Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، کامیل کریمیان شامگاه یکشنبه در مراسم تکریم و معارفه سرپرست آموزش و پرورش سقز، با اشاره به اینکه تغییرات در سطوح مختلف مدیریتی به عنوان یک اصل اثبات شده مطرح است، اظهار داشت: باور ما این است که نبود تغییر، موجب ایستایی و رکود خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه مهم‌ترین زمینه برای تحقق اهداف تعیلم و تربیت تحقق ساحت‌های ششگانه سند تحول بنیادین است، افزود: مدیر قبلی آموزش و پرورش سقز در قسمت علمی و ساخت و ساز خوب عمل کردند و باید تلاش کنیم این موضوع استمرار داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار ویژه شهرستان سقز با تقدیر از فعالیت‌های انجام شده در حوزه آموزش و پرورش به فعالیت‌های شهرستان اشاره کرد و این مسئولیت‌ها را امانت دانست که باید با صداقت و حساسیت و تعهد بر انجام آنها اصرار داشت.

کریمیان ادامه داد: بنای آموزش و پرورش و محوریت کلی آن بر اصل نیروی انسانی و مدیران خبره و کارآمد می چرخد.

وی با بیان اینکه همه باید تلاش کنیم تا در مسیر توسعه کمی و کیفی کشور قدم برداریم، یادآور شد: تلاش مجموعه آموزش و پرورش، تربیت و به بار نشستن نسلی آینده دار و دارای پشتوانه علمی و تربیتی است و همه ما باید در این مسیر قدم برداریم.

فرماندار ویژه شهرستان سقز بیان کرد: مدیر هماهنگ کننده و حلقه وصل تمامی عوامل شهرستان و استان است و در این راستا باید تکریم و بها دادن به نیروها و مدیران مدارس و واحدهای آموزشی و تربیتی را در دستور کار داشته باشد.

کریمیان دوری از سیاسی کاری را لازمه کار در دستگاه تعلیم و تربیت ذکر کرد و با تأکید بر دوری از جناح بندی و گروه بندی خاص، گفت: آموزش و پرورش باید صرفاً در خدمت آموزش و مفاهیم تربیتی و ارتقای تعلیم و تربیت باشد.

وی نگاه علمی و متحولانه و مختص آموزش و پرورش را لازمه تحقق هدف مهم زیربنایی توسعه جامعه عنوان کرد و اظهار داشت: هر اقدامی که معطوف و منجر به پیشرفت‌های تعلیم و تربیتی باشد قطعاً موفق خواهد بود.

فرماندار ویژه شهرستان سقز با ابراز امیدواری در زمینه تداوم برنامه‌های عمرانی مدارس، افزود: اقداماتی که در راستای مقاوم سازی و همچنین احداث مدارس در سطح شهرستان انجام گرفته است، اگر چه متعدد هستند اما کافی نیست و امیدواریم که با یک روند رو به جلو و تلفیق تمامی عوامل دست اندرکار امر، شاهد توسعه فضاهای آموزشی استاندارد به فراخور شرایط شهرستان باشیم.

کریمیان به انتخاب مدیر غیر بومی در سقز اشاره کرد و ادامه داد: نگرش استفاده از نیروهای بومی تحت هر شرایطی یک دیدگاه یک سونگرانه است و مانع توسعه همه جانبه است.

وی در پایان سخنان خود با اشاره تجارب ارزنده مدیریت جدید در سطح استان ابراز امیدواری کرد که تغییر در مدیریت آموزش و پرورش موجبات شکوفایی و پویایی تعلیم و تربیت را باعث شود و شاخص‌های مورد نظر را در حدود انتظارات شهرستان بهبود بخشد.

کد خبر 4966865

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان سقز فرمانداری سقز آموزش و پرورش مراسم تودیع و معارفه ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا قزوین گرگان شهرکرد بیرجند ایلام خطبه های نماز جمعه استانداری سمنان دهه کرامت ستاد مقابله با کرونا مجلس شورای اسلامی تعلیم و تربیت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۵۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسروپناه: تعلیم و تربیت اولویت اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با فعالان تربیتی استان زنجان با بیان این مطلب گفت: تعلیم و تربیت در دولت و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، به عنوان اولویت اصلی اعلام شده و راهبرد جدی این اولویت را در تعامل با فعالان مردمی در حوزه آموزش و پرورش در نظر گرفته است. جلسات منظمی نیز با وزارت آموزش و پرورش در قالب قرارگاهی و با مصوبات اجرایی در حال انجام است. انصافا هم دکتر صحرایی، تمام توان خود را در این کار گذاشته است و برای اولین بار است که سند تحول آموزش و پرورش در این وزارت خانه در حال اجراست و نقشه راه برای آن نوشته شده است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: در مدل حکمرانی ولایی که می‌توان لایه‌های مختلف آن را حکمرانی مردمی یا شبکه‌ای نامید، سندیتی در کار نیست و، چون تعاملات در شبکه، سیستماتیک و در هم تنیدگی است و این حکمرانی در تعلیم و تربیت باید در گام اول با مسئله شناسی در تعلیم و تربیت رسمی در قالب آموزش و پرورش یا در قالب‌های غیر رسمی با این مسائل مواجه است، روشن است که برای حل این مسائل، باید سیاست‌گذاری شده و فرآیند برنامه‌ای به وجود بیاد و کنشگران حل مسائل را با شناختی که از ظرفیت هر استان داریم، مشخص کنیم.

خسروپناه ادامه داد: گاهی برای حل یکی از مسائل، نیاز است قانون یا ماده واحده‌ای را در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شود. در این نظام شبکه‌ای، وظایف هر کدام از اعضا مشخص می‌شود، هم اکنون نیز این شبکه در دولت و آموزش و پرورش بسیار همراه است، تشکیل میز‌های تخصصی برای مسائل مرتبط با آموزش و پرورش نیز با حضور تشکل‌های مردمی از کل کشور در دبیرخانه شورا فعال شده و اعضا به صورت مجازی یا حضوری در این میز‌ها مشارکت دارند.

وی افزود: در برخی از مدارس نخبگانی کشور، تأکید بر مهاجرت نخبگانی است و با تعابیری اغواکننده، موضوع مهاجرت را مطرح می‌کنند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: سرمایه عظیمی که در کشور در قالب دانش آموزان تربیت شده اند را تحویل کشور‌های دیگر می‌دهیم تا در بعضی مواقع، تئوری‌ها یا تولیداتی از آن حاصل شود، محصولات نظامی برای حمله به کشور‌های اسلامی باشد. در این زمینه باید گفت ما مقصریم و باید تدبیری در این زمینه داشته باشیم. این یک نمونه از مسئله شناسی در آموزش و پرورش است.

خسروپناه ابراز کرد: بعد از مسئله شناسی، سیاست‌گذاری و تدوین راهبرد مناسب و اینکه کدام کنشگران با چه ویژگی‌هایی باید این مسائل را حل کنند. گاهی مصوبه لازم است و زمانی نیز لازم است تعامل با وزیر آموزش و پرورش انجام شود یا روش دیگری که تا حل نهایی آن مسائل، همه مسائل بررسی و اجرا می‌شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به فعالیت‌های صورت‌گرفته برای معرفی شیعه در جهان گفت: برگزاری جلسات گفتگوی بین ادیان و تأثیرات آن در سطح جهان مسیحیت و حتی بوداییان و دیگر فرقه ها، نشانگر ظرفیت‌های عظیم تمدنی شیعی است که باید این معارف هر چه بیشتر به جهان معرفی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • هنرستان‌ها متناسب با نیازهای بومی خراسان شمالی نیرو تربیت کنند
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • خسروپناه: تعلیم و تربیت اولویت اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی است
  • دوره توانمندسازی مربیان کودکستان‌ها در ۸ استان برگزار شد