Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت منابع انسانی قوه قضاییه در اطلاعیه‌ای نکات مهم مراحل گزینش قضایی و تایید صلاحیت در قوه قضاییه و محورهای تایید صلاحیت را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، معاونت منابع انسانی قوه قضاییه در اطلاعیه‌ای نکات مهم مراحل گزینش قضایی و تایید صلاحیت در قوه قضاییه و محورهای تایید صلاحیت را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

بدین‌وسیله به اطلاع داوطلبان می‌رساند، جهت انجام فرایند گزینش، قبل از شروع ثبت نام و تکمیل فرم‌های گزینش به مطالب ذیل توجه نمایند تا مراحل گزینش با سهولت ودرفضایی عادلانه تر انجام شود.

الف. پایه اولیه پرونده گزینشی داوطلبان با فرم اطلاعات فردی شروع می‌شود، لذا می‎طلبد فرم‌ها دقیق و صادقانه تکمیل شود. احراز هرگونه تناقض یا عدم صداقت در فرم‌ها منجر به کسب امتیاز منفی در گزینش می‌باشد.
 
ب. مراحل گزینش هر داوطلب اعم از تحقیق، استعلام، مصاحبه و... نیاز به مدت زمان مناسب مربوط به خود را دارد. لذا هیچ گاه داوطلبان روند سیر مراحل خود را با دیگر داوطلبان مقایسه نکنند و چنانچه پرونده ای زودتر به نتیجه برسد دلیل بر تقدم وارجحیت نسبت به دیگران نیست.
 
ج. داوطلبان گرامی توجه داشته باشند، در این مراحل داوطلب منصب قضا می‌باشند و قبولی درآزمون علمی و شخصیت هیچ امتیازی برای داوطلب محسوب نمی‌شود. داوطلبان بخاطر داشته باشند صلاحیت هر داوطلب جهت منصب قضا در پایان مراحل گزینش احراز می شود ازاین رو به هیچ عنوان از قبولی تا پایان آخرین مرحله مطمئن نباشند و فرصت استخدام و شرکت درآزمون‌های دیگر را از دست ندهند.
 
د. داوطلب گرامی در تایید صلاحیت چند محور بررسی می‌شود که نکته منفی در هر محور باعث کسر امتیاز در نتیجه نهایی می‌شود که این محورها عبارتند از:
حسن شهرت خانوادگی
حسن شهرت اخلاقی، رفتاری و ظاهری
میزان اعتقاد و التزام به مبانی اعتقادی
اعتقاد و التزام به نظام و ولایت فقیه
داوطلبان اهل سنت سوالات اعتقادی براساس هر مذهب پرسیده می‌شود.
 
ه. در مصاحبه عمومی کلیه محورهای فوق بصورت حضوری با داوطلب بررسی و مذاکره می‌شود.
سولات احکام طبق فتوای مرجع تقلید هرشخص پرسیده می‌شود.
 
و. درخصوص سوابق کیفری داوطلب و خانواده‌اش، ملاک سوابق کیفری اعضاء درجه یک خانواده داوطلب اعم از : پدر، مادر، خواهر و برادر که مصداق حسن شهرت خانواده می‌باشد باید از سوی داوطلب حتماً اعلام شود.
 
ز. بازده زمانی فرایند گزینش بستگی به نوع پرونده و وصول استعلامات دارد که حداقل ظرف ۶ ماه انجام می‌شود.
 
شایان ذکر است، میزان انس و ارتباط شما با قرآن مجید یکی از محورهای مهم عقیدتی محسوب می‌شود.
 
داوطلبان عزیز جهت رفع هرگونه شبهه و سوال درخصوص سیرمراحل گزینش با امور گزینش قوه قضاییه تماس حاصل فرمایید./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مدیریت منابع انسانی قوه قضائیه قوه قضاییه تایید صلاحیت مراحل گزینش قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۱۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورات رئیس قوه قضاییه خطاب به مسئولان قضایی کشور

امروز (پنجشنبه ۳۰ فروردین) نشست فصلی اعضای شورای‌عالی قوه قضاییه با رؤسای کل دادگستری و دادستان‌های مراکز استان‌ها بصورت وبیناری برگزارشد.

به گزارش میزان، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، در بخش نخست سخنانش در این نشست با اشاره به عملیات غرورآفرین و ظفرمندانه «وعده صادق» در تنبیه جنایتکاران صهیونیستی، اظهار کرد: «وعده صادق» عملیات غرورآفرینی بود که همه دشمنان عَنود و شرور ما، نسبت به بی‌نظیربودن آن اذعان کردند؛ این عملیات، تجلّیِ قدرت ایمان و مجاهدت و پایداری بر ارزش‌های متعالی دینی بود؛ لهذا به سهم خود مجددا از سپاه پاسداران و کلیه نیرو‌های مسلح که این مجاهدت بزرگ را آفریدند و قلوب مؤمنین را شاد کردند، سپاسگزاریم.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی به سمت معاون اول قوه قضاییه، گفت: مدتی پیش معاون اول قوه قضاییه از سمت خود در این مسئولیت استعفا داد و پس از پذیرش این استعفا به دلیل همان استدلالی که خودشان مطرح کردند، به سبب سلسله اختیارات، وظایف و مسئولیت‌هایی که برعهده معاون اول عدلیه چه در داخل و چه در خارج از دستگاه قضا، از حیثِ عضویت و حضور در جلسات و تصمیم‌گیری‌ها است، پس از مشورت‌های بسیار و جمع‌بندی‌هایی که منطبق با شاخص‌های مربوطه داشتیم، حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی را به سمت معاون اولی منصوب کردیم.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به سوابق قضاییِ ارزنده‌ی حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی معاون اولِ تازه منصوب‌شده‌ی قوه قضاییه در استان‌های تهران، گلستان، قم، گیلان و خراسان رضوی گفت: حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی به لحاظ سوابق، مدیریت، خلاقیت و ابتکار، شخصیتی توانمند است و اهل کار میدانی و تعامل می‌باشد. وی سالیان زیادی در استان قم در سمت ریاست دادگستری، مشغول خدمت بود و با مراجع عظام تقلید و مسئولان و مقامات در مرکز در ارتباط بود؛ در مدت کوتاهی هم که وی در استان خراسان رضوی حضور داشت، منشاء اثر بود، به گونه‌ای که مسئولان استان خراسان رضوی اصرار داشتند که آقای خلیلی در سمت ریاست دادگستری استان باقی بماند.

رئیس عدلیه در ادامه این نشست با اشاره به ابلاغ سندِ روزآمدشده‌ی تحول و تعالی قضایی و تشریح فرآیند تدوین آن، اظهار کرد: در تنظیم و تدوین سند تحول قضایی جدید که اخیراً ابلاغ شده، از نقطه‌نظرات نخبگان و صاحبنظران در داخل و خارج از قوه قضاییه بهره گرفته شده است و امروز این سند باید مبنای کلیه حرکت‌ها، تصمیمات و اقدامات ما در عدلیه باشد؛ همه مسئولان و مدیران در دستگاه قضایی در سطوح مختلف باید ملتزم به اجرای مفاد سند تحول باشند. همچنین باید این نکته را نیز متذکر شوم که در سند مزبور، تمهیدات لازم برای اصلاح در صورت نیاز، پیش‌بینی شده است.

قاضی‌القضات در ادامه نشست امروز، به کلیه مقامات و مسئولان قضایی در سراسر استان‌ها دستور مؤکد داد که در همکاری با مقامات و مسئولان سایر دستگاه‌ها به منظور تحقق شعار سال ناظر بر «جهش تولید با مشارکت مردم» اهتمام تام و تلاش مضاعف داشته باشند و توجه کنند که در تحقق شعار سال، باید شاهد جهش باشیم، نه صرفاً پیشرفت معمولی.

رئیس دستگاه قضا در همین راستا تصریح کرد: بالطبع هر استانی مسئله و مشکل خاص خود را دارد که ممکن است این مسائل و مشکلات، مُزمن باشند؛ لهذا مسئولان قضایی استان‌ها با همکاری مسئولان سایر دستگاه‌ها در استان، ضمن احصاء این مسائل و مشکلات، در جهت رفع آن‌ها با لحاظ اولویت، تمهیدات و تدابیر مقتضی و منسجم را اتخاذ نمایند و چنانچه نیاز دارند تا ما از مرکز و ستاد، اختیاری را به آن‌ها برای رفع آن مشکلاتِ مزمن، تفویض کنیم، مراتب را به سرعت به ما اعلام دارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه نشست امروز، خطاب به کلیه مقامات و مسئولان قضایی در سراسر کشور دستور داد که در جهت تحکیم آرامش و امنیت مردم و شهروندان در همه شوؤن و ابعاد، اقدامات و تدابیر مقتضی را اتخاذ نمایند و همه تلاش خود را در جهت آرامش و امنیتِ روان و جان و مال و عِرض مردم معطوف دارند.

رئیس قوه قضاییه در پایان بخش نخست سخنانش در نشست امروز خاطرنشان کرد: وظیفه همه ما مسئولان و کارگزاران نظام آن است با همدلی و انسجام و وحدت هر چه بیشتر، در خدمت‌رسانی به نظام و مردم تلاش مضاعف کنیم. ما ایمان داریم و تجربه نیز ثابت کرده که هر گاه با وحدت و همدلی کاری را شروع کردیم، به موفقیت نائل شدیم و امسال نیز قطعاً همینطور خواهد بود.

دیگر خبرها

  • دستور مهم اژه ای به مسئولان قضایی
  • دستورات رئیس قوه قضاییه خطاب به مسئولان قضایی کشور
  • اساسنامه سازمان ملی سنجش پس از نوبت اول کنکور ابلاغ می‌شود
  • اساسنامه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور پس از نوبت اول کنکور سراسری ابلاغ می‌شود
  • آخرین جزئیات آزمون استخدامی آموزگاری آموزش و پرورش ۱۴۰۳ + لینک سایت گزینش و مدارک
  • جزییات مهم درباره گزینش استخدام معلمان
  • جزئیات اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزگاری و حضور در مراحل مختلف استخدام
  • پذیرفته‌شدگان مرحله اول آزمون استخدامی آموزش‌و‌پرورش چه اقداماتی انجام دهند؟
  • نکات مهم درباره گزینش استخدام معلمان
  • نکات مهم گزینش برای پذیرفته‌شدگان آزمون استخدام آموزگار