Web Analytics Made Easy - Statcounter

ثروت جِف بِزوس، مدیر عامل آمازون با ۶۶۹ میلیون دلار افزایش طی هفته‌های اخیر و در مجموع ۵۷.۴ میلیارد دلار جهش طی یک سال گذشته به ۱۷۲ میلیارد دلار رسید و رکورد جدیدی برای ثروتمندترین فرد جهان ثبت شد.

بر پایه رده‌بندی صورت گرفته بر پایه شاخص ثروت بلومبرگ، ثروت نزدیک‌ترین رقیب او، بیل گیتس خالق شرکت مایکروسافت، اخیرا ۴۹۰ میلیون دلار افزایش یافته و به ۱۱۴ میلیارد دلار رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، برنارد اَرنو که سومین ثروتمند جهان به شمار می‌رود، شاهد افزایش ۳.۱۶ میلیارد دلاری ثروت شخصی خود طی هفته‌های اخیر بوده است.

آقای ارنو که سرمایه‌داری فرانسوی و مالک یا سهامدار ده‌ها برند لوکس شناخته شده در سطح جهان است، در حال حاضر نزدیک به ۹۱ میلیارد دلار ثروت دارد. البته او سال گذشته به عنوان سومین فرد دارای ثروت بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار شناخته شده بود، ولی طی یکسال گذشته ثروت او ۱۴.۴ میلیارد دلار کاهش یافته است.

اما دو سرمایه‌دار چینی و آمریکایی رشد ثروت بیشتری را نسبت به آقای ارنو و در شرایطی که اقتصاد جهان در رکود ناشی از شیوع ویروس کرونا فرو رفته به نام خود ثبت کردند.

ثروت شخصی «هوی کا یان»، سرمایه‌دار چینی فعال در صنعت ساختمان اخیرا ۳.۶۷ میلیارد دلار افزایش یافته و او را با مجموع ثروت ۳۲.۹ میلیارد دلار به بیست و هفتمین ثروتمند جهان بدل کرده است.

ایلان ماسک، بنیانگذاری و مدیرعامل خودروسازی تسلا نیز طی هفته‌های اخیر و به ویژه در پی جهش قیمت سهام شرکتش ۳.۵۹ میلیارد دلار به ثروت شخصی خود افزود. او در حال حاضر با ۵۷ میلیارد دلار چهاردهمین ثروتمند جهان است.

در مقابل «کولین هونگ»، ثروتمند فعال در حوزه فناوری با زیان ۱۱.۵ میلیارد دلاری مواجه شده است و بیشترین میزان ثروت فردی را طی هفته‌های گذشته از دست داده است. پس او مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیسبوک قرار دارد که اخیرا ۱.۵۲ میلیارد دلار از ثروتش کاسته شده، ولی همچنان با مالکیت ۸۸.۶ میلیارد دلار، چهارمین ثروتمند جهان است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: جف بزوس آمازون بیل گیتس ایلان ماسک پارسی خبر میلیارد دلار ثروتمند جهان طی هفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۲۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به پردرآمدترین مسیرهای پروازی جهان+ اینفوگرافی

تین نیوز

بیشترین افزایش درآمد در این دوره مربوط به پروازهای دبی به ریاض بوده که درآمدها نسبت به سال گذشته ۴۱۶ درصد افزایش یافته است. این پرواز دو ساعته، مسیری بسیار پرسود بین مراکز مالی بزرگ و یکی از شلوغ ترین مسیرهای خاورمیانه است.

به گزارش تین نیوز به نقل از روزیاتو، پیش بینی می شود در سال ۲۰۲۴، ۴.۷ میلیارد نفر سفر هوایی داشته باشند که ۲۰۰ میلیون بیشتر از سال ۲۰۱۹ است. در حالی که درآمد سفرهای هوایی سال ۲۰۲۳ در سطح جهان به ۸۹۶ میلیارد دلار افزایش یافت، حاشیه سود آن بسیار ناچیز بود. به طور متوسط، فقط ۵.۴۴ دلار سود خالص به ازای هر مسافر در سال ۲۰۲۳ به دست آمده است.

 امروزه این صنعت با فشارهای ناشی از نرخ های بهره بالا، مشکلات زنجیره تامین و هزینه های سنگین زیرساختی مواجه است. اینفوگرافی زیر بر اساس داده های OAG، مسیرهای پروازی با بیشترین درآمد را در سراسر جهان نشان می دهد.

برترین مسیرهای درآمدزا در سال ۲۰۲۳

 

در زیر، مسیرهای خطوط هوایی با بیشترین درآمد در نیمه اول سال ۲۰۲۳ آورده شده است:

 

همانطور که می بینید، پروازهای داخلی شش پرواز از ۱۰ پرواز پردرآمد را تشکیل می دهند که سیدنی به ملبورن با ۱.۲۱ میلیارد دلار در رتبه اول قرار دارد.

در واقع، این مسیر حتی با کاهش تعداد مسافران، بیش از دو برابر سطوح قبل از همه گیری کرونا درآمد دارد. این مسیر پرواز عمدتاً تحت تسلط شرکت های هواپیمایی کانتاس و ویرجین استرالیا است و کانتاس در سال مالی منتهی به ژوئن ۲۰۲۳ به درآمد داخلی رکوردشکن ۱.۲۱ میلیارد دلار دست یافته است. کاهش هزینه های سوخت و افزایش قیمت بلیت عوامل کلیدی در افزایش این درآمد بودند.

علاوه بر این، کانتاس و ویرجین استرالیا شرکت های اصلی برای پروازهای بین ملبورن و پرث، یکی دیگر از مسیرهای پردرآمد، هستند.

نیویورک به لندن، یکی از شلوغ ترین و سودآورترین مسیرهای جهان، ۱.۱۵ میلیارد دلار درآمد ایجاد کرد که نشان دهنده افزایش ۳۷ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۱۹ است.

بیشترین افزایش درآمد در این دوره مربوط به پروازهای دبی به ریاض بوده که درآمدها نسبت به سال گذشته ۴۱۶ درصد افزایش یافته است. این پرواز دو ساعته، مسیری بسیار پرسود بین مراکز مالی بزرگ و یکی از شلوغ ترین مسیرهای خاورمیانه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • فرصت تحلیل برای اهالی بازار سرمایه با انتشار گزارش‌های ماهانه و سالانه شرکت‌ها 
  • سقوط ین رکورد ۳۴ ساله را شکست
  • تسلیحات، واجب تر از نان شب / هزینه های تسلیحاتی جهان به 2.5 تریلیون دلار رسید / هزینه های تسلیحاتی در سطج جهانی رکورد زد
  • نگاهی به پردرآمدترین مسیرهای پروازی جهان+ اینفوگرافی
  • قیمت جهانی طلا کاهش یافت یا افزایش؟
  • بورس در راه تصرف تاج و تخت؟
  • همراهی نفت و طلا در روند نزولی
  • آشنایی با مالکان تمامی باشگاه‌های لیگ برتر و میزان ثروت آن‌ها
  • تراز تجاری منطقه آزاد قشم به بیش از ۳۱۳ میلیون دلار رسید
  • هزینه نظامی جهان در سال ۲۰۲۳ رکورد شکست