Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

کامبیز عباسی رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی از افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی قیمت تراکتور  خبر داد و گفت: با وجود آنکه کارخانه تراکتورسازی داخل توان تولید و توزیع ۱۵ تا ۱۸ هزار تراکتور را دارد، اما در اواخر سال گذشته و امسال به دلیل مشکلات قیمت گذاری و ویروس کرونا امکان عرضه تراکتور به خوبی فراهم نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اقتصادی- او افزود: با تعیین قیمت تراکتور و افزایش‌  ۱۵ تا ۲۰ درصدی آن نسبت به مدت مشابه سال قبل در ۶ ماهه نخست سال برای ۸ هزار و ۵۰۰ تراکتور پیش فاکتور صادر شده و برای ۶ ماهه دوم سال قرار است به همین میزان تراکتور در اختیار کشاورزان قرار گیرد که این میزان بیانگر رشد عرضه نسبت به مدت مشابه سال قبل است.

عباسی ادامه داد: امسال ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از طریق بانک کشاورزی به استان‌های سراسر کشور ابلاغ کردیم تا کشاورزان بتوانند به کمک تسهیلات نیاز ماشینی خود را مرتفع کنند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه تراکتور و کمباین برداشت غلات از جمله ماشین‌های مورد پیگیری و تقاضای کشاورزان است، بیان کرد: کمباین سازی اراک به صورت انحصاری کمباین غلات تولید می‌کند که از ۲ ماه پایانی سال گذشته تاکنون تقاضای جدیدی نپذیرفته است چرا که با قیمت فعلی توان تولید وجود ندارد.

به گفته او، در ایام پایانی سال به دلیل نوسانات قیمت و مشکلات قیمت گذاری که برای تراکتورسازی وجود دارد، وقفه‌ای در عرضه به وجود آمد و از طرفی تقاضا به مراتب برای خرید ماشین آلات افزایش یافته است که با این وجود سرمایه گذاری بیشتری در این بخش باید صورت گیرد تا توان تولید کارخانه‌ها همراه با تقاضا رشد و توسعه یابد.

رئیس مرکز توسعه مکانیراسیون با بیان اینکه افزایش ۱۵ درصدی کمباین جوابگوی هزینه‌های تولید نیست، افزود: کارخانه‌های کمباین سازی تبعیتی از این موضوع نمی‌کنند و مشکل قیمت گذاری کمباین وجود دارد، به همین خاطر تقاضای جدیدی پذیرفته نمی‌شود و صرفا تعهدات قبلی را انجام می‌دهند.

ثبت درخواست کشاورزان برای تراکتور و کمباین

او با بیان اینکه در بخش کشاورزی تسهیلات مناسب را برای کشاورزان فراهم کردیم، گفت: با فراهم کردن تسهیلات مورد نیاز، کشاورزان نیاز ماشینی در تراکتور و کمباین ثبت کردند.

عباسی ادامه داد: کارخانه ها مدعی هستند در مقایسه با خودرو حمایت کمتری از این بخش صورت می‌گیرد که با توجه به نوسان نرخ فولاد و مواد اولیه باید سهمیه مناسب تری در حوزه صنعت صورت گیرد.

این مقام مسئول با بیان اینکه تا پایان سال ۱۶ هزار تراکتور در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد، اظهار کرد: در حوزه کمباین غلات تقاضا بیشتر است، در حالی که کارخانه کمباین سازی توانایی ۵۰۰ تا ۶۰۰ دستگاه در این ایام را داشته است.

او با اشاره به اینکه سال ۹۲ کارخانه کمباین سازی ۵۰ دستگاه کمباین تولید کرد، بیان کرد: وزارت جهاد کشاورزی با حمایت جدی و ایجاد خط مکانیزاسیون، تسهیل امور برای خرید ماشین توانسته کارخانه را از ورشکستگی نجات دهد به طوری که از سال ۹۲ تاکنون ۳ هزار دستگاه کمباین عرضه شده است.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون با بیان اینکه در پیک برداشت غلات هستیم، گفت: ۵ ماهی است که کارخانه کمباین سازی اراک تقاضای جدیدی را نپذیرفته که با این وجود آسیب جدی به بخش غلات وارد می‌شود، به همین خاطر از حوزه صنعت تقاضا داریم که قیمت گذاری را مرتفع کند تا ناوگان ماشین آلات برداشت غلات به روز رسانی شود.

او در پایان با اشاره به اینکه عملکرد مزارع گندم به بالای ۸ تا ۹ تن در هکتار رسیده است، تصریح کرد: یکی از دلایل عدم توان تولید کمباین غلات متناسب با نیاز فنی بخش کشاورزی و کشاورزان است، چرا که عملکرد محصول زراعی گندم به سبب کاشت مکانیزه، به کارگیری سموم و کود مناسب توانسته عملکرد گندم و غلات در محدوده ۴ تا ۴.۵ تن در هکتار را برداشت کند که به سبب عملکرد برخی مزارع به بالای ۹ تا ۱۰ تن در هکتار باید از لحاظ کیفی و کمی حمایت بیشتری از صنعت صورت گیرد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: تراکتور قیمت تراکتور کمباین غلات جهاد کشاورزی تراکتور قیمت تراکتور کمباین غلات کمباین سازی قیمت گذاری توان تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۴۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این مواد ارزان‌قیمت سلامت شوید

آفتاب‌‌نیوز :

 کارشناسان ۲ مورد مهم از مواد غذایی را برای کمک به افراد در داشتن زندگی طولانی به اشتراک گذاشتند و این ۲ ماده غذایی ارزان و در دسترس هستند و می‌توانید آنها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

به نقل از هلث، کارشناسان تغذیه از مزایای استفاده از این ۲ سوپر غذای مقرون به صرفه در وعده‌های غذایی روزانه‌تان خبر می‌دهند.

به نظر می‌رسد این ضرب‌المثل قدیمی که یک سیب در روز شما را از مراجعه به پزشک دور نگه می‌دارد، درست است. به کمک مواد معدنی و ویتامین‌ها، میوه‌هایی به‌عنوان ماده غذایی مبارز با کلسترول شناخته می‌شوند که خطر بیماری قلبی را کاهش می‌دهند.

علاوه بر این، افزودن غلات سبوس‌دار به رژیم غذایی می‌تواند به‌طور قابل توجهی برای مواردی مانند فشار خون و سطح قند خون مفید باشد و به‌عنوان سپری در برابر دیابت، سرطان‌ها و چاقی عمل کند.

نتایج تحقیق منتشرشده در نشریه JAMA Internal Medicine نشان می‌دهد، افرادی که روزانه حداقل یک سیب مصرف می‌کنند، در مقایسه با افرادی که این میوه را مصرف نمی‌کنند، کمتر به پزشک عمومی مراجعه می‌کنند.

در مقایسه سیب با پرتقال، سیب حاوی ویتامین C کمتری است. سیب با دارا بودن فیبر قابل توجه ۲ برابر مقدار موجود در گلابی فیبر دارد. پکتین، نوعی فیبر منحصر به فرد موجود در پوست سیب، به‌طور عمده به مزایای سلامتی کمک می‌کند.

راب هابسون، متخصص تغذیه گفت: پکتین که در گلابی همچنین در آلو یافت می‌شود، بر اساس نتایج تحقیقات و بازبینی مطالعات گذشته منتشرشده در مجله Clinical Nutrition، برای بهبود سطح کلسترول خون مفید است و خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.

بر اساس گزارش منتشرشده Gloucestershire Live، کارشناسان همچنین از افراد خواستند که غلات سبوس‌دار بیشتری مانند کینوا، بلغور، چاودار، جو دوسر، گندم اسپلت (گندم آلمانی) و گندم سیاه را در رژیم غذایی خود بگنجانند.

ریانون لامبرت، متخصص تغذیه گفت: سبوس و جوانه غلات سبوس‌دار مملو از ویتامین‌های گروه B، آنتی‌اکسیدان‌ها و مقادیر کمی چربی‌های سالم هستند. مصرف روزانه آنها با سلامت روده و قلب و پیشگیری از دیابت، سرطان و چاقی مرتبط است.  

نتایج تحقیق منتشرشده در مجله Nutrition نشان داد که مصرف حداقل ۵۰ گرم غلات سبوس‌دار در روز می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. نتایج حاصل تحقیقی ۱۵ ساله بود که رژیم غذایی بیش از ۵۵ هزار نفر را تجزیه و تحلیل کرد.

علاوه بر این، محققان دانشگاه تافتز دریافتند که افراد میانسالی که حداقل سه وعده غلات سبوس‌دار در روز مصرف می‌کنند، در مقایسه با افرادی که کمتر از نیم وعده در روز مصرف دارند، افزایش کمتری در اندازه دور کمر، فشار خون و سطح قند خون نشان دادند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پژو پارس گران شد/ افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو کلید خورد؟
  • افزایش قیمت کارخانه ای این خودرو کلید خورد | منتظر افزایش قیمت‌ سایر خودروها باشیم؟
  • افزایش قیمت کارخانه ای خودرو کلید خورد؟
  • ۹۸ درصد گندم کشور با کمباین برداشت می‌شود
  • نرخ فعلی خرید گندم مورد رضایت کشاورزان نیست
  • طراحی دستگاهی برای آنالیز توزیع فشار در کف پا
  • نوسازی ناوگان مکانیزاسیون راه‌حلی مناسب برای تحقق خودکفایی محصولات استراتژیک
  • ۳۹ میلیون لیتر نفت‌گاز بین کشاورزان غرب خراسان رضوی توزیع شد
  • با این مواد ارزان‌قیمت سلامت شوید
  • ۴۰ هزار هکتار اراضی حوضه زاینده‌رود زیر کشت غلات است