Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین درویشی گفت: مشوق‌ها به سربازانی که در سامانه سرباز ماهر ثبت‌نام کنند و توانمندی‌شان را ثبت کرده باشند کمک می‌کند تا بتوانند امریه بگیرند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، حسین درویشی عصر امروز در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: طبق دستورالعمل جدید، سربازان باید یک مهارت را در دوران سربازی خود یاد بگیرند، زیرا سرباز ماهر کسی است که یکی از گواهی‌های قانونی را از سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای داشته باشد، یا اینکه در حین سربازی بتواند گواهی‌های رسمی مهارتی را دریافت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بومی و بر اساس بازار کاری هر استان و شهرستان به متقاضیان ارائه می‌شود و افراد می‌توانند با توجه به شاخص‌ها و معیارهای سنجش و کسب گواهینامه مهارتی حداکثر ۳۰۰ امتیاز بگیرند.
 
مدیرکل آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: مشوق‌ها به سربازانی که در سامانه سرباز ماهر ثبت‌نام کنند و توانمندی‌شان را ثبت کرده باشند کمک می‌کند تا بتوانند امریه بگیرند و شهر محل خدمت خود را به‌عنوان مشوق‌های حین خدمت به‌عنوان سرباز توانمند؛ تعیین کنند.
 
درویشی تصریح کرد: این طرح از تیرماه سال جاری آغاز شده است که مقرر شده سربازان حرفه‌ای بیاموزند و توانمند شوند تا بعد از خدمت جذب بازار کار شوند.
 
وی بیان کرد: در همین راستا ۵۰۰ مهارت تعیین شده و مشوق‌هایی نیز در نظر گرفته شده است و این کار گوشه‌ای از فعالیت قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی است.
 
درویشی افزود: همه فارغ التحصیلان پسر دانش‌سراها و سازمان‌های آموزش فنی و حرفه‌ای به‌عنوان سرباز ماهر محسوب می‌شوند، در خصوص تحصیل‌کرده‌های دانشگاهی، آن‌هایی که لیسانس به بالا هستند تا آنجا که امکان دارد در مهارت خود به کارگیری می‌شوند اما اگر افرادی در رشته غیرمرتبط به کارگیری شوند باید آموزش ببینند.
 
مدیرکل آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای مازندران در پایان در مورد مشمولان فوق‌لیسانس به بالاتر، گفت: مدرکشان به‌عنوان مهارت تلقی شده اما آموزش‌های عمومی از جمله کارآفرینی را فرا می‌گیرند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: آموزش فنی و حرفه ای سرباز ماهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۲۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود

اولین کنفرانس ملی مهارت ایران از تاریخ سوم لغایت چهارم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای و با مشارکت کلیه ذی‌نفعان و صاحبنظران عرصه مهارت کشور برگزار می‌شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان اردبیل، بی‌شک در گام دوم انقلاب، گسترش نهضت توسعه آموزش‌های مهارتی و توانمندسازی نیروی انسانی در سطح آموزش عالی و جامعه، راهگشا و زمینه‌ساز اشتغال برای جوانان خواهد بود.

کریم نصیریان رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان اردبیل به برگزاری اولین کنفرانس ملی مهارت ایران در روز‌های سوم و چهارم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما اشاره کرد و گفت: در این کنفرانس برای اولین بار ابعاد مختلف مقوله مهارت توسط دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان بزرگ‌ترین سازه مهارتی- دانشگاهی کشور با حضور مسئولین و مقامات عالی‌رتبه کشوری، متخصصان و استادان حوزه مهارت، صنعتگران و کلیه ذی‌نفعان و بازیگران عرصه مهارت کشور مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: در دنیای پرشتاب و متحول امروز، سیستم‌های آموزشی با چالش‌ها و الزامات جدیدی روبرو هستند. از یک سو، فناوری‌های نوین و رشد روزافزون دانش بشری موجب شده است که صرف انتقال دانش، دیگر پاسخگوی نیاز‌های آموزشی نباشد. از سوی دیگر، تحولات سریع بازار کار و لزوم تربیت نیروی انسانی ماهر و کارآمد موجب شده است تا سیستم‌های آموزشی به سمت الگو‌های مهارت محور حرکت کنند. از اینرو رویکرد تلفیق دانش و مهارت برای تبدیل دانایی به تواناییِ نسل جوان، از مهمترین دستاورد‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای بوده؛ چرا که آموزش‌های مهارت محور، راهبردی مهم در همه دنیا به خصوص کشور‌های پیشرفته است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان اردبیل اظهار داشت: در شورای سیاست‌گذاری و کمیته علمی کنفرانس، چندین میزگرد تخصصی با عناوینی نظیر «جایگاه مهارت‌آموزی در تحقق اهداف اقتصاد دانش‌بنیان: باید‌ها و کمبودها» و «جایگاه مهارت‌آموزی در ساختار سنتی آموزشی کشور: فرصت‌ها و چالش‌ها» برگزار می‌شود تا موضوعات مورد بحث از منظر کارشناسان و صاحبنظران بررسی شده و راهکار‌های مناسبی تبین شوند.

نصیریان افزود: در این کنفرانس، پنج محور اصلی شامل: «حکمرانی آموزش عالی مهارتی»، «آینده مشاغل و مشاغل آینده»، «مهارت‌آموزی و برنامه هفتم توسعه»، «نقش بخش‌های دولتی، عمومی و خصوصی در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای» و «مطالعه تطبیقی جایگاه آموزش‌های مهارتی در ایران و جهان»، مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

وی اولین کنفرانس ملی مهارت ایران را حاوی بخش‌های علمی متنوعی دانست و گفت: انجام سخنرانی‌های کلیدی، برپایی میزگرد‌های تخصصی، ارائه مقالات علمی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی، از جمله بخش‌هایی است که پیرامون حوزه مهارت و از منظر حکمرانی آموزش عالی مهارتی به صورت علمی ـ تخصصی برگزار خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بیش از۱۳ هزار نفر از سربازان نیرو‌های مسلح خوزستان تحت آموزش‌های مهارتی قرار گرفتند
  • مهارت آموزی ۴ هزار نفر از آسیب دیدگان اجتماعی در خراسان جنوبی
  • اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود
  • قرارگاه مهارت آموزی سربازان وظیفه در ندامتگاه فردیس راه اندازی شد
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان مرکزی کلید خورد
  • صدور بیش از ۳ میلیون گواهینامه مهارت در دولت سیزدهم
  • خبر مهم برای سربازان و کسانی که کارت پایان خدمت ندارند !
  • سازمان فنی و حرفه‌ای پس از ۵ دهه دارای اساسنامه شد