Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده منتخب مردم کرج، فردیس و اشتهارد در برنامه تلویزیونی«جلسه غیرعلنی» از ضرورت داشتن پیوست فرهنگی، هنری برای جهش تولید گفت.

به گزارش خبرنگار حوز رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا،برنامه تلویزیونی «جلسه غیرعلنی»  با دعوت از مهدی عسگری، نماینده منتخب مردم کرج، فردیس و اشتهارد به بیان دیدگاه و عقاید این نماینده جوان نسبت به حوزه‌های مختلف پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی موضوع سن نمایندگان مجلس را می‌توان امری نسبی دانست چراکه موضوع مهم برای حضور در این منسب، اندوخته ها، تجربیات و دانش مدیریتی و اجرایی افراد است. از سوی دیگر مجلس برای پرداختن به مسائل مختلف نیاز به وجود سبک و دیدگاه های فکری متفاوت دارد. لذا با توجه به اینکه در حال حاضر میانگین سنی افراد جامعه 31 سال و متوسط سن مسئولان کشوری، 60 سال است، لازم است که برای افزایش سطح درک و تفاهم میام مردم و مسئولان، رنج سنی متنوعی در مجلس حضور داشته باشد.

وی ادامه داد: اگر به سیاست به عنوان رویکردی اسلامی ایرانی و داشتن حسن تدبیر برای اداره جامعه نگاه کنیم، بسیاری از مشکلات قابل رفع خواهد بود. از سوی دیگر ورود به عرصه مباحث کلان اجتماع باید مبتنی بر خرد جمعی و فرآیند عقلانی مناسب باشد.

عسگری با اشاره به موافقت خود با طرح شفافیت آرا نمایندگان مجلس اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی برای تحقق این طرح باید تغییر و تحولات را ابتدا از خود شروع کند تا قادر باشد ساختارها و سازوکارهای کشور را اصلاح کند. همچنین با شفاف سازی آراء نمایندگان می توانیم شاهد شفاف سازی تغییر مواضع نمایندگان باشیم. از سوی دیگر عدم وجود شفافیت، مسئولیت پذیری را کاهش داده و زمینه بروز فساد را ایجاد خواهد کرد.

این نماینده جوان با بیان مخالفت خود نسبت به برجام گفت: اگر اتفاقات مهم که نقطه عطفی در تاریخ ایران و مجلس بوده است را با دقت تجربه نگاری کنیم و به حافظه تاریخی بسپاریم، قطعا بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد. تصور ما از برجام این بود که با تصویب آن کشور، گلستان می شود و مشکلات مردم رفع خواهد شد. در صورتی که این نوع نگاه به برجام، نگاه دقیق و کاملی نبود و نگرشی احساسی و هیجانی بود.

عسگری عنوان کرد: از سوی دیگر در آن برهه زمانی مسئولان ما باید تفکر می کردند که اگر برجام رد شود، چگونه می خواهند اقتصاد مقاومتی را پیش ببرند و یا در برابر تحریم ها بایستند. لذا تصویب برجام مشروط به شروط 10 گانه شورای عالی امنیت ملی، 9 شرط مجلس و 9 شرط رهبر انقلاب شد. به گونه ای که رهبر معظم انقلاب در اولین شرط خود اعلام کردند که باید از طرف مقابل برای برداشتن تحریم ها تعهد کتبی گرفته شود و دومین شرط آن بود که نباید تحریم جدیدی بر علیه ایران وضع شود که در این صورت، ایران تعهدات خود را کاهش خواهد داد. حال امروز با نگاه فرآیندی به برجام می بینیم که این هیچ کدام از تعهدات آن اجرا نشد و هزینه تراشی‌های بسیاری را برای کشور رقم زد. لذا باید توجه کرد که قدم در مسیر پیشرفت با پاهای بیگانگان امکان پذیر نیست.

وی در خصوص برنامه‌‌های خود برای بهبود فضای آموزش عالی مطرح کرد: فضای دانشگاه باید به فضای جامعه نزدیک شود و معطوف به حل مسائل واقعی جامعه گردد. به گونه ای که دانشگاه صنعتی باید ارتباط معناداری با وزارت خانه تخصصی خود داشته باشد تا فارغ التحصیلان با شناخت مشکلات و موانع، قادر به رفع آن شوند. از سوی دیگر باید بودجه دانشگاه ها، نسبت دقیقی با خروجی علمی و اعتباری آنان داشته باشد و عملکرد دانشگاه در اخذ اعتبارات و مشوق ها از دولت لحاظ شود.

عسگری در خصوص تحقق جهش تولید اظهار کرد: بر اساس پایش مرکز پژوهش‌ها از فعالان اقتصادی، عمل نکردن مسئولان دولتی به وعده های خود که نوعی خود تحریمی است از علل ناامنی سرمایه گذار برای ورود سرمایه خود به تولید است که در این صورت نمی توانیم انتظار جهش تولید را داشته باشیم. از سوی دیگر برای جهش تولید باید پیوست فرهنگی، هنری رسانه‌ای همچون ساخت موسیقی، فیلم، داستان کوتاه را ایجاد کنیم تا با کمک عرق و تعصب مردم برای حمایت از کالای ایرانی، جهش تولید را رقم بزنیم.

 انتهای پیام/4104/

منبع: آنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی پیوست فرهنگی برنامه غیر علنی سوی دیگر جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۴۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی‌سازی در عرصه اقتصاد مشکلات را حل می‌کند

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در دوره چهارساله اخیر در مجلس مبانی مربوط به مردمی‌سازی انجام شده تا بیش از پیش شاهد حضور نخبگان و جوانان مبتکر باشیم، گفت: با مردمی‌سازی در عرصه اقتصاد مشکلات حل می‌شود.

به گزارش خبرنگار استان های خبرگزاری دانشجو، محمدباقر قالیباف یکشنبه شب در مراسم سالروز شهادت حضرت سید جلال‌الدین اشرف برادر حضرت امام رضا (ع) در آستانه اشرفیه، اظهار کرد: دشمنان روی نقاط ضعف ما در بخش‌های اقتصادی و فرهنگی سرمایه‌گذاری کردند تا ما را دچار مشکل کنند.

وی افزود: اما ما باید در همین عرصه نیز مردمی‌سازی داشته باشیم تا بتوانیم موفق شویم زیرا پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین در دوران دفاع مقدس و سایر مشکلات، با حضور مردم موفقیت حاصل شد و در همه عرصه‌ها با ورود مردم به پیروزی رسیدیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: امام راحل (ره) به مردم ایمان و اعتقاد داشتند و می‌دانستند که مردم در هر صحنه‌ای ورود کنند، موفقیت به دست خواهد آمد.

قالیباف گفت: البته ابتدا باید اعتمادسازی میان مردم و دولت بیش از پیش انجام شود و گام نخست را باید مسئولان بردارند و اقتصاد را مردمی کنیم تا از مشکلات اقتصادی رهایی یابیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در دوره چهارساله اخیر در مجلس نیز مبانی مربوط به مردمی‌سازی انجام شده تا بیش از پیش شاهد حضور نخبگان و جوانان مبتکر باشیم تا همانند بخش دانش بنیان که تحول شگرفی انجام شده در سایر بخش‌ها هم شاهد باشیم.

قالیباف بیان کرد: ما باید در بحث مردمی‌سازی ویژگی‌های امام راحل (ره) را مبنای کار خود قرار دهیم و در بخش‌های معنویت، عقلانیت و عدالت حرکت کنیم البته به معنویتی اعتقاد داریم که به عقلانیت و عدالت کمک کند.

وی تصریح کرد: یکی از سرمایه‌های اجتماعی که می‌تواند بسیار اثرگذار باشد، اعتماد بین مردم و دولت است و در هر شرایطی باید وحدت جامعه را حفظ کنیم.

قالیباف در ادامه به تاثیر برکات وجود امامزادگان در کشور اشاره و اظهار کرد: بی‌شک حضور خاندان اهل بیت (ع) و یاران آن بزرگواران سبب خیر و برکت و عزت ما بوده و ما به عنوان یک مسلمان افتخار می‌کنیم که تربیت شده اهل بیت (ع) و متصل به خاندان اهل بیت (ع) هستیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: از ابتدای اسلام تاکنون مبارزات بزرگی توسط اهل بیت (ع) و خاندان آن بزرگواران شکل گرفته و انقلاب اسلامی نیز ثمره مبارزه خاندان ائمه اطهار است و ما باید شکر این نعمت را به درستی بجا بیاوریم.

رئیس و نمایندگان مجلس برای اجرای دقیق قانون تلاش می‌کنند

اسدالله عباسی استاندار گیلان نیز در این مراسم، بیان کرد: رئیس مجلس شورای اسلامی به همراه نمایندگان در تلاشند که مسیر را برای اجرای دقیق قانون هموار سازند و به همین دلیل از آنان تشکر می کنیم.

وی افزود: نمایندگان مجلس همواره همدل و همراه دولت بودند و امیدواریم که با وحدت و همدلی با نمایندگانی که به مجلس جدید راه یافتند، در مسیر پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی گام برداریم.

استاندار گیلان افزود: باید با اتحاد و همدلی و با مشارکت مردم بتوانیم در بخش اقتصادی شاهد جهش تولید باشیم زیرا هر زمانی که شاهد مشارکت مردم بودیم، موفقیت حاصل شد.

وی ادامه داد: ما نیز در دولت با تمام وجود تلاش خواهیم کرد تا بر مشکلات چیره شویم و تورم تک رقمی شود و در بخش‌ های دیگر نیز بتوانیم گام‌های مؤثری را برداریم تا بیش از پیش شاهد رضایتمندی مردم باشیم.

استاندار گیلان در ادامه به مبارزات مردم این خطه در طول تاریخ در مقابل زورگویان اشاره و بیان کرد: مردم گیلان در طول تاریخ به اثبات رساندند که همیشه در مسیر ائمه اطهار بودند و در این مسیر و در همه ادوار درخشیدند.

عباسی اضافه کرد: گیلان پایگاه عاشقان و محبان به ائمه اطهار و ولایت است و در مبارزه با زورگویان و ستمگران پیشگام بودند و این سرزمین مامن بزرگانی همچون میرزا کوچک جنگلی، آیت‌الله بهجت فومنی و هشت هزار شهید بزرگوار است.

استاندار گیلان خاطرنشان کرد: در گیلان بیش از ۹۰۰ بقعه و امامزاده وجود دارد که همچون نگینی در سراسر این استان می درخشند و مردم نیزدر کنار این امامزادگان با ایمان به خدا زندگی کردند و اعتقاد راسخی به ائمه اطهار دارند.

دیگر خبرها

  • در روایتگری خوبی‌ها ضعف رسانه‌ای داریم/معروف گستری داشته باشیم
  • یک نماینده: FATF و برجام بر اساس فرهنگ غربی‌هاست
  • طرح نماینده مجلس برای FATF، برجام و سند ۲۰۳۰: آنها را بومی کنیم!
  • نماینده مجلس: باید FATF، برجام و سند ۲۰۳۰ را در کشور بومی کنیم!
  • جلالی، نماینده مجلس: باید FATF، برجام و سند 2030 را در کشور بومی کنیم!
  • فیلم| افشاگری ظریف در خصوص عدم احیای برجام در تابستان
  • (ویدیو) افشاگری ظریف در خصوص عدم احیای برجام در تابستان
  • تبدیل دیوارنگاره ولیعصر به کیک تولد!
  • اعتمادسازی میان مردم و دولت باید بیش از پیش شود
  • مردمی‌سازی در عرصه اقتصاد مشکلات را حل می‌کند