Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان با تشریح فعالیت تلویزیون اینترنتی «نوبین» از راه اندازی آن در مرداد خبر داد.

حسین تاریخی دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان درباره اقدامات جدید این تشکیلات در حوزه آموزشی و علمی با توجه به شرایط فعلی شیوع کرونا بیان کرد: در حال راه اندازی تلویزیون اینترنتی هستیم که امکان پخش آنلاین محتواهای چندرسانه ای در این فضا وجود دارد همچنین به حوزه فناوری و نوآوری ورود کردیم و دانش آموز را فقط محدود به کتاب درسی نمی کنیم بلکه متناسب با اسناد بالادستی در عرصه بلک‌چین (blackchain) و اینترنت اشیا هم فعالیت داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درباره تصمیم‌گیری برای رایگان بودن اینترنت این شبکه ادامه داد: با شورای عالی مجازی در تعامل هستیم تا اپراتور همراه اول هم پای کار بیاید و برای تامین اینترنت این مجموعه همراهی لازم را داشته باشد.

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان با بیان اینکه این شبکه تلویزیونی برای مقطع متوسطه اول و دوم تولید محتوا می‌کند، اظهار کرد: راه اندازی این شبکه از مرداد خواهد بود البته نقطه هدف کار را شروع سال تحصیلی در نظر گرفتیم و در تامین تولید محتوا به عنوان هاب عمل کرده و از ظرفیت تولیدکنندگان محتوا بهره می‌گیریم.
امکان بهره مندی تمام دانش آموزان از شبکه «نوبین»

تاریخی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی ۱۲ هزار مدرسه در اختیار داریم، گفت: البته هر دانش آموزی که مایل باشد امکان بهره‌مندی از محتوای این تلویزیون اینترنتی را خواهد داشت و با مراجعه به آدرس nobin.ir امکان بهره‌مندی از خدمات را داراست.

او در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا شرح وظایف این شبکه موازی با شبکه شاد است یا خیر، گفت: در نسبت با شبکه شاد راغب هستیم تا هم‌افزا شویم اما به نظر می‌رسد که اکنون شبکه شاد امکان خدمات ‌رسانی به مجموعه‌های دیگری مانند ما را ندارد و اولویتش تامین نیازهای داخلی خودشان است تا حدود ۳۲ میلیون مخاطب دانش آموز و والدین را در همین نقطه اولیه تمرکز دهد و پلتفرم متناسب با مدرسه، مدیر و معلم و دانش آموز را مورد توجه داشته باشد.

تاریخی افزود: در این شبکه سعی کردیم تا سبد متنوعی از آموزش معلمان و محتواها را مهیا می کنیم و متناسب با کتاب درسی هم سبد محتوایی تولید می‌کنیم که بخشی از آن چند رسانه ای است.
برای راه اندازی جشنواره ستارگان مشتاق فعالیت با شاد بودیم

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان تصریح کرد: مشتاق هستیم تا شبکه شاد هم با ما همراه بشوند اما سیاست ها در شبکه شاد به گونه ای دیگر است؛ حتی برای جشنواره ستارگان آمادگی داشتیم بر پلتفرم شاد کار را فعال کنیم اما شرایط به گونه‌ای دیگر رقم خورد و در شرایط فعلی آن را بر پلتفرم آی گپ فعال فعال کردیم.

تاریخی اظهار کرد: به طور کلی در مساله فضای مجازی سابقه جدی داریم و طرح عقیق ما بیش از سه سال می‌شود که فعال است در واقع با کار در محیط مجازی آشنایی کامل داریم.

او در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا از این ظرفیت و این تجربه اتحادیه در شبکه شاد بهره گرفته شده است یا خیر، گفت: در عرصه سیاستگذاری خیر اما در عرصه خدمت گرفتن تعاملاتی با شبکه شاد داشتیم.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان تلویزیون اینترنتی راه اندازی شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۶۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی ۹ سایت توسعه تلفن و اینترنت پرسرعت همراه روستایی، در خراسان جنوبی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان از اتصال ۱۱ روستای دیگر استان به شبکه ملی اطلاعات خبر داد. 

بهی گفت: از ابتدای فروردین تاکنون با راه اندازی ۹ سایت دیگر توسعه شبکه ملی اطلاعات ۱۱ روستای استان از خدمات مبتنی بر این شبکه و اینترنت پرسرعت همراه بهره‌مند شدند.

به گفته وی از این تعداد، ۵ سایت جدید در روستا‌های نیک، رودسیاهو و نوده علیا شهرستان سربیشه، فهالنج شهرستان طبس و اشک شهرستان درمیان احداث و راه اندازی شده اند که این روستا‌ها را از پوشش تلفن و اینترنت پرسرعت همراه بهره‌مند کرده اند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان افزود: همچنین با ارتقاء تکنولوژی ۴ سایت دیگر تلفن همراه، روستا‌های حصارسنگی و مزداب شهرستان بیرجند، چاهدراز شهرستان نهبندان و حسین آباد و شاج شهرستان زیرکوه، از پوشش اینترنت پرسرعت همراه بهره‌مند شدند.

بهی گفت: با راه اندازی این سایت‌ها که با اعتباری بیش از ۳۲۰ میلیارد ریال از محل منابع طرح توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و توسط اپراتور‌های همراه اول و ایرانسل اجرایی شده اند، خدمات مبتنی بر شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت همراه در دسترس بیش از هزار و ۲۰۰ خانوار روستایی استان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • اجرای سرود سلام فرمانده توسط دانش آموزان در سروستان
  • روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود
  • صدور مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • امکان استفاده از تک‌ماده در ۴ امتحان نهایی
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور
  • راه اندازی ۱۱ سایت توسعه تلفن و اینترنت پرسرعت همراه روستایی، در خراسان جنوبی
  • راه اندازی ۹ سایت توسعه تلفن و اینترنت پرسرعت همراه روستایی، در خراسان جنوبی