Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: تا تعیین تکلیف واکسن ویروس کرونا ظرف ماه‌های آینده، رعایت پروتکل‌های بهداشتی تنها راه مقابله با آن است.

کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: تاکنون گزارشی مبنی بر ابتلای افراد به کرونا در مراکز خرید و مال‌ها نداشته ایم، اما به این معنی نیست که افراد توصیه‌های بهداشتی را رعایت نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: به طورکلی هرگونه حضور خارج از منزل به صورت ضروری یا غیرضروری خطرناک است.

جهانپور ادامه داد: شستشوی مکرر دست‌ها با آب و صابون، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و به خصوص استفاده از ماسک می‌تواند در کاهش آمار مبتلایان به ویروس کرونا موثر باشد.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: رعایت تمام نکات بهداشتی می‌تواند میزان مبتلایان را تا ۹۰ درصد کاهش دهد.

او گفت: تا تعیین تکلیف واکسن این ویروس ظرف ماه‌های آینده، پیشگیری بهترین درمان برای این بیماری است، بنابراین با برنامه ریزی هایی بلند مدت و رعایت پروتکل های بهداشتی می توان از این موضوع جلوگیری کرد.

جهانپور در پاسخ به اینکه آیا ساعت کاری مراکز خرید همچون فروردین با کاهش ساعت رو به رو خواهد بود، تصریح کرد: تا به امروز مطلبی در این خصوص در ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح نشده است. به طور کلی می‌توان گفت برنامه‌ای برای کاهش ساعات کاری در کشور وجود ندارد.

او در پایان یادآوری کرد: اختیار هر استان دست ستادهای استانی تفیض شده و هر استان بر اساس جغرافیای بیماری و وضعیت بیماری کووید ۱۹ می‌تواند محدودیت‌هایی را به صورت موقت انجام دهند، اما در بُعد ملی، نسخه واحدی برای این موضوع وجود نخواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۶۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ مرکز متخلف در اردستان به مراجع قضایی معرفی شد

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اردستان با بیان اینکه ۱۳ مرکز متخلف بهداشتی در اردستان به مراجع قضایی معرفی شد، گفت: ۳۸۱ کیلوگرم فراورده‌های خام دامی تاریخ گذشته و فاسد از چرخه مصرف در اردستان حذف شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان، سعید راعی ظهر امروز در نشست خبری، اظهار داشت: شبکه دامپزشکی شهرستان اردستان در سه محور فنی، نظارتی و ترویج و آموزش فعالیت دارد که در حوزه فنی و عملیاتی به منظور پیشگیری، کنترل و مقابله با بیماری‌های دام و بیماری‌های مشترک بین انسان و دام تعداد 223 هزار و 382 نوبت سر دام گاو، گوساله، گوسفند و بز واکسینه شدند.

وی افزود: به منظور کنترل و پیشگیری از بیماری‌های مشترکی مانند هاری که یک بیماری حاد و کشنده ویروسی است، بالغ بر 700 قلاده سگ مورد واکسیناسیون هاری قرار گرفتند و در این راستا یک هزار و 260 مورد واکسیناسیون بره و بزغاله علیه بیماری تب مالت، 79 هزار و 781 مورد واکسیناسیون گوسفند و بز علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR)، 95 هزار و 697 راس واکسیناسیون علیه بیماری تب برفکی و 37 هزار و 174 راس واکسیناسیون گوسفند و بز علیه بیماری آبله که همگی به صورت کاملا رایگان صورت پذیرفته است، از دیگر فعالیت‌های شبکه دامپزشکی شهرستان اردستان است.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اردستان، گفت: این دامپزشکی همچنین در قالب طرح واکسیناسیون آشامیدنی نیوکاسل طیور بومی و روستایی بیش از 203 هزار قطعه پرنده علیه این بیماری واکسینه شدند و از دیگر اقدامات مبارزه با بیماری‌های مشترک بین دام و انسان که با محوریت شبکه دامپزشکی شهرستان اردستان تحت عنوان قرارگاه محرومیت‌زدایی و با همکاری بسیج سازندگی، مدیریت جهاد کشاورزی و بخشداری و دهیاری‌ها صورت پذیرفت؛ اجرای اردوی جهادی دامپزشکی در 13 روستای محروم و کم‌برخوردار و سم‌پاشی 50 هزار متر مربع جایگاه دام، واکسیناسیون بالغ بر یک هزار راس دام، یک هزار قطعه طیور روستایی و آموزش 413 نفر ساعت از دیگر اقدامات است.

وی عنوان کرد: بخش نظارت، ضمن بازرسی مستمر و نظارت بهداشتی مراکز تولید، فراوری، نگهداری، توزیع و عرضه فراورده‌های خام دامی شامل قصابی‌ها، مرغ فروشی‌ها، رستوران‌ها و مراکز قطعه‌بندی در مجموع تعداد دوهزار و 129 مورد بازدید توسط کارشناسان این شبکه صورت پذیرفت که تعداد 13 پرونده تخلف بهداشتی به مراجع قضایی ارجاع، دو مورد پلمپ واحدهای عرضه متخلف بهداشتی و مقدار 381 کیلوگرم گوشت سفید، قرمز و فراورده های خام دامی تاریخ گذشته و فاسد از چرخه مصرف جامعه حذف و معدوم شد.

راعی بیان کرد: از مجموع 282 مورد بازرسی بهداشتی انجام شده توسط ناظر بهداشتی کشتارگاه دام مقدار یک هزار و 720 کیلوگرم انواع آلایش خوراکی شامل دل، جگر و غیره نیز چهار راس گوسفند به وزن تقریبی 94 کیلوگرم و سه نفر شتر به وزن تقریبی 700 کیلوگرم از چرخه مصرف انسانی حذف شد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اردستان تاکید کرد: در بخش کنترل و نظارت بر فعالیت مراکز تشخیص و درمان بخش خصوصی شهرستان اردستان شامل درمانگاه‌ها، داروخانه‌ها، مراکز مایه‌کوبی و آزمایشگاه دامپزشکی بالغ بر 70 مورد بازدید توسط کارشناسان این شبکه انجام و بیش از 56 نوع از اقلام دارویی تاریخ گذشته ضبط و حذف شد.

وی گفت: در واحد بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور مجوز بهداشتی پرورش بیش از 12 میلیون قطعه طیور گوشتی، 402 هزار و 583 قطعه جوجه یک روزه پولت تخم‌گذار و770 هزار و 27 قطعه مرغ تخمگذار صادر و هفت هزار و 384 مجوز بهداشتی حمل به کشتارگاه برای قریب به 10 میلیون قطعه، مرغ گوشتی نیز صادر شده که تماما تحت نظارت و تایید سلامت پرورش، از سوی این شبکه بوده‌اند.

راعی تصریح کرد: یکی از وظایف این شبکه، آموزش و ترویج بهداشت دام و مبارزه با بیماری‌های مشترک است که جهت تحقق این مهم در مناسبت‌های مختلف مانند عید قربان، تاسوعا و عاشورای حسینی، بزرگداشت روز ملی دامپزشکی، اردوهای جهادی مناطق کم‌برخوردار و محروم، برنامه‌های مستقل آموزش محور، برگزاری میز خدمت و سخنرانی پیش از خطبه‌ها مسئول این شبکه در نمازهای جمعه، حضور در برخی مدارس این شهرستان، ارتباط و آموزش از طریق کانال‌های فضای مجازی شهرستان اردستان و غیره راهکارهای مختلف پیشگیری و مبارزه با بیماری های دام و بیماری‌های مشترک بین انسان و دام و نیز بهداشت مواد غذایی با منشا دام، آموزش‌ها و اطلاعات لازم به صورت مستمر در اختیار شهروندان این شهرستان قرار گرفته است.

انتهای پیام/802/

دیگر خبرها

  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • واکسیناسیون طیور علیه بیماری «سالمونلا» اولویت سازمان دامپزشکی شد
  • ضرورت دسترسی عادلانه بیماران هموفیلی به دارو و درمان
  • مدیر کانون هموفیلی ایران بیان کرد: وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • کاهش کلسترول با این نوع سبزی
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • برخورد قانونی با فروشندگان متخلف گوشت قرمز
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ۱۳ مرکز متخلف در اردستان به مراجع قضایی معرفی شد