Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-19@20:33:48 GMT

فرهنگ قرآنی کردستان دارای سند تحول روزآمد شد

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۳۳۸۸۸

فرهنگ قرآنی کردستان دارای سند تحول روزآمد شد

دبیر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان گفت: با تشکیل کمیسیون‌های تخصصی قرآنی سند تحول فرهنگ قرآنی بروزرسانی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، به نقل ازروابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، کامل گلباغی در یکصدو سومین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان در سنندج، اظهار داشت: شورای توسعه فرهنگ قرآنی در سنوات گذشته به شیوه دیگری برگزار می‌شد که در استان تاکنون ۲۷ جلسه برگزار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سنوات گذشته اقداماتی انجام داد و امسال تدبیر براین بود تا جلسات توسعه فرهنگ قرآنی در درون شورای فرهنگ عمومی به انجام برسد و این اقدام ارزشمندی برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی است.

وی عنوان کرد: شورای توسعه فرهنگ قرآنی سه کمیسیون شامل کمیسیون تخصصی آموزش عمومی، کمیسیون آموزش عالی و کمیسیون تبلیغ و ترویج است که مسولیت کمیسیون نترویج برعهده ارشاد اسلامی است که باید شش کارگروه داشته باشد.

دبیر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان بیان کرد: 49 درصد اعتبارات بخش قرآنی به کمیسیون آموزش عمومی اختصاص می‌یابد و آموزش و پرورش و  سازمان تبلیغات اسلامی نیز در راستای ارتقای این کمیسیون تلاش می‌کنند.

گلباغی با اشاره به اینکه ماموریت اصلی ما سند تحول فرهنگ قرآنی است، یادآور شد: این سند از سال 96 تدوین شده و نیاز است سند تحول فرهنگ قرآنی تدوین شده بروز شود.

وی اعلام کرد: باید برنامه توسعه فرهنگ قرآنی توسط کمیسیون‌های تخصصی انجام شود تا به اهداف این کمیسیون‌ها برسیم.

وی ماموریت دیگر شورای توسعه قرآنی را عملیاتی کردن بیانیه گام دوم انقلاب دانست و گفت: جلسات تخصصی این مهم نیز در حال شکل گیری است تا کارگاههای آموزشی برای توجه به بیانیه گام دوم انقلاب برگزار کنیم.

دبیر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان به طرح موضوعی قرآن کریم پرداخت و خاطر نشان کرد: این طرح به منظور ترویج مفاهیم قرآنی در جامعه پیش خواهد رفت.

دبیر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان با بیان اینکه از سال ۹۳ هیچ موسسه قرآنی ثبت نشده بود، اعلام کرد: تاکنون مجوز ۱۴ موسسه قرانی صادر شده و ثبت هفت موسسه نیز در دست اقدام است

پایان پیام/181

منبع: شبستان

کلیدواژه: سند تحول فرهنگ قرآنی کردستان توسعه فرهنگ قرآنی سند تحول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۳۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ و آداب و رسوم هورامان شایسته معرفی به جهان است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا عصر چهارشنبه در نشست هم اندیشی با اعضای انجمن فرهنگی قلم هورامان که در محل سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: احداث دهکده گردشگری می‌تواند اقدامی ماندگار در راستای تقویت فعالیت‌های انجمن قلم و نیز الگویی برای مشارکت مردم در رونق اقتصادی منطقه باشد.

وی با تأکید بر اینکه فرهنگ، زبان و آداب و رسوم هورامان آوازه جهانی دارد، اظهار داشت: این ظرفیت‌ها می‌تواند پتانسیلی برای برگزاری رویدادی بین‌المللی در راستای معرفی فرهنگ و تاریخ این منطقه باشد.

استاندار کردستان با اشاره به فعالیت‌های عمرانی در سطح استان و منطقه هورامان، اظهار کرد: در راستای توسعه فعالیت‌های عمرانی تمام سعی و تلاش مجموعه این است که پروژه‌های نیمه تمام سالیان گذشته که بالغ بر ۶۰ هزار میلیارد تومان است به اتمام برسد.

زارعی کوشا با اشاره به برخی از فعالیت‌های حوزه توسعه روستایی، خاطر نشان کرد: در راستای طرح‌های محرومیت زدایی و توسعه عدالت اجتماعی در روستاها در طول دو سال گذشته، بیش از ۳۷۵ کیلومتر راه روستایی در دولت سیزدهم احداث شده است.

وی به نقش گردشگری در توسعه کردستان گریزی زد و گفت: توسعه استان نیازمند تسهیل حضور گردشگران داخلی و خارجی است و در همین راستا مراسم اربعین در باشماق مریوان سال گذشته در جذب گردشگران و معرفی نقاط گردشگری و جاذبه‌های استان نقش حائز اهمیتی داشته کما اینکه آمار قابل توجه گردشگران در نوروز امسال بیانگر این ادعا است.

استاندار کردستان تصریح کرد: طبق اعلام نهادهای مسؤول کردستان جزو سه استان اول کشور در ورود مسافران نوروزی بوده و این می‌تواند به عنوان یک پدیده کم نظیر و امید بخش در حوزه گردشگری استان باشد.

زارعی کوشا ادامه داد: در راستای توسعه زیرساخت‌های گردشگری تمامی تمهیدات برای جذب سرمایه گذار و برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته است و امیدواریم در سال آتی شاهد حضور هرچه بیشتر هموطنان در کردستان باشیم.

وی در پایان با اشاره بر لزوم توسعه فعالیت‌های رسانه‌ای برای معرفی فرهنگ هورامان، گفت: رسانه‌ها نقش مهمی در جریان اطلاع رسانی دارند و در همین راستا با توسعه زیرساخت‌های رسانه‌ای و ایجاد تلویزیون اینترنتی هورامان می‌توانیم فرهنگ و اصالت هورامان را به تمام مردم دنیا معرفی کنیم.

در پایان این نشست هم اندیشی، اعضای انجمن فرهنگی قلم هورامان ضمن بیان ایده، درخواست‌ها و مطالبات خود به بحث و تبادل نظر در این باره پرداختند.

کد خبر 6081441

دیگر خبرها

  • مخالفت مجمع تشخیص مصلحت با بندی از برنامه هفتم توسعه
  • «وعده صادق» هیمنه رژیم صهیونیستی را فرو ریخت
  • اقدامات فرهنگی کردستان نیازمند تصمیمات جمعی است
  • لزوم ارایه برنامه جامع در حوزه فرهنگ و اقتصاد برای تحقق شعار سال
  • شورای فرهنگی در ادارات کردستان تشکیل شود
  • فرهنگ و آداب و رسوم هورامان شایسته معرفی به جهان است
  • امامی: حدود ۵/۵ درصد از مصرف فرهنگی خانواده ایرانی، پوشاک است
  • تهاجم فرهنگی سابقه ۲۰۰ ساله دارد/ راه‌اندازی کتابخانه عمومی «اقتصاد و فرهنگ»
  • با عملیات وعده صادق هیمنه رژیم صهیونیستی فروریخت
  • عملیات وعده صادق مایه مباهات همه آزادگان و مستضعفان جهان شد