Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه های اینترنتی بالکان، همچنین حزب سوسیال - دمکراتیک و احزاب ائتلافی آن با کسب ۴۵ نماینده و جنبش «میهن» با ۱۶ نماینده، حزب راست گرای «موست» و ائتلاف «زلنو» تحت عنوان (ما می توانیم)هر کدام با ۴ نماینده و ائتلاف «هوشیار»/ «فوکوس» و «سی سی پی» با ۳ کرسی و حزب «مردمی کرواسی» با یک نماینده موفق شدند که در ساختار جدید پارلمان کرواسی راه یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق این نتایج، جامعه دمکراتیک کرواسی به تنهایی می تواند با کمک برخی از احزاب کوچک و یا نمایندگان اقلیت های ملی، دولت جدید کرواسی را تشکیل دهد.

بنا برنتایج اولیه انتخابات پارلمانی در کرواسی، مشارکت مردم در این دور از انتخابات حدود ۴۰ درصد از رای دهندگان واجد شرایط بوده است.

کارشناسان سیاسی بر این باورند که مهاجرت جوانان به خارج و برگزاری انتخابات در زمان همه گیری کرونا از جمله دلایل شرکت کم مردم در انتخابات است.

در این انتخابات که از ساعت ۷ بامداد یکشنبه آغاز شده و تا ساعت ۱۹ ادامه داشت، ۳.۸۶ میلیون شهروند واجد شرایط رای دادن در کرواسی می توانستند با حضور در حدود ۷ هزار حوزه رای گیری در سراسر کشور به نمایندگان موردنظر خود برای ورود به ساختار جدید مجلس رای بدهند.

حدود ۸ هزار و ۷۰۰ ناظر بر انتخابات نظارت کردند.

در ساختار جدید مجلس نمایندگان کرواسی مانند گذشته ۱۴۰ نماینده از ۱۵۱ نماینده پارلمان این کشور در ۱۰ حوزه انتخاباتی در درون کشور، سه نماینده از طرف اتباع کرواسی در ۴۹ کشور خارج و هشت نماینده از اعضای اقلیت های ملی انتخاب می شوند.

برای تشکیل دولت، حداقل به حمایت حداقل ۷۶ نماینده پارلمان نیاز است.

براساس قوانین کرواسی، احزاب و یا ائتلاف و یا گروه شهروندی با کسب حداقل ۵ درصد آرا می توانند وارد ساختار مجلس شوند.

در این دوره از انتخابات، ۱۹۲ لیست با ۲ هزار ۷۰۰ عضو احزاب سیاسی و داوطلب آزاد برای راه یافتن به پارلمان جدید کرواسی رقابت کردند. در این لیست ها ۴۱ درصد نامزد زن شرکت داشتند. همچنین میانگین سنی نامزدها ۴۸.۶ سال است.

برچسب‌ها انتخابات پارلمانی زاگرب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات پارلمانی زاگرب انتخابات پارلمانی زاگرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۴۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیور؛ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید این‌ها را در کشورمان بومی کنیم.

بیشتر بخوانید؛ جبهه پایداری در مجلس دوازدهم استقلال رای ندارد/ مجلس از ابزار نظارتی خود استفاده کند

حجت‌الاسلام حسین جلالی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره کارکرد احزاب در کشور گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید این‌ها را در کشورمان بومی کنیم.

وی اظهار کرد: حزب و تشکیلات آن باید در کشورمان مردمی باشد لذا احزاب نباید تشکیلات یک جریان خاص باشند همچنین حزب در ایران نباید مثل غرب از راس هرم به کف هرم باشد بلکه باید از قاعده به هرم باشد یعنی خواست مردم در مدنظر باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: حزب در غرب دستوری و از بالا به پایین عمل می‌کند یعنی به اعضایشان می‌گویند ما فلان کار را می‌کنیم و شما باید این کار را اتجام دهید.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: حزب نباید افراد را مسلوب‌الاختیار کند مثلا می‌گویند اگر کسی طرفدار حزب دموکرات باشد در انتخابات باید فقط از دموکرات‌ها انتخاب کند، اما در ایران ممکن است من عضو یک حزب باشم، اما در انتخابات از حزب خودم به کسی رای ندهم.

حجت‌الاسلام جلالی گفت: حزب در ایران باید به صورت خوشه‌ای مثل درخت انگور باشد چراکه در درخت انگور خوشه‌ها به هم وصل هستند و هیچ راسی ندارند لذا گروه‌ها باید به هم وصل باشند.

وی افزود: در احزاب حالت دگماتیسمی می‌بینم مثل تحمیل، زور و اجبار که با اخلاق ایرانی‌ها سازگار نیست، چون ایرانی‌ها دوست دارند خودشان انتخاب کنند لذا اگر کسی بخواهد حزبی تاسیس کند باید ببیند خواست مردم چیست نه اینکه بگوید همان که ما می‌گوییم و جز این نباید باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: احزاب در ایران تابع قانون همه و هیچ هستند یعنی بین سیاه و سفید فکر می‌کنند و می‌گویند یا لیست ما یا هیچ لیست دیگر که این درست نیست، چون ما حزب‌گرا نیستیم بلکه حق‌گرا هستیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: اگر حزب در ایران جواب می‌داد بهترین حزب، حزب جمهوری اسلامی بود که در راس آن شهید بهشتی، شهید باهنر، آیت‌الله موسوی اردبیلی و… بود که امام خمینی (ره) فرمودند جمعش کنید.

وی افزود: اینکه امام فرمودند حزب جمهوری اسلامی را جمع کنید به این دلیل بود که چینش، تشکیلات و سازوکار حزب غربی بود بنابراین باید از نو حزب را در ایران تعریف کنیم و تشکیلات حزب را سامان‌دهی کنیم.

حجت‌الاسلام جلالی بیان کرد: حزب‌هایی که شب انتخابات کرکره را بالا می‌کشند و بعد از انتخابات کرکره آن را پایین می‌کشند حزب نیستند و درواقع NGO‌هایی هستند که یک شبه می‌آیند و می‌روند و فرهنگ تحزب‌گرایی در کشور شکل نگرفته است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

کد خبر: 1225441 برچسب‌ها برجام

دیگر خبرها

  • یک نماینده: FATF و برجام بر اساس فرهنگ غربی‌هاست
  • نماینده پارلمان اسرائیل: ماه رمضان که فلسطینی ها گرسنه اند بهترین فرصت برای کشتار آنهاست (فیلم)
  • احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند
  • طرح نماینده مجلس برای FATF، برجام و سند ۲۰۳۰: آنها را بومی کنیم!
  • نماینده مجلس: باید FATF، برجام و سند ۲۰۳۰ را در کشور بومی کنیم!
  • جلالی، نماینده مجلس: باید FATF، برجام و سند 2030 را در کشور بومی کنیم!
  • نامه بیش از یک صد نماینده پارلمان انگلیس درباره تحریم تسلیحاتی اسرائیل
  • ترکیه در آستانۀ انتخابات محلی و شهرداری‌ها
  • کنعانی‌مقدم: سوداگران کرسی ریاست مجلس، وقت خود را تلف می کنند / تحریم‌کنندگان انتخابات میت سیاسی هستند + فیلم
  • کنعانی‌مقدم: سوداگران کرسی ریاست مجلس وقت خود را تلف می کنند / تحریم‌کنندگان انتخابات میت سیاسی محسوب می‌شوند + فیلم