزشمند با سهل‌انگاری و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی دچار مشکل شود.

وی با بیان اینکه تاب‌آوری خوبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی سمنان و شاهرود با رعایت اصول پدافند غیرعامل در مبارزه با ویروس کرونا ایجاد شد، اضافه کرد: توجه به دو عامل انتقال‌دهنده و کنترل‌کننده می‌تواند تاب‌آوری ثابتی را ایجاد کند؛ وقتی عوامل انتقال‌دهنده نسبت به کنترل‌کننده برتری یابد، با موج افزایش ابتلا به ویروس کرونا روبه‌رو می‌شویم.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان اظهار کرد: این تغییر رفتار عمومی و جدی نگرفتن کرونا با وجود تمام پتانسیل‌ها و آمادگی‌ها، موجب خستگی و فرسودگی کادر درمانی و نقض تاب‌آوری بهداشت و درمان می‌شود.

وی ادامه داد: بحث الگوسازی برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی مانند ماسک زدن و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی از سوی مسؤولان، نخبگان و شخصیت‌های مؤثر و همچنین کادر درمانی می‌تواند پیام خوبی به مردم انتقال دهد و ماسک زدن باید یک فرهنگ ارزشی و حسنه تلقی شود.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان بیان کرد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند «بی‌توجهی در مراقبت‌های کرونا موجب خستگی کادر درمان و افزایش مشکلات اقتصادی می‌شود»، لازم است بر طرح‌های فاصله‌گذاری اجتماعی و فاصله‌گذاری هوشمند همچون گذشته با وجود مصوبه ستاد ملی کرونا مبنی بر الزام ماسک زدن اهتمام بیشتری ورزیده شود.

کارخایی عنوان کرد: پیش‌بینی، پیشگیری و ارائه راهکار برای بحران‌ها و تهدیدات آینده از اصول پدافند غیرعامل است. با توجه به فصول پاییز و زمستان و شیوع آنفلوانزا می‌طلبد برنامه‌های مناسب در راستای افزایش هماهنگی‌ها، ارزیابی دقیق از وضع موجود، برآورد امکانات و نیروی انسانی برای مقابله با تهدیدات آینده پیش‌بینی و اجرایی شود.

وی خاطرنشان کرد: افزایش برنامه‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی مانند گذشته از سوی صدا و سیما و رسانه‌ها بسیار مهم و ضروری است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پدافند غیرعامل درمان بهداشت سمنان مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان کرونا مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان بهداشت و درمان ویروس کرونا کادر درمانی کادر درمان تاب آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۹۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تمامی پروژه‌های کردستان باید دارای پیوست پدافند غیرعامل باشد
  • عملیات «وعده صادق» موجب شادی تمام حق طلبان شد
  • افزایش شمار پیکر‌های بیرون کشیده شده از گور جمعی بیمارستان ناصر
  • افزایش شمار پیکرهای بیرون کشیده شده از گور جمعی بیمارستان ناصر
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • بزرگداشت شهید قرنی در مرکز پدافند هوایی سمنان
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید