Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام «عبدالمهدی موسوی» شامگاه یکشنبه در پایان دیدارر به صنعتگران و تولیدکنندگان شهرستان ساوه که در اتاق بازرگانی شهر صنعتی کاوه برگزار شد، افزود: در این نشست نظر و خواست صاحبان واحدهای صنعتی و تولیدی مطرح شد و تلاش می کنیم با بهره گیری از ظرفیت های قضائی نسبت به رفع آنها و تسهیل و روان سازی روند تولید و اشتغال مساعدت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مشکلات عمده تولیدکنندگان ساوه در زمینه هایی چون کمبود نقدینگی و چالش های بر سر راه صادرات کالاهای تولیدی و همچنین واردات مواد اولیه است.

این مقام قضائی ادامه داد: صنعتگران شهرستان ساوه همچنین خواستار رسیدگی به مشکلاتی که در پیوند با ارگان های خدمات رسان از قبیل اداره برق و همچنین تامین اجتماعی و امور مالیاتی وجود دارد، شدند.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: بر اساس یکی از مصوبات نشست امشب،  قرار شد دادستان های حوزه قضایی استان در راستای پیگیری مشکلات و موانع بر سر راه جهش تولید ورود کنند.
وی همچنین با اشاره به سخنان رییس قوه قضاییه مبنی بر ورود دادستان ها بدون اینکه منتظر شکایت و دادخواست صنعتگران و بخش تولید باشند، افزود: رفتار دادستان‌ها در این خصوص و مطابق با منویات مقام معظم رهبری نباید دادخواست محوری باشد و باید با هر اداره و نهاد و به خصوص بانکها برای تداوم تولید وارد گفت و گو و اقدام شوند.
وی تاکید کرد: بر اساس نظر رئیس قوه قضاییه حتی اگر بانکها واحدهای تولیدی را بابت مطالبات خود تملک کنند، حق ندارند تولید و اشتغال را متوقف کنند و شیوه تعامل با سایر نهادها از قبیل بیمه، امور مالیاتی، برق و سایر دستگاه ها نیز به گونه ای باشد که به روند کار و  جهش تولید لطمه ای وارد نشود.
حجت الاسلام موسوی همچنین تشکیل کارگروه تخصصی حوزه تولید و صنعت را از دیگر مصوبات جلسه امشب برشمرد و افزود: با اینکه چنین سازو کاری قبلا در مرکز استان ایجاد شده بود اما طبق تصمیم گیری امشب به این ساختار، بدنه کارشناسی نیز افزوده شد تا در حوزه های امور مالیاتی، تامین اجتماعی و بانکها با بهره گیری از نظرات کارشناسان بتوانیم روند جهش تولید را در استان تسهیل و تسریع کنیم.

ردیس کل دادگستری استان مرکزی در سفر روز یکشنبه به شهرستان ساوه ضمن ادای احترام به مزار شهدا، از بخش های مختلف دسستگاه قضائی بازدید و با کارکنان این نهاد در ساوه نیز دیدار کرد.

بازدید از ۲ کارخانه فعال در زمینه تولید لوله و نوشیدنی و دیدار با صنعتگران و تولیدکنندگان شهرستان ساوه از دیگر برنامه های رئیس دستگاه قضائی استان مرکزی در سفر به ساوه بود.

شهرستان ساوه دارای بزرگترین شهر صنعتی ایران (کاوه) و فعالیت افزون بر ۵۵۰ کارخانه صنعتی با اشتغال افزون بر ۴۵ هزار نیروی کار است.  

برچسب‌ها ساوه جهش تولید قوه قضاییه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوه جهش تولید قوه قضاییه ساوه جهش تولید قوه قضاییه شهرستان ساوه استان مرکزی دادستان ها جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۳۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش زیست محیطی سه هزار و ۱۷۰ واحد صنعتی و خدماتی استان مرکزی

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: در سال گذشته سه هزار و ۱۷۰ واحد تولیدی ، صنعتی و خدماتی به صورت مستمر مورد پایش و خود اظهاری قرار گرفته‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست این استان، یوسف یوسفی اظهار کرد: در این مدت، ۷۰۸ فقره اخطاریه رفع آلودگی زیست‌محیطی در استان مرکزی صادر شد و تعدادی از واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی متخلف به دلیل رعایت نکردن قوانین و مقررات محیط‌زیست و تداوم آلودگی، به مقام‌های قضائی معرفی شدند.

وی با تاکید بر اینکه هدف اصلی از پایش واحدهای صنعتی و تولیدی، برخورد با واحدهای متخلف و شناسایی واحدهای آلاینده است، افزود: پایش‌های محیط زیست از واحدهای صنعتی در ایام نوروز تشدید می‌شود و انتظار است همه واحدهای صنعتی و تولیدی این استان ضوابط زیست‌محیطی را برای افزایش سلامت عمومی رعایت و در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: در سال گذشته سه هزار و ۱۷۰ واحد تولیدی، صنعتی و خدماتی به صورت مستمر مورد پایش و خود اظهاری قرار گرفته‌اند.

یوسفی افزود: قانون‌گذار پیشگیری و جلوگیری از هرگونه آلودگی محیط زیست، را جزو وظایف سازمان حفاظت محیط زیست پیش‌بینی کرده است و رعایت ضوابط محیط زیستی یکی از شروط اصلی و لازم تداوم فعالیت‌های واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

به گزارش ایمنا، استان مرکزی به عنوان پایتخت صنعت ایران و دارا بودن رتبه چهارم صنعت کشور، دارای ۳۷ شهرک و ناحیه صنعتی فعال است.

کد خبر 739666

دیگر خبرها

  • بازداشت ۲ پیمانکار مرتبط با عضو شورا و کارمندان شهرداری در خوزستان
  • صنعت نفت در دولت سیزدهم با اقدام‌های جهادی به صنعتی پویا بدل شد
  • هدف اصلی دستگاه قضائی از اجرای حکم حبس بازسازی معنوی زندانیان است
  • تقویت و تمرکز استان یزد بر تولید و رفع موانع تولید
  • جمع خوانی قرآن در ساوه
  • بیش از ۴ هزار لیتر مشروبات الکلی در ۲ شهر خوزستان کشف شد
  • تشدید پایش و نظارت محیط زیست بر واحدهای صنعتی مرکزی
  • پایش زیست محیطی سه هزار و ۱۷۰ واحد صنعتی و خدماتی استان مرکزی
  • لزوم اجرای کامل برنامه های ابلاغی دادستانی کل کشور
  • حوادث جاده‌ای ساوه در ایام نوروز