Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-19@19:37:14 GMT

در بازار سرمایه، نقدینگی کنترل می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۳۵۴۰۵

در بازار سرمایه، نقدینگی کنترل می‌شود

ایران اکونومیست- مدیر آموزش شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس گفت: حدود ۲.۵ میلیون میلیارد تومان نقدینگی در کشور برآورد شده که بخش قابل توجه آن، وارد بازار سرمایه شده است.

 بهنام بهزادفر در برنامه تیتر امشب شبکه خبر با بیان این موضوع، افزود: البته این ورود نقدینگی به بازار سرمایه منطقی و رشد قیمت دلار و افزایش فروش شرکت ها، از مهمترین دلایل اقبال مردم به این بازار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین نبود رقبای خارجی و تاثیر آن بر افزایش میزان تولید و مبلغ فروش را در کنار دلایلی که گفته شد، از عوامل دیگر هدایت نقدینگی به بازار سرمایه دانست. مدیر آموزش و فرهنگ‌سازی شرکت اطلاع‌رسانی و خدمات بورس در ادامه تاکید کرد: این ورود پول و سرمایه به بازار، جهش تولید را به دنبال دارد و تاکنون بیش از ۵۰ میلیون کد بورسی صادر شده است.

بهزادفر در ادامه به ارزش روز واحدهای سرمایه گذاری اشاره و تصریح کرد: در ابتدا هر واحد سرمایه گذاری ۱۰ هزار تومان بود که امروز به ۲۷ هزار تومان رسیده و چیزی حدود ۱۷۰ هزار درصد رشد داشته است؛ به این معنی که هر واحد سرمایه گذاری صندوق دارا یکم، حدود ۳ برابر شده است.

وی در پاسخ به این فرضیه که «بازار سرمایه پلی به تورم است»؛ گفت: در بازار سرمایه، نقدینگی کنترل می‌شود و اگر افراد با رشد سودآوری مواجه شوند، عملا اتفاق بدی در این عرصه برای اقتصاد کشور نخواهد افتاد. مدیر آموزش و فرهنگ‌سازی بورس در ادامه از مرحله بعدی پذیره نویسی صندوق دارایی یکم خبر داد.

 

 ایبِنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۵۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی

امتداد - با توجه به پیش‌بینی بانک مرکزی از وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی، موضع عملیاتی بانک مرکزی در این هفته توافق بازخرید بود. از این رو، این بانک به اجرای عملیات بازار باز در قالب توافق بازخرید به مبلغ  2029.2  هزار میلیارد ریال اقدام کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی (۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۳) به شرح زیر است:


بانک مرکزی در چارچوب مدیریت نقدینگی مورد نیاز بازار بین‌بانکی ریالی، عملیات بازار باز را به صورت هفتگی و موردی اجرا می‌کند. موضع عملیاتی این بانک (خرید یا فروش از طریق ابزارهای موجود) بر اساس پیش‌بینی وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی و با هدف کاهش نوسانات نرخ بازار بین‌بانکی حول نرخ هدف، از طریق انتشار اطلاعیه در سامانه بازار بین‌بانکی(تابا) اعلام می‌شود. متعاقب اطلاعیه مزبور، بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در راستای مدیریت نقدینگی خود در بازار بین‌بانکی، نسبت به ارسال‌ سفارش‌ها تا مهلت تعیین شده از طریق سامانه بازار بین‌بانکی (تابا) اقدام کنند.   بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در روزهای شنبه تا چهارشنبه از اعتبارگیری قاعده‌مند (دریافت اعتبار با وثیقه از بانک مرکزی مطابق با ضوابط تعیین شده) مشروط به در اختیار داشتن اوراق مالی اسلامی دولتی و در قالب توافق بازخرید با نرخ سقف دالان نرخ سود (۲۴ درصد) استفاده کنند.   برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • فعالیت در بورس چگونه به تولید کمک می‌کند؟
  • خروج ۴۲۴ میلیارد تومان نقدینگی از صندوق‌های با درآمد ثابت در هفته‌ای که گذشت
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • زمزمه های ورود ایران چک های ۵۰۰هزار تومانی به بازار
  • نامه عشقی به پورابراهیمی؛ تبصره ۶ بودجه ۱۴۰۳ به ضرر بورس است
  • چک‌های ۵۰۰ هزار تومانی در راه بازار / نقدینگی افزایش می‌یابد؟
  • نامه عشقی به پورابراهیمی/ تبصره ۶ بودجه ۱۴۰۳ به ضرر بورس
  • زمزمه های ورود ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی به بازار
  • دلیل پرداخت نشدن وام ازدواج / بانک ها پولی برای دادن وام ازدواج ندادند
  • اثر کوتاه مدت ریسک‌های سیاسی بر بازار سرمایه